kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
En 'şeker' alışveriş zamanı
En 'şeker' alışveriş zamanı

Bayrama sayılı günler kala, büyük küçük herkesi tatlı bir heyecan ve koşuşturma alır. Ne de olsa, bayram ziyaretleri yaparken en güzel ve en yeni kıyafetler giyilir. Biz sizler için erkenden alışverişe çıktık ve vitrinlerde neler var, neler yok sayfalarımıza taşıdık.

Eski bayramları özlüyor musunuz? Özel kutlamalar, aile ziyaretleri, sohbetler, rengarenk şekerlemeler ve yeni kıyafetlerle bayramlar, neredeyse bir şenlik havasında geçerdi. Bir gece öncesinden, bayramlıklar yatağın yanına konulur ve bayramın ilk sabahı, tüm aile yeni kıyafetleriyle bayramlaşırdı. Aile büyüklerini ziyaret ederken kıyafetler de ayrı bir özenle seçilirdi. Oysa şimdi durum çok farklı. Bayram birçok kişi için tatil anlamına geliyor. Ancak, değişmeyen tek şey bayram alışverişi oluyor. Tabii alışverişte önceliği çocuklar alıyor. Bu kış, çocuğunuzu ya da torununuzu sevindirmek için oldukça fazla seçeneğiniz var. Mağazalar hınca hınç dolar diye paniğe kapılmanıza ise gerek yok. Çünkü biz erkenden sizin yerinize bayram alışverişine çıktık. İşte, çocuklar için, bu bayram vitrinlerde göze çarpanlar...

Nostalji rüzgarları
Diesel Kids, koleksiyonunda 70'lerin 'vintage' tarzı ile dağcı modasını birlikte kullanmış. Spor kesimler, geometrik spor bantlar, seksi kış elbiseleri genç kız kıyafetleri arasında özellikle göze çarpanlar. Diesel Kids erkekleri ise, hızlı buz pateni yarışçıları olarak, grafik süslemelerin ağır bastığı yeni koleksiyondan bayramlıklarını seçebilirler. Giysilerde yüksek teknolojiyi çağrıştıran kumaşlar, ilginç el işlemeleri ve parlak renkler de göze çarpıyor.

Sağlıklı ayakkabılar İtalyan markası
Chicco'da 0-8 yaş arasındaki çocuklar için her şeyi bulmak mümkün. Üstelik Kadir Has Alışveriş Merkezi'nde açılan sezon sonu mağazasında, bir önceki sezona ait kıyafetleri daha uygun fiyata alabilirsiniz. Bebeğinizin ayağını, yaralanmalara karşı koruyan, fizyolojik tabanlı ayakkabılar, minik yavrunuz için güzel bir bayram hediyesi olabilir.

Sıradışı şıklık
LC Waikiki'nin 2-8 yaş arasındaki çocuklar için hazırladığı koleksiyonunda, bayram alışverişi için alternatif çok. Kız çocuk grubunda, çiçekler, sevimli hayvan ve kız çocuğu figürleri, nakış, boncuk, fırfır, kurdele ve dantellerle süslü rengarenk ürünler bulunuyor. Erkek çocuk grubu ise 'Galaksi', 'Eskimo' ve 'Alternatif Spor' temaları ile dinamik bir sonbaharı müjdeliyor.

Sportmen çocuklara
Yeni
sezonda canlı ve iddialı renkler kullanan Panço'da dağ sporu ve araba yarışları teması öne çıkıyor. Erkek kreasyonlarında, baskılar, nakışlar ve fitilli kumaşlar ağırlıklı olarak kullanılmış. Genç kız koleksiyonunda ise, kadife, kot, deri, pamuk, ekose gibi sezonun moda kumaşları ve fuşya, pembe gibi canlı renkler ön plana çıkıyor.

Şık alternatifler
Ceylan mağazalarında, bebek, çocuk, genç kız ve erkekler için birçok alternatif bulabilirsiniz. Şık kadife takımlar, eşofman takımları, jean pantolonlar alternatiflerden sadece birkaçı.

Bebek aksesuarları
Mothercare, 0-8 yaş bebek ve çocuklar için ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz bir adres. Kıyafet dışında özellikle geniş aksesuar ve oyuncak seçenekleri dikkat çekiyor. Dileyenlere mağazada kredi kartına taksit imkanı da sağlanıyor.

İtalyan işi
İtalyan şıklığını çocuklarınıza da yaşatmak istiyorsanız, 0-12 Benetton'un rengarenk koleksiyonu doğru adres. Erkek ve kız çocukları için canlı renklerde trikolar, kadife pantolonlar, kaban ve montlar mağazada göze çarpanlar.

Eğlenceli kıyafetler
Zengin alternatifler sunan Debenhams'de çocuklar eğlencenin keyfini çıkartacaklar. İşçi kıyafetlerinden esinlenilerek tasarlanan jeanler, bluzlar, retro baskılar, pamuklu elbiseler, kloş etekler, vintage gömlekler, kadife ceketler mağazadaki alternatiflerden sadece birkaçı.

Çingenem çingenem
Replay'in çocuk markası, yeni sezon için çok renkli ve neşeli bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonun en önemli parçalarını oluşturan paltoların, İskoç ve Kanada kumaşlarından birçok çeşidi bulunuyor. Kış koleksiyonunun ana temalarından biri olan çingene stili pantolon ve gömlekler de dikkat çekiyor.
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Gizemli bir din: Yezidilik
 'Devlet bizi Müslüman Kürtlerden kurtardı'
 Büyük Türk nobranları
 Fatih Terim (Psikolojik nobran)
 Pamuk: Bir kurgu ustası
 Fildişi kulesindeki sanatçı duruşundan hiç ödün vermedi
 Bu üniversitede neler oluyor?
 Öğrenciler anlatıyor
 Dünyanın bir numaralı diplomatı
 Kalbi yardım için çarpıyor
 Gençliğin sesi yükseliyor
 Davul sesiyle uyanmak
 Büyüklere bayramlıklar
 Dünya Şampiyonluğu maçında demeç savaşı
 Kadın köşeyazarının hakkı Sezar'a (Sen de mi Pulur Amca!)
 Herkes onu konuşuyor; Ersun Yanal başarıya koşuyor
 Batman'da kadınlar hâlâ ölüyor
 Bu dergi Kızıl seviyor
 Bir festival doğuyor
    Pazar Sabah Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
Kaybedenler Kulübü
Gücü kaybeden değil, aslında güce...
MEHMET ALTAN
Kakofonik irtica almanağı
Geçen günkü haberlerden biri,...
GÜLSE BİRSEL
Fransızların bittiği andır!
alanında fikir söylemek de...
KAZIM KANAT
Kendi vatanında yabancı olmak
Çok değil, 35 yıl önce...
ERDAL ŞAFAK
Dünyanın bir numaralı diplomatı
BM Genel Sekreteri Kofi...
Kusursuz fırtına F430
Kusursuz fırtına F430
Ferrari, zirveye ulaşmış. Sorun, F430'u aşacak otomobili nasıl...
Airbus'a A380 şoku
Airbus'a A380 şoku
İki katlı yolcu uçağı A380'in hizmete iki yıl geç girecek olmasının...
Sağlık ve gençlik iksiri
Bu yıl Türkiye'nin en iyi zeytinyağı seçilen Kristal'in sahibi Noel...
60'ından sonra anne olmak
Çocuk sahibi olmak isteyen ama geç kaldığını düşünen tüm kadınlar,...
Adına destan yazılan lezzet: Pastırma
Kokusundan ve fiyatından çekinerek yenen pastırma, Türk icadı. Çiğ etin tuz ve...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.