kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yaş farkı yüzünden evliliğe 'stop' dedim
Yaş farkı yüzünden evliliğe 'stop' dedim
Yeni albüm nisanda... Kışa da filme başlıyorum
Kimse kampanyalarda yer almak zorunda değil
Çektiğim en tatlı reklam serisi geliyor

Yaş farkı yüzünden evliliğe 'stop' dedim

Herkes ondan albüm beklerken o, bu yazı 'Trafik Hayattır' konserleri için şehir şehir konser vererek geçirdi, herkese trafik yemini ettirdi. Albümü nisanda çıkıyor, müjdeyi verdi. Emina ile ilişkisine dair de samimi konuştu: Bütün sürtüşmelerimiz yaş farkından kaynaklanıyor.

Akşamüzeri saatlerinde sözleşmişiz röportaj için. Ama Hezarfen'de uçak kullanıyormuş kendileri. Bekliyoruz, bekliyoruz... Akşam saat 20.00 sularında buluşabiliyoruz. "Biraz gece röportajı oldu ama..." diyorum hiç oralı değil; 'daha iyi boşver' diyor.. Bir hafta önce ağır grip geçirdiğim için ben ekmiştim onu; rövanşı alıyor! Huzurlu bir evi var; dinlenmek, dışarılardan, kalabalıklardan uzak kalmak, sığınmak için dizayn edilmiş sanki. Ha bir de evde kafein namına hiçbir şey yok! "Bir sene önce detoks kampına gitmiştim o günden beridir ne kola, ne kahve bulundurmuyorum evde ama ayıp oluyor, almak lazım" diyor. Ihlamur ikram ediyor. Şu meşhur uçak sevdasını anlatıyor sonra; laptop'tan hava durumuna bakıyor ertesi gün Dalaman'a uçmak için... Bir dergi koyuyorum önüne; sevgilisi Emina'nın röportajı var içinde. Dudaklarında giderek genişleyen bir gülümsemeyle inceliyor dergiyi... "Onu çok seviyorum ya, benim çocuğum gibi o artık" diyor. Hazır ısınmış mevzuya, Emina'dan başlıyoruz konuşmaya... Bosnalı sevgilisi Emina ile ayrıldıklarına dair haberler çıkıyordu bir süredir. Sonra Emina'nın Sırp Marko Mişkoviç'le birlikte olduğu yazıldı. Teybi kapatıp bu haberlerin neden asılsız olduğunu anlattı ama yazmamı istemedi. "İyi de bu haberler çıkınca 'aşkımız ebediyen bitti' diyen siz değil miydiniz?" dedim. "Kızıyorum bazen, söylüyorum böyle şeyler ama bizim aşkımız bitmez. Bir gün evlenirsem o Emina olacak. Benim bir gün çocuklarım olursa da aneleri Emina olacak" dedi.

* Sahiden mi böyle düşünüyorsunuz? Tabii tabii... O da öyle düşünüyor.

* Ayrılık haberleri yalan mı peki? Herkes evliliği çok basitçe ağzına alabiliyor, basitçe konuşabiliyor hiç tecrübe etmemiş olsa dahi... Fakat evlilik taşınması çok zor bir yük; hakikaten insanın ruhunda gerekli olgunluğu hissettiği zaman kendini yönlendireceği ya da kendini verebileceği bir müessese. Hiç basit değil. Ben Emina'nın bu yükü kaldırabileceğine inanıyorum fakat bir-iki sene daha olgunlaşmasını bekliyorum. Biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu hissediyorum.

* İlişki mi olgunlaşmalıydı, yaş itibariyle Emina mı? İlişkimiz biraz olgunlaşmalıydı ama aslında Emina'nın da yaş itibariyle olgunlaşması gerektiğine inandım. O da tabii bu kadar dolu ve yoğun bir kadın olarak zorladı. Şimdi şimdi benim ne demek istediğimi anlıyor; aramızda 12 yaş var. O yüzden ben bir gün evlenirsem Emina'yla evlenirim; çocuklarımın anesi de Emina olur.

EMİNAM'A ÇOK EMEK VERDİM

* Bu kadar yoğun bir şey varsa, 'evlilik mutlaka Emina'yla olur' denilen bir ilişkide yürümeyen nedir, ben anlamıyorum...
Bizim ilişkimiz bitmedi ki ...

* Ayrılık haberleri neden çıkıyor o zaman? Onlar çıkacak...

* Ne demek çıkacak? Sizin dışınızda mı gelişiyor yani? Tabii, bu kadar güzel bir bayanın arkasından çok koşan olacak, çok köpek balıkları olacak etrafta. Yalan ve yanlış yazan medya bir tek bizde yok; onlarda da var. O da ünlü kendi memleketinde; biriyle aynı karede görüldüğü an yazılacak bunlar. Sana bir örnek vereyim; buraya geldi, Serdar Bilgili bir barışma gecesi demeyeyim de buluşma gecesi tasarlamıştı Anjelique'te. Ben bir düğündeydim, Serdar 1.5 saat uğraştı, 'hadi yürü, Emina Anjelique'teymiş gidiyoruz, yürü, yürü' diye. Ben de yok 'henüz değil' dedim, gitmedim. Ertesi gün Serdar'la haberi çıktı. Maalesef güzel bir kadınla bir erkek yan yana görüldüğü an yorum yapılıyor hemen..

* Hem 'ayrılmadık' diyorsunuz, hem 'barıştırıyorlar' diyorsunuz Tam olarak nedir aranızda olanlar? Ayrılmadık derken; gönül olarak, sevgi ve aşk olarak ayrılmadık. Bizim şu andaki ilişkimiz pasifize durumda ama aşkımız yoğun bir şekilde devam ediyor.

* Mutlu musunuz, huzurlu mu, nasıl gidiyor hayat anlatsanıza? Huzurluyum. Bir tek Emina'mla zor bir 5-6 ay geçirdik, hala da geçiriyoruz ama bence bunlar aşkı sağlamlaştıran... Bırak aşkı sen ya, ne aşkı! Sevgiyi sağlamlaştıran şeyler...

* Sizin için aşk ilk görüşte olan bir şey midir; zamanla mı olur? Biz Emina'yla birbirimizi Bodrum'da gördük, gördüğümüz anda bitmişti olay, ondan sonrası detay. İlişkilerde insanlar birbirlerine tabii ki emek verirler, ben Eminam'a çok emek verdim.

* Kaç yaşında Emina? 22 yaşındaydı ben tanıdığımda. Tam da bütün radarları açık, toplamaya, biriktirmeye aç ve hazmetmek için sabırsız bir yaşta. Bayağı bir emek verdim, o da bunların farkında, o da bunları çok iyi biliyor. Benim nasıl yaşadığımı, benim hayata nasıl baktığımı, insan ilişkilerini nasıl koordine ettiğimi, insanlarla olan diyaloglarımı, bu sektörün çok iyi bir satranç tahtasına benzediğini biliyor. Bizim işimiz uçak kullanma gibi, bir hatada güm gidersin ve ne olduğunu anlayamazsın.

* Bu kadar aşıkken, hala aşk sürerken bu yazılanlar rahatsız etmiyor mu? Rahatsız etmez olur mu, tabii ki ediyor. Çok kızdığım anlar oluyor tabii ama çoğunu beni kızdırmak için yapıyor, biliyorum.

* İyi de 'Aşkımız yaz tatilindeydi, şimdi ebediyen öldü' diyen siz değil miydiniz? E kızıyorum, söylüyorum. Biz beraber oluruz, olmayız, o ayrı ama o benim son nefesime kadar hayatımda olacak, ben de onun son nefesine kadar hayatında olacağım. Biz ne kavgalar aştık... Birçok konuda birbirimize çok benziyoruz. Pratik zekalarımız, IQ'larımızda paralellik var, ben onu duygusal zeka olarak biraz eğitmeye, yontmaya özen gösterdim iki sene. Birçok huyumuz benziyor, espri anlayışımız... O da mesela beste yapıyor, söz yazıyor. Gerçekten beni kırmak için bir şey yapmaz. O yüzden ben onun birçok şeyi beni çimdiklemek için yaptığını da biliyorum. (gülüyor)

*
O sizi çimdiklerken siz de onu çimdikliyor musunuz? Azra Akın dedikoduları mesela? Yok öyle bir şey. Ben Azra'yı 3.5-4 sene önce gördüm en son. Çok güzel, şeker, hoş bir insan ama ne öyle bir kimya oldu aramızda, ne de duygu alışverişi... Çok profesyonelce geldi, klibimde oynadı, ben de teşekkür ettim. Bu kadar!

* Yaş farkı önemli midir ilişkide? Çok önemli. Bizim bütün sürtüşmelerimizin yüzde 98'i yaş farkından çıktı. Ben hep 'yaşın ne önemi var' derdim; halbuki. 12 yaş farkı bu jenerasyonla çok fazla. Evliliğimize de stop dememin önemli nedenlerinden biri aramızdaki yaş farkı...

* Yaş farkı olmasa evlenecek miydiniz? Onun daha olgunlaşması, biraz daha hayatı tanıması, kendi kişiliğiyle alakalı bazı gelişimleri yaşaması gerekiyor. 12 yaş önemli, az buz değil. Erkeğin tabii ki olgun olması önemli ama belli bir yaşın belli bir tansiyonu var, sen kendini düşün 21 yaşındayken... O günkü seni düşün, o günkü tansiyonunu düşün. Ben Emina'nın yaşındaki tansiyonumu düşünüyorum, şimdikini düşünüyorum, aralarda dağlar kadar fark var.

* Ne kadar sürecek ayrılık? Biz sürekli konuşuyoruz telefonda, mesajlaşıyoruz. Bir daha beni kızdırmayacak söz verdi.

RÖPORTAJ: ŞİRİN SEVER

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Hayat bir peri masalı değildir kızım!..
 Akeroğlu'nun gözünden Gamze Özçelik
 Ödülleri paylaştırıp herkese sus payı verdiler
 Yaş farkı yüzünden evliliğe 'stop' dedim
 Bu 10 öneriyi dinleyin sezonu şık geçirin
 Focaccia pizza ve pideye rakip olacak
 Smith acısını çabuk unuttu
 Brad Pitt gazeteci olacak
 Yıllar onu çok değiştirdi
 İkinci bir 'Beş Vakit'çekmem
HAKAN & UTKU
Öküz koca diyalogları
- Sonbahar geldi, şu parktaki...
SEDA KAYA GÜLER
Halit Ergenç Real ve kılıksızlar...
Festival bitti,...
AYŞE TÜTER
Mutfakta Lezzet Güneşi
Sufle börek
* 2 su...
Elveda yılların acımasız izi çizgiler...
Elveda yılların acımasız izi çizgiler...
Çizgiler ve kırışıklıklar, yaşlanmanın ilk işaretleri... Zamanla,...
Mevsim dönümü detoks zamanı
Mevsim dönümü detoks zamanı
Dengesiz beslenme, hareketsizlik, çevre kirliliği ve stres zamanla...
İftarda buluştular!
İftarda buluştular!
Bir süre öncesine kadar davet davet koşturmaktan helak olan...
Skinny jean çok yakışmış
Skinny jean çok yakışmış
Moda Polisi
Yaşadığı zor günleri geride bırakmaya çalışan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.