kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sinem Kobal bu defa 'Süper Kadın' olacak
Sinem Kobal bu defa 'Süper Kadın' olacak
Yabancılarla Ortak Projelere Hazırım
Yeşilçam havasını soluduk

Sinem Kobal bu defa 'Süper Kadın' olacak

Güzel oyuncu Sinem Kobal eylülde atv'de yayınlanacak 'Selena'da doğa üstü güçleriyle kötülüğe karşı savaşan Selena karakterini canlandıracak. Daha önce oynadığı dizilerde genellikle formalı bir lise öğrencisi olarak ekranlara gelen güzel oyuncu, 'Selena'da üniformasını atacağı için mutlu... Kobal, rol aldığı 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu' adlı sinema filminden de büyük heyecan duyuyor.

Güzel oyuncu Sinem Kobal heyecanlı günler yaşıyor. Eylülde atv ekranlarına gelecek olan 'Selena'da doğaüstü güçleriyle kötülüklere karşı savaşan Selena'yı canlandıracak olan genç sanatçının talihi bu tür rollerden açılmış. 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu' adlı filmde de Bianca isimli, insan duygularına sahip bir robotu canlandıran Kobal, usta isimlerle aynı filmde oynayacağı için çok heyecanlı. Güzel oyuncu, "Kendimi Yeşilçam'da hissettim. Bana bu dönemdeki bir film gibi gelmedi. Sadece gelişen teknoloji kullanıldı. Ama arka plan Yeşilçam modundaydı" diyor.

* 'Selena'yı senden dinleyebilir miyiz? Senaryoyu okuduğumda beni gerçekten çok etkiledi. Usta bir kalem olan Gani Müjde tarafından yazılıyor. Selena Türkiye'nin süper kahramanı olabilecek bir karakter. Doğaüstü güçleri var ve kötülerle savaşıyor. İnsanlara yardım ediyor. Bunun yanı sıra üç tane ufak kız var. Selena'nın dünyaya gelmesini onlar sağlıyor. Dizide de onların beraber yaşadığı birçok macera anlatılacak. Dizinin sihri kaçmasın diye daha fazla anlatmıyorum ama çekerken çok eğleniyoruz. Umarım izleyenler de beğenir.

SİNEMA TADINDA DİZİ

* 'Selena'yı 'Dadı' gibi sit-com zannetmiştim ama değilmiş...
Sit-com değil. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Çünkü dış mekan çekimleri çok fazla. Aylardır aikido dersleri alıyorum. Güzel aikido öğrendim. İnanılmaz güzel efektlerimiz var. Çok iyi bir ekiple çalışıyoruz. Sinema tadında bir dizi olacak.

* Aikidoya dizi için mi başladın? Evet, çünkü canlandırdığım karakter çok iyi dövüşüyor. Akıllı, mantık oyunları yapan, çok muzip bir karakter. İki aydır Sevgi Aksoy'dan aikido dersleri alıyorum. Çok kısa zamanda, günde dört saat çalışarak, temel hareketleri öğrendim. Selena farklı bir karakter. Daha çekimler başlamadan bu karakter için ciddi ciddi hazırlandım. Şöyle söyleyeyim, adeta Holywood filmleri gibi önceden ciddi bir hazırlığa girdik. Yaptığım işlerde biraz mükemmeliyetçiyimdir. Bu yüzden başarılı olmak istiyorsam emek vermek zorundayım.

* Canlandıracağın karakteri bize anlatabilir misin? Süper kız... Merhametli ve çok afacan biri. Aslında çok yaramaz bir kız. Sevgi dolu. Çünkü iyiliği temsil ediyor. İyiliği anlatan her şeyi gözlerinde ve duruşunda barındırıyor. Çocukların seveceği bir karakter bence. İlk günden dizideki ufak kızımız 'Ben Selena olmak isterim' diyebildi. Çocukların idolü olabilecek bir karakter.

* İzleyici nasıl karşılayacak? Dizimizde hem aile hem de eğlence ve aksiyon sahnelerimiz var. Duygusal ve eğlence yönü de var.

* İlk bakışta çocuk dizisi gibi gözüküyor ama... Ana kitle bence çocuklar. Ama 7'den 70'e herkesin oturup izleyebileceği bir dizi olacak. Eylül ayının ilk yarısında yayında olacağız.

OKULDAN MEZUN OLDUM ARTIK

* Selena'yı kendinle karşılatırırsan...
Benden çok farklı. Çünkü o süper güçlere sahip. Keşke ben de onun gibi olabilseydim. (gülüyor)

* Önceki dizilerinde seni üniformalı öğrenci olarak görüyorduk. Burada üniformayı üstünden atmışsın... Ben okuldan mezun olmuştum ama bir türlü üniformayı üstümden atamamıştım. Gençlik dizilerinde yer almak çok keyifli bir şey. Genç bir oyuncu olarak kendi yaşımı oynamak da çok güzel bir şey. Selena da gençlik projelerinden sonra yapabileceğim en doğru projelerden biri.

'DADI'DAKİ HALİMİ HATIRLADIM

* 'Dadı'da bir çocuk oyuncu olarak ekranlara merhaba demiştin... Şöyle bir geriye baktığında kendinde nasıl bir gelişme görüyorsun?
Tabii ki çok büyük bir gelişme görüyorum. Birçok şey öğrendim oyunculuk adına ama daha öğrenecek pek çok şey de var. Yani yiyecek on fırın ekmeğe daha ihtiyacım var. 'Dadı'da çocuktum. Orası benim için çok eğlenceli bir yerdi. Şimdi oyunculuk hem eğlence hem de işim oldu. Şimdi her şeye daha farklı bakıyorum. Onun dışında 'Selena'da üç tane küçü kızımız var. Onları görünce 'Dadı'daki dönemlerimi hatırlıyorum. Çünkü ben de onların yaşında başlamıştım. Onlarla o yüzden çok güzel bir elektriğimiz var. Onları gördüğümde 'Dadı' yıllarım aklıma geliyor ve bunu onlara da söylüyorum.

MUSTAFA KIZIL MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Evli, çocuklu ve dövmeli kadınlar
 Acı haberi çekimde aldı
 Türkler kötü aşıkmış!
 İsmail Dümbüllü ödülleri dağıtıldı
 Sinem Kobal bu defa 'Süper Kadın' olacak
 Kapalıçarşı Amerika' için yatırımcı arıyor
 Sahnede olmayı çok özledim!
 Demet Kutluay: İbrahim jön olabilir
 Gülben'in kıyafetleri Aslı Şen'den
 Ablasıyla ayrı mekanları tercih ediyor
 Oyuncaklarını kendi seçsin boyaları elinden düşmesin
 Sadelik ve kalite çok önemli
 Erkekler çalımlarına kızlar alımlarına hasta
 Jessica sustu patenleri konuştu
 Tony'yi evde çıplak gezerek bağlıyor
 Halk ne diyor?
RAHŞAN GÜLŞAN
Lucca'nın inşaatında çalıştım
İstanbul'a geleli 16 yıl...
HAKAN & UTKU
Kıbrıs sorununa alternatif çözümler
Vallahi Türk'ün...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Gülen köfte

Kıyma, soğan ve...
Organ naklisorununun faturası 13 milyar dolar
Organ naklisorununun faturası 13 milyar dolar
Karaciğer naklinin duayeni Prof. Dr. Münci Kalayoğlu'na göre;...
İştahı kapatmanın yolu az ve sık yemek
İştahı kapatmanın yolu az ve sık yemek
Diyet yapmak isteyip, iştahına engel olamayanlar; iştahın...
Nazlı dinini değiştirdi mi?
Nazlı dinini değiştirdi mi?
Tuba Ünsal'ın evliliğin eşiğinden döndüğü ex sevgilisi, işadamı Aksel...
İstanbul'un elitleri Garih'i evinde andı
İstanbul'un elitleri Garih'i evinde andı
25 Ağustos 2001 günü aramızdan vakitsiz ayrılan Alarko Şirketler...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.