kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Konser hep yapılır önemli olan Aşkın'dır
Konser hep yapılır önemli olan Aşkın'dır
Çocuk isterim ama tek başına olmuyor

Konser hep yapılır önemli olan Aşkın'dır

'Kadın Şarkıları' albümü ile kadınların gönlünü fetheden Levent Yüksel: Çocuk sahibi olmayı çok isterim ama doğru kızı bulamadım. Yaşım ilerlediği için ince eleyip sık dokuyorum.

Sevilen popçu Levent Yüksel, Aşkın Nur Yengi'nin hamileliğiyle ilgili bir sorun yaşaması üzerine bu akşam Açıkhava'da tek başına sahne alacak. Eski eşi Sertab Erener ve dostu Nükhet Duru da ona birer şarkıda eşlik edecek. Levent Yüksel, bu konuda, "Aşkın'ın çocuğu olsun, çok mutlu bir çocuk olsun, Allah analı-babalı büyütsün, önemli olan o. Biz daha çok konser yaparız" diyor. Onunla güle oynaya bir sohbet gerçekleştirdik...

* Aşkın Nur Yengi ile aynı dönemde piyasaya çıktınız ve ikiniz de Sezen Aksu'nun öğrencisisiniz. Daha önce birlikte konser verdiniz mi? Yıllar önce Adana'da önce o, sonra ben sahne almıştım ama ortak bir proje yapmamıştık. Benim çok sevdiğim, acayip yetenekli ve çok tatlı bir kızdır.

SEÇENEKLER ÇOĞALDI

* O yıllardan bu yıllara müziğin gelişmesini nasıl buluyorsunuz?
Müziğin gelişimini enteresan bir biçimde takip edemiyorum artık! Piyasada o kadar büyük bir üretim var ki... Eskiden biz beş kişiydik, albüm yaptığımız zaman başka bir seçenek olmadığı için insanlar alıyordu. Ama şimdi insanlar seçme şansına sahip.

* Siz neler dinlersiniz? Genelde hep yabancı dinlerim. Birkaç iyi şey dışında Türkçe müzikle aram yok. Arabamda eski slow parçalar var. 'Olides Goldies' durumu yani... Onlar beni dinlendiriyor, mutlu ediyor. ALO DEDİĞİM AN GELİR

* Müzik dışında ne yaparsınız?
Genelde evimde bilgisayarın başında vakit geçiriyorum. Bilgisayar dediysem internet müptelası değilim

* Çok tehlikeli oldu artık internet... (Gülüyor) Onu yapanlar düşünsün... Ben bilgisayarın başında müzik yapmayı seviyorum.

* Konserde size Nükhet Duru ve Sertab Erener eşlik edecekmiş. Bazen insanlar ayrıldıktan sonra birbirini görmek istemez ama Sertab Erener'le sizin hayattaki arkadaşlığınız devam ediyor galiba... Evet, aynen öyle. Ayrıldığımızdan beri, ona bir şey olup da "Alo" dediği anda giderim. Bana bir şey olup "Alo" dediğim anda o gelir.

* Deprem olsa kimi ararsınız? (Gülüyor) Onu bilemedim valla!

* Hani herkesin depremde ilk aranacaklar listesi vardır ya... Sertab Erener var mı o listede? (Gülüyor) Sertab yok çünkü biliyorum ki, Sertab emin bir yerde.

* Ondan ayrıldıktan sonra özel hayatınız pek gündeme gelmedi. Çok büyük bir aşk yaşayanlar aynı şeyi bir daha yakalayamaz derler. Öyle mi? Her ilişkinin kendi başına bir güzelliği var. Sertab'tan sonra yaşadığım bütün ilişkiler aynı şekilde. Her biri kendi başına gayet güzel, muntazam ilişkiler.

SEZEN'DEN PARÇA ALDIM

* Yeni albüm çalışmanız var mı?
Tabii ki. O albüm için evden çıkmayıp çalışıyorum. Ama şu ana kadar dört beş beste yaptım. Ama sözleri yazılmadı. Sezen'den bir parça aldım ama o parçayı düşünme aşamasındayım. Eğer 10 şarkıya ya da fazlasına tamamlarsam; hemen bir albüm yapmayı düşünüyorum.

* Hayatında kadınlar önemli bir yer teşkil eden ve onlarla rahat çalışan birisiniz değil mi? (Gülüyor) Evet, çalıştığım şirketten belli olmuyor mu? (Gerçekten de röportajı yaptığımız büroda sadece kadınlar var.) Evet, bir kere kadınlar erkeklere oranla çok daha akıllı. Bunu inkar etmek yakışık almaz. Kadınlarla çok rahat çalışıyorum ama erkekleri de dışlamış değilim tabii...

AYŞE DÜZKAN GÜNAYDIN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Konser hep yapılır önemli olan Aşkın'dır
 Dans yarışmasından şair çıktı
 Bekar İngilizler'in Ölüdeniz harekatı
 Demet Kuşadası'nı salladı
 Alpay Aydın'dan Özen'e suçlama!
 Yakında bir Jessica Simpson'ımız olacak
İçimdeki Kezban'lık kendini hâlâ koruyor
İçimdeki Kezban'lık kendini hâlâ koruyor
Ebru Yaşar, yeni albümü 'Yeşillenirim' ile bambaşka bir görünüme...
Fatih Aksoy aldatmanın jargonunu değiştirdi!
Fatih Aksoy aldatmanın jargonunu değiştirdi!
Ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un Pınar Altuğ için yaptığı "Ben onu...
Marmara depreminin 7. yıldönümü
Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 yılındaki...
Yeni nesil bekaret yaşını 12'ye düşürdü
Uğruna cinayetler bile işlenen bekaret, yeni kuşak için tabu...
Uyuşturucu Dosyası
16 yaşındaki liseli Melis'in ölümü, gözleri yeniden uyuşturucu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.