kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hiç ağlamadan kanseri yendi
Hiç ağlamadan kanseri yendi

Bu yıl ona hiç şanslı gelmedi. Nişanlısı ünlü bisikletçi Lance Armstrong ile evlenecekken birden ayrılan, ayrılığın üzerinden iki hafta geçtikten sonra kanser olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı Sherly Crow, yaşadığı zor günleri geride bıraktı. Hem kanseri hem aşk acısını yenen ünlü yıldız, kalbini Vanity Fair dergisine açtı.

"Hayatta nerede olursanız olun, mutlaka bir ruh eşiniz vardır ve onunla bir gün, bir yerlerde rastlaşırsınız" diyor Sherly Crow ayrıldığı eski nişanlısı Lance Armstrong için... Armstrong'un kendisinin ruh eşi olduğuna inanan Crow, iki seneyi aşkın süren ilişkisi bitmesine rağmen Armstrong'un kendisine çok şey kattığını dile getiriyor. 44 yaşındaki başarılı şarkıcı, bugüne kadar dünya çapında 30 milyondan fazla albüm sattı ve 9 kez Grammy kazandı. Bu başarılı kariyerini Lance Armstrong için geri plana atan Crow, ünlü bisikletçi eşinden boşandıktan sonra kendini onun üç çocuğuna adadı. Çocuklara adeta annelik yapan Crow, şampiyon bisikletçinin yedinci kez Fransa Turu'nu kazanmasına en büyük desteği verdi. Nikah için gün belirlemek üzereyken; şubat ayında yollarını ayıran çift, herkesi bu ani ayrılık kararlarıyla şaşırttı. Kanser hastası olan Armstrong'a büyük destek veren ünlü şarkıcı, onunla yollarını ayırdıktan iki hafta sonra her yıl düzenli olarak yaptırdığı rutin mamografi testini yaptırdı ve kötü gerçekle tek başına yüzleşmek zorunda kaldı: Sherly Crow göğüs kanseriydi!

HİSLERİNİ KONTROL ALTINA ALDI
"O günlerde boğazım bile ağrımıyordu, test sonuçlarını görünce çok şaşırdım. 44 yaşındayım ama kendimi 20 yaşında gibi hissediyorum. Kanseri yenmemdeki en önemli etken vücuduma iyi bakmam oldu" diyor ünlü şarkıcı. Tedavi sürecinde Lance Armstrong'un yanında olmasını çok istediğini belirten Crow, bu zorlu süreci ayrıldıkları için tek başına atlattığını söylüyor. "Ayrıldığım için üzülüyordum, sonra bu üzüntümün sağlığımı olumsuz etkilediğini fark edince, üzülmeyi bir kenara bıraktım ve kendimi toparladım. Teşhis konduktan sonra ağlamaya bile korkar hale gelmiştim" diyen Crow, sözlerine şöyle devam ediyor: "Hislerinizi kontrol altına almayı başardığınızda, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını fark ediyorsunuz."

YARDIM İSTEMEMEK ÇOK ZORDU
Tedavi döneminde en büyük desteği ailesinden aldığını söyleyen ünlü şarkıcı, "51 yıldır evli olan annem ve babam benim en yakın arkadaşlarım. Onlara endişe etmemelerini ve hep yanımda olmalarını söyledim" diyor. Hastalık teşhisini Armstrong'a bir mesajla ileten Crow, kız kardeşleri ve ailesiyle birlikte ameliyat için Los Angeles'a gitti. Ünlü bisikletçi, mesajı okur okumaz ünlü şarkıcıyı arayıp şu sözleri söyledi: "Ne zaman istersen yanındayım. Tek başına değilsin, beni yanına çağırdığında bir saat sonra yanında olacağım..." Bu sözler karşısında duygulanan Crow, yine de Armstrong'la arasındaki mesafeyi bozmamaya karar verdi ve hastalıkla tek başına mücadele etti. "Kanseri yenen bir adamdan yardım almamak zor bir karardı ama yine de bunu yaptım" diyor güzel şarkıcı. Sherly Crow, yine de ünlü bisikletçinin hep kendisiyle ilgilendiğini ve ameliyat sonrası doktoruyla konuştuğunu da söylüyor. Başarılı geçen ameliyat ve radyo terapilerin ardından sağlığına kavuşan başarılı şarkıcı, artık yoluna tek başına devam ediyor ve şu sıralar ekim ayında çıkacağı turnenin hazırlıklarıyla uğraşıyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Sahalarda podyum şıklığı
 Beni isteyen çoktu ama Demet aldı
 Türk işi 'Testere' herkesi korkutacak
 Tuba ile Yalın'ı Derin barıştırdı
 Uğurkan Erez'den anlamlı bir defile
 Estetik ayağa düştü
 Hiç ağlamadan kanseri yendi
 Eski dostunu işinden edecek
 Mutlu sonla final olacak
 Meslek aşkı oda ayırttı
 50 yaşında kariyerine son verecek
 Aşkları arapsaçına döndü
Yeni tür bağımlılar sporkolikler
Yeni tür bağımlılar sporkolikler
Onlar bir grubun müridleri gibidirler... Egzersiz yaparken 'tam iki...
Gülben Ergen'den mesaj: Vermek mutluluktur...
Gülben Ergen'den mesaj: Vermek mutluluktur...
Çok sevgili arkadaşım Gülben Ergen, bana aşağıdaki yazıyı çok...
Biliyorduk ama üzüldük!
Biliyorduk ama üzüldük!
Cem ve Bettina Hakko'yu boşanma aşamasına getiren yasak aşkın...
Dizi yarışına girmeyecek
Dizi yarışına girmeyecek
Tamer Karadağlı, kızı Zeyno'nun doğumundan sonra kendisine getirilen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.