kapat
   
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Biliyorduk ama üzüldük!
Biliyorduk ama üzüldük!

Cem ve Bettina Hakko'yu boşanma aşamasına getiren yasak aşkın fotoğrafları, sosyetenin ünlü simalarını da şaşırttı: Bu beraberlikten haberimiz vardı ama yine de etkilendik. Her iki taraf için de zor bir durum....

Cem Hakko ve Ronit Gülcan'ın Göcek'te objektife yakalanan yasak aşkları; geçtiğimiz hafta sosyetede bomba etkisi yarattı. Aslında çoğu Cem Bey'in Ronit Gülcan'la birlikte olduğunu biliyordu. Bettina Hakko ile ayrılık yoluna girdiğini de... Ama paparazzi Orhan Merdivan'ın dört saat bekleyişin ardından yakaladığı olay görüntüler; herkes gibi sosyetik simaları da şaşırttı. İşte Şamdan Plus dergisinin yeni sayısına yasak aşkla ilgili görüş bildiren ünlülerden bazıları...

CELAL ÇAPA Zor bir ilişki!

O tarihte Göcek'te olmalarını yadırgadım. Çünkü Belma Simavi ve Cerrahoğulları'nın daveti nedeniyle bütün sosyete ve magazin basınının orada olacağı biliniyordu. Bunu bile bile gitmiş olmalılar. Bu olayı Cem'in atlaması olarak kabul ediyorum. Buzor bir ilişki. Bettina'yı ve Cem'i tanıdığım ve eski bir dostları olduğum için bu ilişkiyi onaylamam ya da olağan görmem yanlış olur. Ama gönül bu, her yere konabilir!

MÜGE CANMUTLU Kendi kararları...
Hiçbir evli çiftin ayrılmasını istemem. Başkaları için de yorum yapmam. Herkesin kendi kararı. Tabii ki çok üzüldüm. Birbirlerine çok yakışan bir çiftti. Bu yaşanan olaylar beni hiç ilgilendirmiyor; kendi kararları ve hayatları. Allah herkesi mutlu etsin. Basın açısından bu olay bence son dönemlerin en bomba işi.

NALAN SALUR Araları bozuktu
Bu olayın varlığını biliyorduk çünkü Bülent Cankurt daha önce köşesinde yazmıştı. Cem ve Bettina'nın araları zaten bu kadın yüzünden bozulmuştu... Bu fotoğraflarla artık düzeltilemez bir yara açıldı. Çok fazla yorum yapamam. Çünkü bu aile arasında tartışılacak bir konu. Ama gerçekten mükemmel bir gazetecilik olayı; Orhan'ı kutluyorum...

ESİN MARAŞLIOĞLU Aşkın resmini gördük
Çok uzun zamandan beri eşi Bettina Hanım'la ayrıydılar. Aşkın resimleri ortada zaten. Ortada ihanet olduğunu düşünmüyorum çünkü daha önceden de olduğunu herkes biliyordu. Ama Şamdan Plus bunu fotoğraflarıyla tescilledi. Aşkın resimlendiğini gördük. Benim çok hoşuma gitti...

SİREN ERTAN ÇARMIKLI İrdeleyemem...
Hem 'iki kişi arasında yaşananları tüm ayrıntılarıyla nasıl bilebilirsiniz, yargılayabilirsiniz?' diye düşünüyorum; hem de insanların özel hayatlarının başkaları tarafından irdelenmesini doğru bulmuyorum!

FERYAL GÜLMAN Sürpriz olmadı
Böyle bir ilişikinin yaşandığından haberim vardı. O yüzden fotoğrafları görünce pek de şaşırmadım. Yani sürpriz bir gelişme değildi. Cem Bey ve Bettina Hanım için umarım bundan sonra iyi ve hayırlı şeyler olur. Bir şey bitmesi gerekiyorsa bazen bitebiliyor. Bu tarz durumlarda en çok üzülen çocuklar oluyor. İnşallah ikisi de çocuklarını fazla üzmeden bu olayı sonuca erdirirler.

DENİZ BERDAN Tahmin etmeliydi
Resimleri gördüğüm anda aklımdan 'İyi ki de o anda Göcek'te değilmişim' dedim. Çünkü ben de yıllardır oraya giderim. Gazetecilerin orada olduğunu bence tahmin etmeliydi. Eğer sevgi ve aşk bittiyse evliliği devam ettirmenin de bir anlamı yok. Her ikisi de umarım mutlu olacakları bir karar almışlardır.

GÜLAY KAMAZ Örnek gazetecilik
Karı koca arasındaki olaylar aslında üçüncü kişileri ilgilendirmez. Olay dışındaki insanlar bence yorum yapmamalı. Ama bu olay tam anlamıyla paparazzilik olayı ve iyi bir gazetecilik örneği.
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Biliyorduk ama üzüldük!
 Dizi yarışına girmeyecek
 Nazım ilham verdi yeni bir şarkı geldi
 Ayakkabıya takıntım var
 Sıfır kilometre erkek istiyor!
Sahalarda podyum şıklığı
Sahalarda podyum şıklığı
Yeni futbol sezonuyla birlikte futbolcular, yeşil çimlere yepyeni...
Mutlu sonla final olacak
Mutlu sonla final olacak
Türkiye'de de beğeniyle izlenen 'Desperate Housewives' dizisinin...
Uyuşturucu Dosyası
16 yaşındaki liseli Melis'in ölümü, gözleri yeniden uyuşturucu...
Tek umut ÖSS değil
ÖSS'de başarılı olamayanlar için SABAH'tan dev yazı dizisi Yurtdışı...
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı eklerini görmek için ...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.