kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
  » Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Kültür Sanat
   Turizm Rehberi
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Rahsan Gulsan @ SABAH
 

Erol Köse, kömür gibi yanıyorsa bize ne?

Bugünün anahtar kelimesi 'tuhaf'. Gerçekten bu ara o kadar tuhaf şey oluyor ki etrafımızda. İşin garibi bunlar benim kişisel tuhaflıklarım değil. Bir tuhaflık oldu mu hep birlikte 'prime-time'da yaşıyoruz. Yanlış anlamayın durup dururken "Aman da aman, nedir bu magazin çılgınlığı, hiç de hazzetmem magazinden filan" havasına girmeyeceğim. Lakin zaman zaman (birçok zaman) magazinden çok keyif alıyorum. Ama bazen de öyle şeyler yaşıyoruz, seviye o kadar düşüyor ki; insan rahatsız olmadan duramıyor. (Yazının girişinde ne demeye çalıştığımı tam olarak ben de anlayamadım ama söylemek istediğim kısaca şuydu: Magazin güzel, seviyesiz magazin kötü!)

GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ
Erol Köse dostumuz, durup dururken, kimse sormadan, magazincilere herhangi bir restoran veya bar çıkışında yakalanmadan, karısından dayak yemeden ve kimse ona bu konu ile ilgili soru yöneltmeden, çıkıp jüri üyeliği yaptığı 'Star Avı" programında (efekt yapıyorum) 'zart' diye bir açıklama yapıp, başarıyla magazin gündemini değiştirdi. Anladığım kadarıyla kafasındaki resim, aşkına sahip çıkan, güçlü, karizmatik bir erkekti. Ama bence ortaya çıkan resim hiç de öyle olmadı. Erol Köse, baktı baktı yarışma sonunda bir Armağan Çağlayan olamadı. Bu kez damardan girdi ve sahip olduğu en büyük sırrı kullandı. Açıklaması da bir tuhaftı zaten. Yarışmanın başında Oktay Kaynarca (Bu arada bence Star Avı'ndaki en aklı selim insandı) "Erol Köse'nin açıklaması az sonra" ile bu ülkemizin makus talihini değiştirecek açıklamayı anons etti. Gece yarısı sonrasında ise Erol Köse etik bulmadığı halde sanatçısına aşık olduğunu, sonra da etik olarak bunu açıklamak istediğini çünkü eski karısını (henüz boşanmadığı) mağdur etmek istemediğini söyledi.

GERÇEKTEN ŞAŞIRTICI
Anlaşılan bunları söyledikten sonra biraz tırstı ki; "Türk halkı aşkıma sahip çıksın, destek versin. Yoksa bu iki kadın beni paralayacak, bir halt ettim, imdat!" diye bitirdi bu üniversitelerde öğrencilere 'ders olsun' diye dinletilebilecek 'etik anlayış' konuşmasını. Gerçekten şaşırtıcıydı. Hele olayı veren magazin programlarının yayınladığı görüntüler 'etik' açıdan daha bir korkunçtu. Adam bir süredir Gülşen ile aşk yaşıyor, ama geçen haftalarda karısını alıp Kral TV ödüllerine gidiyor. Kral TV ödüllerine girerken Köse'nin birlikte görüntülenmeye (herhalde Gülşen kızar diye korktu) çekindiğinin belli olduğu zarif eşine, değmeye korkması ve hanımefendinin Köse'yi sadece omuzundan tutabilmesi çok dramatik bir görüntüydü. Ama bu işte dramatik görüntüler bitmeyeceğe benziyor. Doktor Erol Bey, (Böyle bir kaset çıkarmıştı Erol Köse yanlış hatırlamıyorsam klibinde o doktordu, Sibel Gökçe ise hemşire) aşkını açıklayan mağrur erkek pozunu "dur bir de bu yaşak aşkımı halka mal edeyim" manevrasıyla süslemek isterken her şeyi daha da bir eline yüzüne bulaştırdı.

BUNDAN BİZE NE?
Sayın Köse; Gülşen'e aşık olup karısını aldattıysa, bir de anlaşılan her şeyi yüzüne gözüne bulaştırıp Gülşen'i kaybetmemek için bu ucuz kahramanlığı yapmaya karar verdiyse bundan bize ne? Niye sahip çıkıyoruz ki böyle bir ilişkiye? Erol Köse'nin derdi bizde gerginlik filan yaratmadı. Bundan böyle aldatılan, bir de aldatılan tarafından televizyondan yapılan açıklamalara maruz kalan ve büyük bir ihtimalle acıları yüzünden etinden et kopuyormuş gibi olan kadını bir tarafa bırakıp 'erkek adam' ve 'sanatçısı'nın peşinden mi koşacağız? Hatta bir de gaza gelip bir de Gülşen'e 'yuva yıkan kadın sanatçı' mı diyeceğiz? Yok canım biz öyle şeyler yapmayız. 'Selvi Boylum Al Yazmalım' kadar temiz bu aşka Türk halkı olarak sahip çıkarız. Hiç merak etmeyin. Yurtta Aşk, prodüksiyon şirketinde Aşk...

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Çamaşırlarımız Ipod'da karışsın!   / 01-06-2006
 Hayata başlarken şartları sen koymadın...   / 30-05-2006
 Küçük mor sevgilim   / 25-05-2006
 Ve MTV, RTÜK'le tanışır   / 23-05-2006
 Size anne diyebilir miyim?   / 18-05-2006
 Karpuz kabuğu havuza düştü!   / 16-05-2006
 Kokoş, Kokosh'ta sahneye çıkar!   / 11-05-2006
 Lastik yüzlü Riccon'dan dünyada dört tane var   / 09-05-2006
 Daha ne yapılabilir ki?   / 04-05-2006
 Taşındım... Çok mesudum!   / 02-05-2006
RAHŞAN GÜLŞAN
Erol Köse, kömür gibi yanıyorsa bize ne?
Bugünün anahtar...
HAKAN & UTKU
Doğa'dan daha neler beklemeliyiz?
Cennet ülkemizde...
ŞENGÜL BALIKSIRTI
Ya ödülü başkası alırsa!
Hakan Peker aylar önce arayıp,...
SEDA KAYA GÜLER
Aradığın aşka ulaşılamıyor
Kimi insan var ki aşık olunca...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Kazandibi
Sütü tencereye alın.
Yumurtamı vermek beni anne yapmıyor
Yumurtamı vermek beni anne yapmıyor
A.D. yıllardır yumurta donörlüğü yapıyor... Bazen gazetede donör...
Ofis ağrıları için özel okul açıldı
Ofis ağrıları için özel okul açıldı
Bilgisayar başında tüm gününü geçirip, bel ve boyun ağrılarından...
Maça Kızı'nda Sting seferberliği
Maça Kızı'nda Sting seferberliği
Konser vermek için ikinci kez İstanbul'a gelecek olan rock müziğin...
Bodrum'da aşk tatili
Bodrum'da aşk tatili
Ediz Elhadef'le evliliğin eşiğinden dönen Nil Bentürk, sonunda...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.