kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Daum'dan tuhaf açıklama
Mahmut Uslu: Ameliyattan sonra karar vereceğiz

Daum'dan tuhaf açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kalçasındaki sağlık sorununun tedavisinin ne kadar süreceğini bilemediğini, bu nedenle gelecek sezon Fenerbahçe'deki durumuyla ilgili kararı yönetim kurulunun vereceğini söyledi.

SORU İŞARETİ BIRAKAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe ile 2007 yılına kadar olan sözleşmesini genel anlamda tamamlamak istediğini kaydeden Alman teknik adam, ''Şahsıma yapılan ağır eleştirilerden dolayı ve cuma günü kalçamdan ameliyat olduktan sonra bunun ne tür komplikasyonlar getireceğini bilemediğim için, sözleşmemin feshedilmesi konusunda yönetim kuruluna ricada bulunacaktım. 2007'ye kadar devam eden sözleşmemi genel anlamda ben de tamamlamak istiyorum. Var olan sözleşmemden nasıl çıkabileceğime Fenerbahçe yönetim kurulu karar verecektir'' diye konuştu.

Christoph Daum, Fenerbahçe için çalışmanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, kendisine güvenen ve destek veren herkese teşekkür etti. Daum, ''Fenerbahçe'ye, gelecek yıllardaki en büyük başarıları yakalamasını diliyorum. Herkese buradan teşekkür ederim, başarılar dilerim ve tekrar buluşacağımız zaman için şimdiden heyecanla bekliyorum. Beni anlayışla karşılamanızı bekliyorum. Bu açıklamaları yapmak benim için kolay olmadı. Şu anda çok üzgünüm. Yönelteceğiniz soruları mantıklı bir biçimde yanıtlayamam. O nedenle soru almayacağım'' dedi.

"FENERBAHÇE'NİN BAŞARISI İÇİN PAYIMA DÜŞEN HERŞEYİ YAPTIM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, görev yaptığı süre içerisinde Fenerbahçe'nin başarısı için kendi payına düşen her şeyi yaptığını söyledi.Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, bugün bir gazetede kendisiyle ilgili çıkan haber konusunda açıklamalar yapan Daum, sarı-lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili de mesajlar verdi. Daum'un açıklamalarını yaptığı masanın arkasındaki panoda ''Fenerbahçe büyüklüğünün adı konamaz'' yazısı yer aldı. Söz konusu haber nedeniyle yönetim kurulu ile olan ilişkisinin zedelendiğini ifade eden Daum, 2 hafta önce yediği bir akşam yemeğinde konuşulanların çarpıtılmış bir şekilde habere konu edildiğini savundu.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a saygı duyduğunu, başkan ve yönetim kurulunun her zaman kendisine destek verdiğini belirten Daum, ''Fenerbahçe'nin başarısı için kendi adıma ve payıma düşen her şeyi yaptım. Bundan sonra da hiçbir şekilde olumsuz bir görüşüm olmayacaktır. Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi seviyorum. Doğru olan bir şey var ki Fenerbahçe'de başarılı olmaya başladıktan sonraki dönemde çalışma ortamımız güçleşti. İlk yakalamış olduğumuz şampiyonluktan sonra, takip eden 2 yılda bunu hissettim'' şeklinde konuştu.


''MİLAN BAROS'U İSTEDİM, GELMEK İSTEMEDİ''

Milan Baros'un, arzuladığı bir oyuncu olduğunu, ancak bu futbolcunun Türkiye'ye gelmek istemediğini belirten Christoph Daum, butransferin Anelka ile herhangi bir alakası olmadığını kaydetti.Daum, şunları söyledi:''Ben bu isteğimi dile getirirken, bu transferin Anelka ile herhangi bir alakası yoktu. Anelka zaten bizim oyuncumuzdu. Anelka, Fenerbahçe takımının başarısı için mükemmel performans sergilediği maçlar çıkardı. Sezonun son dönemine doğru oynadığımız maçlarda ekstraklasını ortaya çıkarıp, Fenerbahçe'nin başarısına daha fazla katkıda bulunmasını arzulardım.''

TÜRK TAKIMLARININ AVRUPA'DA FİNAL OYNAMASI

Türkiye'yi yurt dışında temsil eden tüm Türk takımları için yabancı kontenjanı sınırlamasının dezavantaj olduğunu kaydeden Daum, Türk ekiplerin bu şartlarda önümüzdeki dönemde Avrupa'da final oynamasının zor olduğunu savundu. Alman teknik adam, bu konuda, ''Dezavantajlar göz önünde bulundurulacak olursa, Türk takımlarının önümüzdeki sene de Avrupa'da herhangi bir final oynaması pek mümkün değil gibi görünüyor. Tabii ki yine de gerçekleri göz ardı etmeksizin, büyük hedefler koymalıyız kendimize'' diye konuştu.

ROBERTO CARLOS TRANSFERİ

Daum, medyada Fenerbahçe'nin gündeminde yer aldığı şeklinde medyada sıkça haberler çıkan Brezilyalı oyuncu Roberto Carlos'un transferi konusunda şanslarının az olduğu düşüncesini taşıdığını ifadeetti. Brezilyalı oyuncuyla ilgili yarın medyada bir haber yayınlanacağına ilişkin bilgi aldığını kaydederek, bu konuya açıklık getirmek istediğini belirten Daum, şöyle devam etti:''Roberto Carlos dünya çapında bir futbolcu. Bu futbolcu Brezilya Milli Takımı'nda, dünya kupası maçları oynayacak. Bu futbolcu, İspanya'daki yorucu ligden sonra bir de Dünya Kupası'nda oynayacak. Yaşı da o kadar genç değil, dünya kupasından sonra belli bir tatile ihtiyacı olacak. Fenerbahçe'nin de Temmuz ayının sonunda Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağını unutmayalım. Aldığım bilgiler dahilinde ve yaptığım araştırmalar neticesinde, Roberto Carlos'un büyük paraya petrol ülkelerinden birine transfer olacağının bilgisini aldım. Dolayısıyla oyuncunun transferinin gerçekleşmesiyle ilgili şansımızın az olduğunu ve bir gelecek görmediğime inandığımı söyledim.''

''AZİZ YILDIRIM BENİM İÇİN EFSANE BAŞKANDIR''

Aziz Yıldırım'ın, kendisi için efsane bir başkan olduğunu ifade eden Daum, ''Kendisi bana 'hayır henüz o kadar değilim' dese de bunu birçok kez tekrarladım, şu anda da tekrarlıyorum. Kendisi benim için efsane bir başkandır'' dedi.Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın Barcelona ile Arsenal takımları arasındaki maçı izlemek için Paris'e gideceği öğrenilen Daum, 19 MayısCuma günü Münih'te kalçasındaki sağlık sorunu nedeniyle ameliyat edilecek.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 "100. yılımızda tarih yazacağız"
 Futbol A.Ş Sezgin'e emanet
 Sharapova İstanbul'a geliyor
 F.Bahçe yönetimine destek
 Trabzon'da Souness sesleri
 Saran: F.Bahçe'nin engeli negatif algılama
 (A) Milli Takımın kamp programı
 Beşiktaş Burak'ı istiyor
 Demirören: Bomba gibiyim
 Ruhumuzla kazandık
 13. savaşçı Polat
 Şampiyon olalım prim istemiyoruz
 Alo Luce, kurtar bizi
 Ulusoy uğursuz geliyor
 Delgado güç katar
 40 gün 40 gece eğlenmek hakkınız
 Nets'i ateş bastı
 Ballack resmen Chelsea'li
 Hesabı 'reis' öder
 Yıldırım'a yıldız
 Yaş haddinden
 Denizlispor'dan örnek davranış
 Huzurlu değilim, gitmek istiyorum
 Gaziantep'te deprem oldu
 Kayseri'de transfer ve istifa
 Hingis fırtına gibi
 Tekelspor-Beşiktaş 4'üncü randevuda
 T.Telekom kazandı Final Bandırma'da
 Son haftada da SABAH farkı
 Günün içinden
SERDAR ALİ ÇELİKLER
Bir sezonun özeti
Sadece bizim için değil, tüm spor...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Daum harakiri yaptı
F.Bahçe'nin önemli avantajlarına...
İkinci eşi sineye çekemem, dayağı kabul edemem
İkinci eşi sineye çekemem, dayağı kabul edemem
Eşimin 6 yıllık beraberliği var. Uzun zamandır seziyordum, sordum ama...
On kuruş sürgünü
On kuruş sürgünü
Metronun güvenlik görevlisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel...
Sırrını açıkladı
Sırrını açıkladı
İngiltere'de yayımlanan FHM dergisi tarafından dünyanın en seksi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu