kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Boşandığım gün dünya karardı acaba yanlış mı yaptım?
Boşandığım gün dünya karardı acaba yanlış mı yaptım?
Yalın olayı gırtlağıma kadar geldi!

Boşandığım gün dünya karardı acaba yanlış mı yaptım?

Geçtiğimiz aylarda evliliğiyle gündemi meşgul eden Tuba Ünsal, Deniz Akkaya'ya eski eşi Cem Cantaş'la ve boşanmasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Dishy dergisinin son sayısında yer alan röportajda Ünsal, "Eskiden bir mekana girdiğimde herkes dönüp bakıyordu ama evlendikten sonra ilgi çekmiyordum. Güvenimi kaybettim" diyor.

Vizontele Tubaa filmiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü fotomodel ve oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz mart ayında, yaklaşık iki yıl önce büyük bir aşkla evlendiği eski eşi Cem Cantaş'tan boşanmasıyla gündeme oturmuştu. Lolita', 'ailemizin cici kızı' ya da 'sosyetik güzel' gibi tanımlanmak istemeyen Ünsal, Artık sadece işimle anılmak istiyorum" diyor. Ünlü popçu Yalın'la hakkında çıkan aşk dedikodularına da açıklık getiren Ünsal, Yalın'la tanıştıktan iki gün sonra dedikodular çıkmaya başladı" diyor.

* Boşandığım ilk gün, güneş tutulmasının olduğu gündü. Bu tür şeyleri hep bir işaret olarak görürüm ve "Bak ben boşandım, dünya karardı, acaba yanlış mı yaptım?" diye düşündüm. Bir de şimdi insanlara ne diyeceğim diye düşündüm. Çünkü başarısız oldum, eğer boşanıyorsan başarısız olmuşsundur, yürütememişsindir! Ama gözümden bir damla yaş gelmedi. Belki de onun tutukluğu var hâlâ. Bununla ilgili rahatlayamadım, şöyle doya doya üzülemedim.

BEN ÜNLÜ OLMALIYIM

*
Evlendikten sonra, bir dönem işlerim kötü gitti. Yaptığım iki proje kaldırıldı. 16 yaşında bu işi yapıyorum ve hep en iyi projelerde adım geçti. Hiç çalışmadığım dönem olmadı ama o dört ay çalışmadım çünkü hakikaten içinde olmak istemediğim çok saçma projeler geldi. Bir şekilde unutulduğumu düşündüm, 'ya bundan sonra hiçbir iş yapmazsam' diye kaygılandım. Şımarıklıklarım da oldu zamanında. Sette çalıştığım insanlara karşı ukalalıklarım da olmuştur. Bunların hepsiyle o dört ayda yüzleştim. Bu işi ne kadar çok sevdiğimi anladım ve eğer bunu benim elimden alırsa yukarıdaki, hakikaten asıl o zaman bunalıma girerim. Benim şöhretli bir insan olmam lazım, ben bununla mutluyum.

* 16 yaşımdan beri ailemden para almıyorum. Kocamdan da hiçbir zaman para almadım. Kendi paramı harcamaktan mutluluk duyuyorum. Vizontele Tubaa öncesinde, ile çıkayım' diye 1.5 seneyi hiçbir şey yapmadan geçirdim. Bu yüzden maddi olarak çok zorlandım. Evimde oturdum, yeri geldiği zaman makarnamı yedim. Çok da zengin bir erkek arkadaşım vardı. Bir de uğraşlarım ve hobilerimin olması lazım. Çünkü kendi içimde monoton bir insan olduğumu gördüm. Karşımdakinden çok çabuk sıkılıyorum, halbuki monoton ve sıkıcı olan benim!

CEM'LE KARDEŞ GİBİ OLDUK

*
Psikiyatrım bana 'Monoton ve sıkıcı olduğun için, karşındakinden ve ilişkilerinden çok çabuk sıkılıyorsun' dedi. Demek ki öyle! Bir ilişki yaşarken kafamda hep kurarım, bu yüzden başka bir yere enerjimin bölünmesi lazım. Mesela onun gönderdiği mesaj beni mutlu eder. Aslında ne kadar aptalca, yani yok mu başka mutlu olacağım bir şey! 'Akşam ne yapacağımı, onunla buluştuğumda ne giyeceğim' falan, böyle salak salak şeyler yaşıyordum. Şimdi yalnız yaşamak nedir, yalnız insanlar ne yapar, bunlara dikkat ediyorum.

* Evlilik aşkı öldürüyor. Daha doğrusu, biz çok abi kardeş gibi olduk. Hakikaten çok Oturup her şeyimi anlatıp konuşabileceğim biri.. Hiçbir sıkıntımız yoktu o konuda. Çok iyi arkadaştık, iyi anlaşabiliyorduk. Bir süre sonra gördük ki, arkadaşız.

* Biz görsel bir iş yapıyoruz çünkü beğenilmek istiyoruz. Evlenmeden önce bir mekana girdiğimde herkes bakıyordu ama evlendikten sonra artık evli bir kadınsın. Bu nedenle, 'Neden artık bana bakmıyorlar' diyorsun. Kadın olarak kendine güvenini yitirmeye başlıyorsun. Ayrıca oyuncuyum; televizyonda, bir erkekle yaşadığım aşkın inandırıcı olması lazım ki, izleyici sevsin ve inansın. Ama inanmıyor çünkü evde kocası var diyor.

* Hayatım boyunca hiçbir haber için, canımı çok acıtmadıysa tekzip göndermedim. Ama benimle ilgili olarak 'sosyetik güzel, sosyetik oyuncu' haberleri yaptıkları zaman, gazeteyi arayıp tekzip talep ettim, çünkü bana göre bu hakaret! Ben sadece güzelliğimle, giydiğim kıyafetle ya da sadece kullandığım çantayla anılmak istemiyorum. Zamanında bana mankenlik için de o kadar para verirlerken, 'Boyum kısa, manken olmak istemiyorum, oyuncu olacağım' dedim. Manken sıfatından yeni kurtulmuşken, niye şimdi dedi.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bu tip yarışmalardan star falan çıkmaz
 Ağzımız açık halde maketlere bakıyoruz
 Ünlü caz gitaristi Kurt Rosenwinkel İstanbul'da
 Haydi 'Menekşe Yaylası'na
 Haybeden Gerçeküstü Aşk
 Tuvalleri papatyalar ve kır çiçekleri süslüyor
 Sortie bu yıl daha pop daha eğlenceli
 Genç ressam itlaf edilen kuşları anıyor
 Önemli Telefonlar
 Şiir köşesi
 Hint usulü korse ile formuna kavuşuyor
 Ünlü sihirbazın hayatı film oluyor
 Paris'in Yunanlı aşkını Lindsay Lohan kaptı
 Jack Bauer'in maceraları beyazperdeye taşınıyor
 Göklerin leydileri
 Üniversiteli kızlara özel güzellik fuarı
 Ünlülerin eski eşyası okullu edecek
SEDA KAYA GÜLER
Havva Adem'e elmayı uzattı ve...
Dünyanın en seksi...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Etlerin üzerine çıkıncaya kadar kaynar...
45 dakikada dimdik göğüs ve popo yapılır
45 dakikada dimdik göğüs ve popo yapılır
Acısız ve narkozsuz 45 dakikalık tek seansta göğüs veya poponuzu...
Radyo dalgalarıyla selülite son vermek artık mümkün
Radyo dalgalarıyla selülite son vermek artık mümkün
Zamanı ve yaşlanmayı durdurmak mümkün değil. Ancak her geçen gün...
Hediyesi 1 milyon 200 bin Euro!
Hediyesi 1 milyon 200 bin Euro!
İstanbul'un elitleri de, dolardan, borsadan umduğunu bulamayınca...
Bir Cavalli klasiği
Bir Cavalli klasiği
Moda Polisi
Podyumlardan sosyeteye transfer olan işadamı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.