kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
  » Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
ELLERİ KINALI GÖZATINA ALINDI....   Nikâh gecesi tutuklanan 15 yaşındaki S.Ç., mahkemeye götürülürken yüzünü saklamaya çalıştı. S.nin elindeki kınalar dikkat çekti.
Gelin cezaevine, damat çocuk yurduna gönderildi
Sayılarla olaylı düğün
Masraflar böyle çıktı!

Kapkaç Holding

Swissotel'de 75 bin Euro'ya düğün yapacakken yakalanan kapkaç sanığı çiftin müthiş serveti ortaya çıktı: 10 daire, hizmetçiler ve özel şoför.

KURTULUŞ ANA CADDEDE 2 DAİRE
Poliste değişik suçlardan 87 kaydı olan kapkaç sanıkları S.Ç. (15) ile İ.G.'nin (13) 'zenginliği' herkesi şok etti. Gelin S.Ç.'nin hırsızlıktan sabıkalı babasının emlak zengini olduğu; İstanbul Kurtuluş'ta iki, kentin çeşitli noktalarında da 10 daire satın aldığı belirlendi. Komşuları da, üç otomobil sahibi ailenin hizmetçi ve özel şoförleri olduğunu söyledi.

PARAYI VERELİM, KIZI BIRAKIN'
Küçük damat İ.G. ile imam nikâhlı olan kızlarının düğününden bir gece önce Swissotel'de kalan Ç. ailesinin su gibi şampanya içmesi de dikkat çekti. 13 yaşındaki damat serbest kalırken, tutuklanan gelinin ailesi garip bir teklif yaptı: Çaldığı 40 bin YTL'yi iade edelim, kızı bırakın...


Gelin cezaevine, damat çocuk yurduna gönderildi

Hırsızlıktan kazandıkları parayla İstanbul'da 75 bin Euro'ya düğün yaparken yakalanan 13 yaşındaki damat İ.G., Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna yerleştirildi. 15 yaşındaki gelin S.Ç. ise tutuklandı.

Yılın düğünün arkasında ilginç bir servet hikayesi çıktıİstanbul Swissotel'de 75 bin Euro'luk düğün yapacakken yakalanan küçük çiftin ailelerinin 10 dairesi, bir hizmetçisi ve özel şoförü olduğu ortaya çıktı. Adana-İstanbul hattında inceleme yapan polis olayları şöyle çözdü: 3 Nisan günü Adana'daki Garanti Bankası Baraj Yolu Şubesi'nde küçük gelin S.Ç.'nin (15) 40 bin YTL'yi çalma girişimi güvenlik kamerasına takıldı. Polis yaptığı araştırmada S.Ç.'nin yanında yurttan kaçan İ.G.'nin (13) de olduğunu belirledi. Araştırma İstanbul'a yöneldi ve İ.G.'nin değişik suçlardan poliste 80 kaydı bulunan annesi Vildan G. ile 5 kaydı bulunan baba Cengiz G. yakalandı. Cengiz-Vildan G.'nin üzerinden mücevher ve yüklü para çıktı. Baba, polis sorgusunda yüklü paranın kaynağını "Düğünümüz var" deyince iş çözüldü. Polis yaptığıAnne Vildan G.araştırmada S.Ç.'nin
(15) İ.G (13) ile Swissotel'de evlendirileceği bilgisine ulaştı. 30 Nisan, düğün günü otelin çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, küçük çifti fotoğraf stüdyosunda yakalayınca, çiftin serveti de ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda Ayhan Ç. "emlak zengini" çıktı. Ayhan Ç.'nin İstanbul Kurtuluş'taki ana caddede 5 katlı apartmanın iki katının, kentin çeşitli yerlerindeki 10 dairenin de sahibi olduğu ortaya çıktı. Komşuları Ayhan Ç. ile 22 suç kaydı olan eşi Dürdane Ç.'nin özel şoförleri ile hizmetçilerinin olduğunu da öne sürdü. S.Ç.'nin biri evli iki erkek kardeşinin bulunduğu ve kardeşlerden birinin emlakçılık yaptığı belirlendi. Öte yandan ailenin üç lüks otomobili olduğu da öğrenildi. Dün mahkemeye çıkartılan küçük damat İ.G tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıp yurdaBaba Cengiz G.gönderilirken; küçük gelin S.Ç. "suçu tekrar işleyebileceği kanaati oluştuğundan" tutuklandı ve Paşakapısı Cezaevi'ne konuldu. S.Ç.'nin ailesi dün bu karar sonrası şu garip teklifi yaptı: 40 bin YTL'yi geri verelim, kızımızı serbest bırakın.

RESMİ NİKÂH DEĞİLDİ
Ç. ile G. Ailesinin Swissotel'le yaptığı anlaşma ise dikkat çeken diğer bir nokta: Aileler düğünden bir gece önce 4 oda kiraladı. Ve sabaha kadar şampanya, meyve ve çikolata sipariş etti. Çocukların düğününün yapılacağı Fuji Salonu için 75 bin Euro'ya anlaşıldı. Düğün gecesi için de bir süit için el sıkışıldı. Aslında Fuji Salonu'ndaki gecenin de gerçek bir nikah olmayacağı ortaya çıktı. İmam nikahlı S.Ç ile İ.G.'nin yaşları tutmadığı için evlendirme dairesine başvurmadıkları belirlendi.

Rıdvan TEZEL- Orhan YURTSEVER-Pervin METİN


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 İstanbul'da dayak Roma'da aşk
 Karikatür krizinden 'Tekbir' defilesine
 Kadına iz bırakmadan dayak atmak mübah!
 Yumruklu, tinerli yeni gasp yöntemi!
 Fidyeyi ödemek için kredi aldı
 Türkiye'nin en güzel kızı
 Polisten polise işkence iddiası
 Alkollü sürücü duvara sıkıştırdı
 İnternetten erotik yayında üçüncüyüz
 Türk gezgin kürek çekerek Atlas Okyanusu'nu geçti
 Denizlili müzisyen "Night Fall in İstanbul"la zirvede
 On Numara
REHA MUHTAR
Dönekler...
Dönekler, döndükleri şeylere...
MAHMUT ÖVÜR
300 milyon dolar kredi neden bekliyor?
Çoğu kez, çok iyi...
EMRE AKÖZ
O fotoğrafın anlattıkları
Yeni Şafak...
HINCAL ULUÇ
Sahi turşusunu mu kuracağız?..
"Turşusunu kurmak" çok...
Zor bir seçim
Zor bir seçim
Tigana, Fenerbahçe maçlarında yıldızlaşan Sergen ile sakatlığı tam...
Göbek havası
Göbek havası
F.Bahçe, Beşiktaş'ın zayıf karnı hava toplarında etkili. Kartal'ın...
İkinci 28 Şubat vakası
SABAH'ın sorularını yanıtlayan Anavatan lideri Mumcu, yeni Terörle...
AK Parti'ye göre Demirel Hitler gibi konuştu
AKP Grup Başkanvekili Ergin "Komünistler Moskova'ya" sözünü...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu