kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
  » Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kanserojen duyguları yazarak attım
Sağlık sorunlarınızı dinliyoruz

Kanserojen duyguları yazarak attım

Anadolu'da eski bir halk deyimi vardır; 'rüyalarınızı suya okuyun' derler. Evet, gerçekten de rüyaların analizini yapıp, bunları yazmak; insanı tüm negatif duygulardan arındırıyor. Ben de öfke, endişe ve korkularımdan onları yazarak kurtuldum

Beyin gücüyle karaciğerimde oluşan kanseri yenmemde uyguladığım teknik, yedi ay içinde yüzümü güldürdü. Eğer insanlar beyinlerindeki negatif kayıtlardan kendilerini kurtarabilirlerse, yaşam enerjisinin iyileştirici gücüne daha kolay ulaşabilirler. 39 yıllık hekimlik hayatımda kazandığım deneyimler bana gösterdi ki; özellikle omurga hastalıklarında psişik faktörler ön planda. Buna neden olan sebepler ortadan kaldırılırsa hastalıklar kendiliğinden iyileşebiliyor. Beynim iyileştirici gücünü bu sefer kanserle mücadelemde kendi üzerimde uyguladım. Klasik tıp yöntemleriyle tedavinin mümkün olmadığı durumda bu yola başvurdum. İyileştirme meditasyonu klasik meditasyondan farklıdır, tam olarak ayrıntılarıyla olmasa bile size onları açıklamak istedim.

* Bunu klasik bir meditasyon tekniğiyle mi başardınız?
İyileştirme meditasyonu, şu anda piyasada uygulanan meditasyon tekniklerinden daha farklı bir durum. Benim kullandığım yöntemde şifre yok. Ve meditasyondaki amaç; beynimizi etkileyen kötü kayıtları ortadan kaldırmak. Aynı zamanda yaşam enerjisini beynimize çıkartarak, tekrar yaşam içgüdümüzü kuvvetlendirmek. İnsan beyninin iyileştirici etkisi vardır. Önündeki bariyerleri kaldırırsanız bu güç devreye girer.

* İnsan vücudunun önündeki negatif bariyerler nasıl temizlenir?
Negatif kayıtlar derken kötü anılar, beyni sislendiren yaşadığımız her türlü duygusal şoklar, narkoz, hatta beynin korteks bölümünün gelişmediği 0-2 yaş dönemindeki aile ve çevreye ait her türlü şok yaratan duygular buna dahil oluyor. Dayaktan, bağırmalara kadar ve annemizin karnındayken onun yaşadığı her türlü kötü duygusal şoklardan bahsediyorum. Rüya analizleri yapılmadan negatif kayıtlardan kurtulmak mümkün değildir. Yaşam enerjisini omurilikten beyne iletmek için negatif kayıtlar arada bir bariyer olarak kalır. Ve yaşam enerjisinin iyileştirici gücünü yani vücudumuzun kendi kendini iyileştirme yeteneğini kullanmak mümkün olmaz. Bu durumda insan pozitif enerji yüklenmek isterken, tamamen tersi negatif enerji yüklenir ki bu da iyileştirmeyi imkansız kılar. Beynimiz kötü kayıtlarla doluysa, hastalandığımız da daha depresif duruma gelir ve kötüleşir. Onun için rüya analizlerinin yapılması veya rüyaların yazılması ama bilmeyenlere sorulmaması çok önemlidir. Rüyaların yazılmasının bile iyileştirici etkisi vardır. Ancak arkadaşınız, dostunuz gibi bilmeyen birine sorarsanız o sizi yanlış yönlendirir. Anadolu'daki karşılığı bu bir halk deyimidir; 'rüyalarınızı suya okuyun'dur. Kendisini çok depresif hissedenlerin yaşam içinde ve özellikle de hastalandıklarında psikiyatrik yardım alması uygun olur. Tıpkı benim aldığım gibi... Hissedilen bütün duygusal öfke, kızgınlık, korku, endişe ve diğer tüm negatif duyguları yazarak deşarj olmak gerekir.

* Sizce bu yöntem, diğer insanlarda da işe yarayabilir mi?
Bu kişiden kişiye değişir. Ben uzun zamandan beri psikiyatrist arkadaşımla yaptığım sohbet ve rüya analizleriyle beynimi negatif kayıtlardan temizlemiştim. İyileştirici meditasyona başlarken zaten beynim hazırdı.

* Nasıl bir ortamda meditasyon yapıyordunuz?
Çalışmaya karanlık ve sessiz bir ortamda, yatar pozisyonda gözler kapalı olarak ve göz bebekleri ile göz kapaklarının arkasındaki karanlığa odaklanarak başlamak gerekir. Günün hangi saati olursa olsun fark etmez. Çalışma, 15 dakika ile başlayıp yarım saate kadar sürdürülebilir. Yaşam enerjisinin idamesi için bu da bir halk deyimidir; 'kuyruğu dik tutun' derler yani yatağa bağlanmamak gerekir. Hastayken mümkün olduğu kadar yatmaktan uzak durulmalı. Yaşamdan kopmamalı...

* Yaşam enerjisini güçlendirme meditasyonunu biraz daha detaylı olarak anlatabilir misiniz?
Yaşam enerjisi, omurilikten yukarı taşındığı için doğru sinirleri kullanma şartı vardır. Yaşam enerjisi kaynağı erkeklerde penis siniri, kadında vajina siniri yoluyla omurilikten beyne taşınır. Meditasyon esnasında yaşam enerjisini bu sinirlerden beyne doğru iletilirken; hasta organlara da bunu dağıttıktan sonra, hangi organınız hastaysa oraya gönderin. Meselâ ben karaciğerime gönderdim. Bu sırada kalp sesi ritmini taklit etmeyen gevşetici bir müzik dinlenmesi uygundur. Ben kuş sesleri olan bir CD ile çalışmıştım. Hasta olan karaciğerime iyileştirici telkinlerde bulundum. İçinizden "Beynim senin gücüne inancım ve güvenim sonsuz. Senden karaciğerimdeki tümörü yok etmeni, beni iyileştirmeni ve vücudumda benim bilmediğim diğer rahatsızlıklarımı da ortadan kaldırarak, tam sağlığıma kavuşturmanı istiyorum. Ve sana yaptığın her türlü çalışma için teşekkür ediyorum" diyerek bu özel komutu verin.
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Talasemi Aileden Geçen Kötü Bir Miras!
 Kanserojen Duyguları Yazarak Attım
 Sağlık Sorunlarınızı Birlikte Çözeceğiz
 Yeni Nesil Dişlerini Çok Önemsiyor
 Tıkalı Burun Zekâyı Etkiliyor
 Felç Riskine Karşı C Vitamini
 Talasemi Beş Yıl Sonra Türkiye'den Silinecek
 Meditasyon Tek Çıkış Yolumdu
 30-40 Çift Gözün Önünde Soyundum
 Önce Kalbim
 Vücudunuzu Hamileliğe Hazır Hissediyor Musunuz?
 Göbekteki Fazlalıklar Beli Eğri Yapıyor Ve Ağrılarını...
 Kanser De Olurum Kariyer De Yaparım
 Kanser Virajını Çok Hızlı Döndü
Halk ne diyor?
Halk ne diyor?
Minderde çılgın Türk
Latif Çelik: Türk güreşinin efsanevi...
Kızım benim şerefimle oynadı
Kızım benim şerefimle oynadı
Kızı Nermin Ardıç'ı öldüren baba Ersin Kaygaz için müebbet hapis...
Mücevherler sponsordan!
Mücevherler sponsordan!
İşadamı Halis Toprak'ın kızı Ayfer Toprak'ın üç hafta önce...
Güler Sabancı'dan yeni bir şarap
Güler Sabancı'dan yeni bir şarap
Sakıp Sabancı'nın vefatının ardından, aile kararıyla onlarca...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.