kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Tarkan ile özelimiz 500 sayfa tuttu
Tarkan ile özelimiz 500 sayfa tuttu
'Başkasına laf ettirmem'
'Ömer'i Tarık'tan daha çok sevdim'
Kitapta Neler Var?

Tarkan ile özelimiz 500 sayfa tuttu

Tarkan'ın özel hayatını deşifre eden ilk kitabı ile gündem yaratan Alpay Aydın, ikinci kitabı 'Megaroman'ı çıkardı. Kitapta Tarkan'ın tüm bilinmeyenlerini anlatan Aydın, Rober Hatemo ile yaşadığı ilişkiyi de deşifre ediyor. Megaroman'da Tarkan 'Tarık', Hatemo ise 'Ömer' adıyla anılıyor.

Bundan dört ay önce piyasaya çıkardığı 'Megamasal' adlı kitabıyla Megastar Tarkan'ın bilinmeyen sırlarını anlatan Tarkan'ın eski menajeri Alpay Aydın, ikinci kitabı 'Megaroman'ı çıkardı. Eşcinsel kimliğini gizlemeyen ve kitapta anlattıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Aydın, yeni kitabında yine Tarkan hakkında olay yaratacak sırları açıklıyor. Tarkan'dan her iki kitabında da 'Tarık' adıyla söz eden Alpay Aydın, Megamasal'da Tarkan ile nasıl tanıştığını ve aralarındaki ilişkiyi; yeni kitabı 'Megaroman'da ise Tarkan'ın ilk albüm macerasını ve şöhret serüvenini anlatıyor. Ancak bu kitabın ilkinden farkı, Tarkan dışında bir başka ünlünün daha; Rober Hatemo'nun da sırlarını açık ediyor olması. Anlattıklarının kelimesi kelimesine gerçek olduğunun altını çizen Aydın, Tarkan'dan sonra birlikte çalıştığı Hatemo'yu 'Ömer' ismiyle anlatıyor kitabında...

* Tarkan ile uzun yıllar birlikte çalıştınız. Onunla can yoldaşı oldunuz. Sonra ne oldu da ona düşman oldunuz? Düşmanlık değil, küslük var bizim aramızda. İlk albümün ortasında dışladılar beni. Tarkan'la tartıştık sonra da küstük. Ben onu, o da beni aramadı. Kitapları yazarken fark ettim ki, bayağı bir tezgah düzenlenmiş. Bilinçli olarak yavaş yavaş dışarıya itilmişim. Kitapları yazarken çaktım...

'YAZMA' DEMEDİLER

* İlk kitabınızda da ikincisinde de Tarkan'dan 'Tarık' diye söz ediyorsunuz. Mahkemeye verir korkusu nedeniyle mi? Tarık'ın Tarkan olduğu aşikar değil mi?
Hiç öyle bir korkum yok. Etik açıdan takma bir isimle yazdım. Ben kitabı yazmaya karar verdiğimde, kitapta adı geçen herkese bunun haberi gitti. Kimse de beni arayıp 'yazma' demedi. Herkesi adıyla da yazabilirdim. Kitaplarımda adı geçen insanlar kimilerinin gözünde idol. Kimilerinin gözünde örnek alınacak kişiler. Örnek teşkil etmemesi açısından bariz isimleri yazmadım.

* İlk kitapta ne vardı? İkinci kitapta ilkinden farklı olarak neler var? İlk kitapta kendi yaşadığım eşcinsel ilişkilerin yanı sıra, Tarık ile nasıl tanıştığımızı ve nasıl birlikte olduğumuzu anlattım. Dört duvar arasında yaşadığımız ilişkiler, kimsenin bilemeyeceği ilişkiler vardı. O yüzden de adı 'masal'dı. Tarık'ın albüm yapma fikrine kadar olan dönem ilk kitapta yer aldı. İkinci kitapta 'albümü nasıl yaptık', 'kimlerle çalıştık', 'nasıl konserler yaptık', 'nasıl popüler oldu' sorularına yanıt veriliyor. Yine hayatımda önemli bir yer tutan Ömer adlı şarkıcı var. Yazılabilecek her şey var...

'KİMSEYİ ZORLAMADIM!'

* Eşcinsel ilişkilerini bile yazmışsınız starların. Yazılmayacak ne kaldı ki?
Eşcinsel ilişkileri gizli bir şey değil ki! Fotoğrafları bile yansıdı medyaya. "Benim" diyerek kabul etti de. Herkes dürüst olsun.

* Bu gibi özel konularda herkes dürüst olmak zorunda mı? Bunlar yaşandı, neden gocunuyor ki insanlar? Utanıyorlardı da neden böyle bir hayat yaşadılar? Kimsenin alnına silah dayamadım!

* Bu kitapları yazmaktaki amacınız 'Tarık' ve 'Ömer' diye kodladığınız Tarkan ve Rober Hatemo'yu karalamak, onları küçük düşürerek intikam almak mı? Öyle bir niyetim olsa, altı ay gecemi gündüzüme katıp kitap yazmam. Ben fevri bir insanım. 11 senedir bu camiadayım. İki gazeteciyi çağırır, şakır şakır konuşur, manşetlere çıkardım. Herkes benden yaşadıklarımı anlatmamı istiyordu. Ben de savaş gazileri gibi anılarımı anlatmak istemedim. Yazdım. Merak eden okur... Bundan sonra anlatmayacağım.

* Kitapta Tarık'ın bir dönem cinsel performansının düşük olduğunu bile yazmışsınız. Bu karalamak değil mi? Bunlar yaşanan şeyler ve bunları okumak insanların hoşuna gidiyor. Televizyonlarda, tiyatrolarda hep belden aşağı espriler var ve insanlar bunlara gülüyor.

* Ama onlar kurgu. Kitapta yazılanların gerçek olduğunu söylüyorsunuz... Tabii ki gerçek. Hiçbirini uydurmadım. Bunlar utanılacak şeyler değil. Öyle olsa yaşanmazdı.

* Peki hiç tehdit aldınız mı? İlk kitapta bir şey olmadı. Ama şu sıralar garip telefonlar alıyorum. Sessiz telefonların sayısı arttı. Geçen gün Tarkan'ın fanatik bir bayan hayranı aradı. "Seni yolarım" dedi. Gülüp geçiyorum...

ZAFER AKBAŞ MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Neyi paylaşa madılar?
 Sosyetik savaş mahkemelik oldu!
 Filmlere de el attı...
 40 yaşında by-pass oldu!
 Starların diyeti ayağınıza geldi!
Aşk nasıl besleniyor?
Aşk nasıl besleniyor?
Aşkı sevgi, şefkat, paylaşım, fedakarlık ve sadakat kadar 'çılgınlık'...
Hindistan'dan Linda Geçti
Hindistan'dan Linda Geçti
Hollywood'un ünlü yıldızları Angelina Jolie-Brad Pitt ikilisi,...
Şemdinli iddianemesi
Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya'nın, Orgeneral Büyükanıt'ı...
Akıllı hasta olmayı bu kitapla öğrenin
Prof. Dr. Mehmet Öz, satış rekorları kıracak yeni kitabını çıkardı.
78. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu
Akademi ödülleri olarak da bilinen Oscar Ödülleri'nin 78'incisi Los...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.