kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
  » Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sarmısaksız yemek yapmıyor
Gülgün Feyman'dan soslu sebze garnitürü tarifi

Sarmısaksız yemek yapmıyor

Başarılı haber spikeri Gülgün Feyman, bu ayki Sofra dergisine mutfakta yaptığı pratik yemekler ve sofra düzeniyle ilgili bilgi verdi. Feyman tadını çok sevdiği sarmısağı her yemeğe kattığını ve mümkün olsa tatlıya da sarmısak koyabileceğini söyledi

Şu sıralar Habertürk'te izleyicisiyle buluşan haber spikeri Gülgün Feyman, yemeyi, içmeyi, dostlarla paylaşılan uzun soluklu sofraları ve yeni lezzetler yaratmayı çok seviyor. Mutfağa da tıpkı bir mabede girer gibi dalıp ibadet halinde kendini yemeğe adıyor. Feyman'ın yemeğe olan ilgisi sadece sözden ibaret değil. Evinde iki ocak (aynı anda sekiz gözde birden bir şeyler pişebiliyor) ve dört adet düdüklü tencere var! Feyman'ın işten eve gelince rahatlamak için ilk yaptığı şey ise; mutfağa adım atmak ve kalbindeki duyguları lezzetle adlandırıp, tada dönüştürmek oluyormuş.

MUTFAĞI LABORATUVARI
"Her an zamanın içinde koşuyorum ve bu da benim pratik olmamı gerektiriyor" diyen Feyman, bu pratikliği ile mutfağını da bir labroratuvar gibi kullanıyor, burada farklı tatlar üretiyor. Gülgün Feyman, evde tüm yemeklerin piştiğini söylese de kırmızı eti mümkün olduğunca az değerlendiriyor. Izgarada balık, sofranın olmazsa olmazı. Katı yağı da hiç kullanmamaya çalışıyor.

HIZLA DEĞİL SEVGİYLE
Feyman, neredeyse her yemeğe sarmısak koyuyor, elinde olsa tatlıya bile sarmısak katacağını da belirtiyor. Bir de zeytinyağlı yemeklerde mutlaka ekşi portakal suyu kullanıyor. Gelelim Feyman'ın sofra düzenine... Masa üzerinde servis kabı bırakmıyor. Bunların bir tablo gibi özenerek hazırladığı masanın ahengini bozduğunu düşünüyor. Kapları, masanın yanında tutmayı tercih ediyor. Ayrıca Gülgün Feyman; kirli tabakların hemen değiştirilmesi, masada mutlaka mum olması, yemeğin hızlı hızlı değil keyifle ve sevgiyle yenmesi gerektiğine inanıyor.
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Omurilik Deneyleri Paralı Olursa Türkiye'nin Tıp İtibarı...
 Felçliler Bir Gün Yürüyecek
 Omuriliğe Kök Hücre Tedavisi Mucize Mi Skandal Mı?
 Kokunun Seks Gücünü Keşfedin
 Aşk Cinsel Sorunların En İyi İlacı
 Aşkın İçinde Acı Varsa O Artık Bir Hastalık Olmuştur
 Aşk Ölüm Kalım Çizgisindeki İnsanı Yaşama Çağırıyor
 Birbirlerine Organlarını Veren Çiftlerin Sayısı Giderek...
 İktidarsız Erkekde Baba Olabilir
 5 Kilo Vermek İçin 25 Öneri
 Sarmısaksız Yemek Yapmıyor
 İlaçların Yanında Seks Egzersizi
 İktidarsızlıkla Tanışmadan Her Yaşta Seks Yapabilirsiniz!
 Her Derde Deva Buğday Çimi
Beyaz'dan espri bombardımanı
Beyaz'dan espri bombardımanı
Hülya Avşar, Reha Muhtar, Demet Akbağ ve Metin Uca'yla başlayıp,...
Otomatik okey keyfi arızaya kurban gitti
Otomatik okey keyfi arızaya kurban gitti
İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Sergen Yalçın ve Talip Öztürk,...
Olgun kadın kıvamına geldi!
Olgun kadın kıvamına geldi!
Estetik yaptırmak, kadınlar için artık kuaföre gidip fön çektirmek...
Ayrılık sebebi stres!
Ayrılık sebebi stres!
2004 yazından bu yana flört eden Çiğdem Kayalı ile Tarkan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.