kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Beyaz'dan espri bombardımanı
Beyaz'dan espri bombardımanı
'Önce çocuğumuz'

Beyaz'dan espri bombardımanı

Hülya Avşar, Reha Muhtar, Demet Akbağ ve Metin Uca'yla başlayıp, geçtiğimiz hafta Uca'nın ayrılmasıyla eksilen 'Pişti' kadrosu, Beyaz'la tamamlandı. Ünlü komedyen, esprili yorumlarıyla ekibe çabuk uyum sağladı.

Reha Muhtar, Hülya Avşar, Demet Akbağ ve Beyaz'ın gündeme damgasını vuran olayları tartıştıkları 'Pişti' adlı TV programında bu hafta; esprilerin ardı arkası kesilmedi. Metin Uca'nın ayrılık kararı üzerine ekibe katılan Beyaz'ın farklı bakış açısıyla renklenen şovda; kahkaha ve alkış eksik olmadı. Ekranların tartışmacı dörtlüsü; Haydar Dümen'in muayenehanede gerdek projesinden, kocası evde 45 kedi ve köpek beslediği için boşanma davası açan Dilek Öztürk'ün durumuna kadar pek çok konuyu masaya yatırırken, izleyicilerin alkışları da programın nabzını yüksek tuttu. İşte, 'Pişti'de yaşanan esprili diyaloglardan bazıları:

* HAYDAR DÜMEN OLAYI Dr. Haydar Dümen'in hastalarını muayenehanesinde cinsel ilişkiye yönlendirmesi; 'Pişti'nin ilk tartışma konusu oldu ve ünlü dörtlü "Gözlem altında gerdek caiz midir?" sorusuna yanıt aradı. Programın yeni üyesi Beyaz'ın "Konuya da hiç hakim değilim. Diğer konuya geçebilir miyiz?" esprisi alkış seslerine karışırken, Hülya Avşar'ın "Eskiden çocukları polis geliyor diye korkuturlardı, şimdi Haydar Dümen geliyor diyecekler" sözleri izleyicileri gülmekten yerlere yatırdı.

* KEDİYLE YATAN KOCA Eşi evde 45 kedi ve köpek beslediği ve İran kedisiyle yatıp, kendisini dışladığı için boşanma davası açan Dilek Öztürk; 'Pişti' ekibinin hararetle tartıştığı konulardan biri oldu. Enteresan yorumlar yapılırken stüdyoya getirilen İran kedisi ise ortamı hareketlendirdi. Hülya Avşar, "Bizde dört kedi, bir köpek var. Ancak aynı yatakta yatmayı hijyen açısından sağlıklı bulmuyorum" derken, Beyaz yine espriyi patlattı: "Alışkanlık haline getirmemek lazım. Yarın öbür gün pumaya sarılırsın!"

* HIRSIZ POLİS TATBİKATI Reha Muhtar, Demet Akbağ, Hülya Avşar ve Beyazıt Öztürk, Erzurum'da polis hırsızlık tatbikatı yaparken neden kimsenin kılını kıpırdatmadığını da sorguladı. Reha Muhtar, "Deniz kenarındaki evimde, gece saat 03.30 gibi uyudum. Yattım ve yalnızım" diye başından geçen bir olayı anlatmaya başlarken, araya giren Beyaz, "Sen o saatte kalbinin hırsızını bekliyorsun aslında" esprisiyle stüdyoyu kahkahaya boğdu. Beyaz sonra kendi hırsızlık anısını anlattı: "Bebek'te oturduğum küçük ahşap eve 4 kere aynı hırsız girdi. Hatta bir ara 'herifin evi de biz mi yanlış geliyoruz' diye düşündüm..."

* İKİ KADININ KAVGASI Avustralya'da trafik tartışmasının ardından kavgaya tutuşan iki kadın, 'Pişti' ekibinin hayli ilgisini çekti. Kavga eden kadınları izleyen Beyaz, "Kötü bir şey yapıyor olsalar da hakkını vermişler" dedi ve stüdyodaki izleyicileri "İki erkek kavga etmeden önce saatini çıkarır. Kadınlarda ise önce tırnak, ardından peruk, silikon derken makyaj da çıkınca Ahmet abi gibi biri kalır karşında" sözleri ile çok güldürdü. Çocukken mahallesinde çok erkek dövdüğünü söyleyen Hülya Avşar'ın, Reha Muhtar'a dövüş teknikleri göstermesi de programın alkışı bol bölümlerinden biri oldu.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Otomatik okey keyfi arızaya kurban gitti
 Hacivat ve Karagöz'e 'Hayali' tepkisi
 Sadece bir seyirlik değil...
 Bahaneye geçit yok!
 Rujlar artık yalnızca renk vermiyor
 Bakımda kahve molası
 Yüzünüz bu seriye emanet
 Elleriniz hep genç kalsın
 Aile boyu bakım
 Kepeklerle vedalaşın
 Saçlarınız dökülmesin
 Selülit tedavisi için geç kalmayın
 Ayrılık onlara vız geliyor
 Vitrin ödülleri sahiplerini buldu
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yılmaz Erdoğan hocadır alaylıyı eğiten fırçadır
Neye...
HAKAN & UTKU
Hırsız-Polis
Erzurum'da polisler hırsızlık tatbikatı...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Gözü yaşlı

2 çorba kaşığı...
Omurilik deneyleri paralı olursa Türkiye'nin tıp itibarı azalır
Omurilik deneyleri paralı olursa Türkiye'nin tıp itibarı azalır
Omuriliğe kök hücre naklinin yapıldığı deneyler, yürüyemeyen hastalar...
Olgun kadın kıvamına geldi!
Olgun kadın kıvamına geldi!
Estetik yaptırmak, kadınlar için artık kuaföre gidip fön çektirmek...
Ayrılık sebebi stres!
Ayrılık sebebi stres!
2004 yazından bu yana flört eden Çiğdem Kayalı ile Tarkan...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.