kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Şöhret benim bebeğim
Şöhret benim bebeğim

Ekranlarda fırtınalar koparacak atv'nin yeni aşk masalı 'Şöhret'te Ahu Türkpençe ile başrolü paylaşan Murat Ünalmış, bu diziyi bebeği gibi gördüğünü söylüyor. Yakışıklı oyuncu "Bu dizi benim bebeğim. Bu bebeği ekiple beraber yetiştiriyoruz" diyor '.

atv'deki yeni aşk masalı 'Şöhret', her hafta izleyici sayısını giderek artırarak herkesi ekrana bağlıyor. Çağdaş bir Sindrella Masalı'nın anlatıldığı dizide; Ahu Türkpençe'nin canlandırdığı 'Gülşen' karakterinin sevgilisi 'Mert'i canlandıran Murat Ünalmış da başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. 24 yaşındaki genç oyuncu, son olarak kısa bir süre önce 'Deli Duran' dizisinde 'Solcu Prens' karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Daha önce 'Üç Kadın', 'Hayat Bağları' ve 'Kurşun Yarası' gibi dizilerde de rol alan Ünalmış'ın, yakında vizyona girecek olan 'Sen Ne Dilersen' filminde de konuk oyuncu olarak görev aldığı biliniyor.

* Şöhret seyirciden geçer not aldı. Bunu nasıl karşılıyorsunuz? Şöhret'i gerçekten çok önemsiyorum. Bu dizi benim bebeğim. Bu bebeği ekiple beraber yetiştiriyoruz. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Çünkü çok genç ve çok uyumlu bir ekibiz. Çok yoruluyoruz ama çok iyi bir şey yaptığımıza inanıyorum.

* Mert'e gelen ilk tepkiler nasıl? Çok olumlu tepkiler alıyorum. Ancak dizinin üçüncü bölümünü seyrettikten sonra bana biraz kızmışlar. 'Kızı niye bırakıyorsun?' diye yolda bana kızıyorlar (gülüyor). Bu dizinin izlenildiğinin ve beğenildiğinin bir göstergesi.

* Sizin canlandırdığınız karaktere benzer taraflarınız var mı? Hayatımın hiçbir döneminde çapkın olamamışımdır. Çünkü kişiliğimde böyle bir durum yok. Birine bakarken utanan bir tipim. Mert bu bakımdan benden rahat. Ama Mert'in aşkı için gözünü karartan hali bana yakın.

AŞIK OLMAK İSTİYORUM

* Şu anda öyle bir durum var mı?
Öyle bir durum yok şu anda. Ama her sağlıklı erkek gibi benim de ilişkilerim oldu. Fakat aşk çok değişik bir şey. Ne onunla olunuyor ne de onsuz... Daha önce kimsenin tarif edemediği bir duygu. Ama bana göre bence bir ihtiyaç. Daha önce hep aşık olduğumu düşünüp, daha sonra aşık olmadığımın farkına varmışımdır. Ama ileride aşık olabilirim. Hatta istiyorum.

* Mert dizide Gülşen'e küçük jestler yapıyor. Çok romantik bir tip. Siz bu kadar romantik misiniz? Oyuncu bir arkadaşım var. Dizinin ikinci bölümünü seyrettikten sonra bana şöyle bir mesaj attı: 'Kardeşim bizi kandırıyorsunuz. Hayatta böyle romantik erkekler kaldı mı?' Bu mesaj benim çok hoşuma gitmişti. Mert böyle romantik bir adam. Ben o kadar romantik değilim. Benim de romantik olduğum taraflarım vardır ama hayatımda kimseye onlarca balon alıp sokakta öyle bir şey yapmadım. Ama çok güzel bir şeymiş. Bundan sonra yapmak lazım...

ÇOK İYİ ELEKTRİK YAKALADIK

* Dizide Ahu Türkpençe'nin partnerisin, anlaşabiliyor musunuz?
Ahu ile biz çok iyi arkadaşız bir defa. Zaten setimiz çok sıcak bir set. Herkes çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. Biz Ahu ile çok iyi bir elektrik yakaladık. Ahu çok iyi ve neşeli bir insan. Çekimler dışında da ekibi rahatlatan biri. Aslında ben de çok neşeli biriyim. Bakmayın böyle sert göründüğüme (gülüyor). Biz Mert ile Gülşen'in ilişkisini gerçekten çok iyi yansıttık. Kendisini beğeniyorum ve gerçekten çok iyi bir oyuncu. Bana iyi rol pasları atıyor.

* Deli Duran'da solcu prensi canlandırdın. Onun üzerine böyle bir rol... Deli Duran'da çok sivri bir karakteri canlandırdığım için göze battım. Çok renkli bir projeydi ama olmadı. Benim oradaki karakterim ciddi ama diyalogları komik bir adam olan 'Solcu Prens Muhittin'i canlandırdım. İki rolü karşılaştırmaya çalışırsak. Mert ve Muhittin çok değişik. Mert çok romantik. Playboy bir tip. Muhittin ise solcu, emekçi ve halkı düşünen bir tipti.

JÖN DEĞİL OYUNCUYUM

* 'Türkiye'de jön yok' tartışmaları devam ediyor. Siz de şu anda dizilerdeki bir kaç jön karakterden birisiniz. Peki siz kendinizi jön olarak görüyor musunuz?
Kendimi jön olarak görmüyorum. Ben bir oyuncuyum. Buna izleyicinin karar vermesi lazım. İzleyici beni jön olarak görüyor mu, beğeniyor mu? Fiziğimi beğenmelerinden önce oyunculuğumu beğenmeleri çok daha önemli. Muhittin rolünü oynarken jön değildim. Şu anda dizinin jönü olarak gözüküyorum ama jön kavramına karşıyım. Türkiye'de çok yakışıklı ve yetenekli oyuncular var. Kendimi çok beğenmeyen bir insanım. Çok beğendiğim insanlar var ama isim vermeyeceğim. Türkiye'de bence jön var. Çok yetenekli insanlar var. Bunu göremiyorlardır ya da kendilerinin jön kavramı farklıdır.

MUSTAFA KIZIL / MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aşkı nasıl anlarsınız
 Mövenpick'te Noel sokağı açılıyor
 Gençler müzikleri ile yarışacak
 'Ara'lıklar ile 2005'e veda
 İstanbul'u bir de onun gözünden görün
 Athina, Onassis Vakfı ile karşı karşıya
 Devlerle bir arada olmak istiyor
 Süper kahraman Uma Thurman
 Medya ordusunun karşısına geçtiler
 MTV'nin iki seksi konuğu
 Ödüllü film vizyonda
 Şarkısı sevilene albüm yapılıyor
 Sıkı dostlardan farklı müzikler
 Frida'nın peşine düştü
 Çok sebep yokseverek ayrıldık
 Türk sinemasında 'mendilli' dönem
 Sultan'ın filmine yılbaşı gecikmesi
 'Hepsi' oyuncu oldu!
 Çelik Motor'un 45. yılında Adriana büyüsü
 YKM 55 yaşında
 KÜSAV genç yetenekleri destekliyor
 Mozaik cenneti Antakya
 Balıkçıların maskotu sevimli pelikan
 İngiliz geline Türk usülü düğün
 Bu festivali kaçırmayın
RAHŞAN GÜLŞAN
Kaç kere sevdiğimi unuttum...
Bazen, radyoda bir şarkı...
HAKAN & UTKU
Mozaik Türkiye'ye yeni tanımlar
'Türkiye'nin bir mozaik...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Yaprak sarması
Yaprakları bol...
Her yıl 2 bin kişinin hayatı kurtulabilir
Her yıl 2 bin kişinin hayatı kurtulabilir
Prof. Dr. Yaman Tokat, organ bağışındaki sorunun özellikle Marmara...
Aşk orucunu bozdu mu?
Aşk orucunu bozdu mu?
Uzun süredir adı kimseyle anılmayan Yılmaz Erdoğan aşk orucunu...
Cazseverlere yeni adres
Cazseverlere yeni adres
Caz tutkunlarına müjde! Ortaköy Radisson SAS Oteli bünyesinde...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.