kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ...  Tekel Sigara Fabrikasında Araştırma Şube Müdürü olarak görev yapan 2 çocuk annesi İclal Ülker, sabah saatlerinde kapkaççıların kurbanı oldu. Otomobille birlikte 300 metre sürüklenen talihsiz kadın feci şekilde öldü.
Sokakta kapkaç dehşeti
Kapkaç birinci sırada

50 YTL için öldürdüler

İstanbul Kartal'da otomobil içindeki üç kapkaççı, İclal Ülker'i 300 metre sürükledi.

İclal Ülker, sapını çapraz taktığı çantasıyla yürüyordu. Yanına yaklaşan otomobilden bir el çantayı çekti. Çantayı çıkaramayan Ülker sürüklenirken, üç kapkaççı taksiye çarptı. Geri geri kaçan otomobil, Ülker'i ezerek yeniden sürükledi. Çantada sadece 50 YTL vardı...

Sokakta kapkaç dehşeti

Kartal'da çaldıkları otomobille 58 yaşındaki kimya mühendisi İclal Ülker'in çantasını almak isteyen kapkaççılar, çantası boynunda asılı olan kadının sürüklenerek ölümüne neden oldular.

Kartal dün sabah yine bir kapkaç terörüne sahne oldu. Tekel Sigara Fabrikası'nda Araştırma Şube Müdürü olarak görev yapan kimya mühendisi 58 yaşındaki 2 çocuk annesi İclal Ülker, sabah saatlerinde Kartal Kızılay Tıp Merkezi'ne gitmek için kendisine ait 34 AZ 7385 plakalı otomobiyle Kızılay Bulvarı'na geldi. Burada otomobilini park ederek, aracından inen Ülker'in yanına hızla 34 AZ 3487 plakalı bir otomobil yaklaştı. İçerisinde kimliği belirsiz 3 kişi bulunan otomobilin arka camından sarkan bir kişi, İclal Ülker'in çantasını almak istedi, ancak Ülker'in, boynuna çrpraz şekilde astığı çantayı çıkartamadı. Bunun üzerine kapkaççılar, çantayı tutarak talihsiz kadını sürüklemeye başladı. Bu sırada kapkaççıların kullandığı otomobil karşı yönden gelen50 YTL için öldürdülerRamiz Meral'in kullandığı araçla çarpıştı. Kaza üzerine kapkaççılar otomobili geri manevra yaptırtı ancak bu sefer de Ülker'in mantosu aracın arka tekerleğine sıkıştı.

KAÇTILAR
Kapkaççılar, buna rağmen otomobili sürdü. Tekerin altında kalan Ülker'in çığlıkları kapkaççıları durdurmaya yetmeyince yoldan geçenler araca müdahale etmek istediler. Fakat tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Otomobilin tekerleği altında kalan İclal Ülker ile 300 metre ilerleyen kapkaççıların karşısına devriye gezen bir polis ekibi çıktı. Çantayı alamayan kapkaççılar, otomobilden inerek kaçtılar. Kapkaççılar, ara sokaklara girerek kayıplara karıştı.

HAYATINI KAYBETTİ Çevreden yetişenler tarafından kaldırılan otomobilin altından çıkartılan İclal Ülker, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılana tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kıbrıs'ta yaşayan eşi Mehmet Erdem'den 13 yıl önce ayrıldığı ve kızının Bursa Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümü'nde öğrenci olduğu öğrenilen Ülker'in inşaat mühendisi olan oğlu Alper Ülker, korkunç haberi alır almaz hastaneye koştu. Annesinin ölüm haberini alan Alper Ülker, sinir krizleri geçirdi. Ülker'in kardeşinin eşi Ferda Özfar da, "Bu bir cinayet ve hepimiz kusurluyuz" dedi. "Ben AB uyum yasasını ne yapayım, çocuklar öksüz kaldı" diyen Ferda Özfar, "Bir trafik kazası olsa, kaza oldu dersiniz. Çantasında sadece 50 YTL varmış. 50 YTL için öldürdüler. Bu bir cinayet bunu nasıl kabullenelim?" diye konuştu.

'BU BENİM ARABAM'
Öte yandan tesadüfen olay yerinden geçmekte olan SelahattinOĞLU SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ İclal Ülkerin ölüm haberini alan ailesi şoke oldu. Üniversitede okuyan oğlu Alper Ülker ise sinir krizi geçirdi.Ağlar, kapkaççıların kullandığı otomobilin geçtiğimiz Pazar günü evinin önünden çalınan arabası olduğunu gördü. Şaşkına dönen Ağlar, "Geçtiğimiz pazar günü aynı eşgale uyan 3 kapkaççı tarafından aracım gasp edildi. Bu üzücü olay yüzünden aracımın bulunmasına sevinemedim" dedi.

DEHŞETİ YAŞADILAR
Kapkaççı terörünü yaşayan görgü tanıklarından Eşref Ersöz, "Kadının otomobilin altında odluğunu anlatmaya çalıştık. Fakat otomobili hızla sürdüler. Polisi görünce kaçtılar. Otomobili kaldırıp kadını aracın altından çıkardık. Devletin daha sert tedbirler alması gerekiyor" dedi. Kapkaççıların kullandığı otomobilin çarptığı taksinin sürücüsü Ramiz Meral ise, zanlıların çok acımasız davrandığını belirtti. Kızılay Bulvarı'nda oturan Gülten Çakmak ise sokağa çıkarken her an tetikte olduklarını vurguladı.

Gülcan DEMİRCİ-Havva KIZILIRMAK-MustafaKAYA/MERKEZ


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 "Gereken adımları atıyoruz"
 Şemdinli'de iki tutuklama
 Cinayet kameralarda yok
 Ecstasy görünümlü eroin hap
 Ünlü cerraha yedi kurşun birden sıktılar
 Oğlu, acı haberi TV'den öğrendi
 Ateş açılan araç uzman çavuşun eşine ait
 Org. Türkeri: Susurluk gibi değil, lokal olay
 AB yolunda Şemdinli sınavı
 Silopi Savcısı'nın aracına bomba
 Canını zor kurtardı
 "Son Tango" davasında 31.5 yıl ağır hapis istendi
YILMAZ ÖZDİL
Helal gıda...
Fırınlarda fareler cirit atıyor,...
ALİ KIRCA
Okul günleri -3
Okul devam ediyor.. Araya bayram tatili...
FATİH ALTAYLI
Ne olacak bu İstanbul'un hali?
İstanbul'un ciddi bir...
ERDAL ŞAFAK
Brüksel'e giden yol Şemdinli'den geçiyor
AB yolunun...
MEHMET ALTAN
Susurluklar ölmez!
Hakkâri'nin Irak ile İran'ın...
Türkler'i sevmemiz için 33 neden
Milli Takımımız bugün İsviçre ile önemli bir maça çıkıyor. Ülkenin en...
'Dün düğün bugün cenaze'
"Merdivenlerden aşağı iniyorduk. Gürültüleri bizim düğünümüz...
Hesap kesim tarihi
Hesap kesim tarihi
İsviçre-Türkiye arasındaki ilk maç geldi çattı. Milli Takım, sadece...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu