kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

06:45Homedrom
07:15Mr. Magoo Ormanda
08:25Teletubbies
09:00Çılgın Topaçlar
10:00Harika Pazar
12:00Taylan Kümeli ile Formda Hayat
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
15:15Airport
16:00YTV Çocuk
17:30TV Filmi
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Yerli Dizi "Nefes Nefese"
21:45İlk Göz Ağrısı
23:30Şimdi Zayıflamak İstiyorum
01:00Gizemli Güçler

 
  13:30 Deko-Dizayn
atv 13.30
Üç hafta önce, çekimler sırasında ayağından yaralanlanan "Dekodizayn" ın sunucusu Vahe Kılıçarslan programını koltuk değnekleriyle yapmaya devam ediyor. "Dekodizayn" a bugün Nükhet Duru konuk oluyor. Duru hem Vahe'ye geçmiş olsun'a geldi, hem de evi yenilenen Sevgi Hanım'ın takılarını seçti. 80'li ve 90'lı yıllara unutulmaz besteleri ile damgasını vuran udi sanatçı Coşkun Sabah ve eşi de bu hafta evlerinin kapılarını "Dekodizayn" a açtı.
 
  15:15 Airport
atv 15.15
Güntay Şimşek'in hazırladığı "Airport", havacılık dünyası ile ilgili renkli görüntülerle yine dopdolu... 'Airport'ta bugün Atatürk Havalimanı'nda, her gün yüzlerce uçak trafiğini yönlendiren kuleler ekrana gelecek. Hem genel müdür hem de kaptan pilot olan Atlasjet Genel Müdürü Tuncay Doğaner ile keyifli bir uçuş ve ölüme meydan okuyan çılgın paraşütçüler programın diğer dosyaları... THY Genel Müdürü Temel Kotil'in de konuk olduğu "Airport"un gezi bölümünde ise Batlıklar'ın en güzel ülkesi Letonya var.
 
  20:00 Yerli Dizi "Nefes Nefese"
Kaya ile Aslı arasında yeni bir aşk filizleniyor. İkili çıkmaya başlıyor. Rockçı Ezgi'nin yüreği ise yeni tanıştığı genç menajer için çarpıyor
atv'nin pazar ekranına heyecan katan gençlik dizisi "Nefes Nefese" 3'üncü bölümüyle karşınızda. Hakan Ural, Mehmet Aslan ve Sinem Kobal'ın rol aldığı dizinin orijinal senaryosu Larry Mollin'e ait, senaryo uyarlamasını ise Rüya İşçileri yapıyor. "Nefes Nefese" bir grup lise öğrencisinin baskı, baştan çıkarma, mutluluk ve hayal kırıklıklarından kurulu dünyada kendilerini bulma mücadelelerini anlatıyor. Çekimleri Türkiye'nin köklü eğitim kurumlarından İstanbul Lisesi'nde yapılan dizide bu akşam iki genç arasında yeşeren aşka tanık olacaksınız.

BABA BASKISI YILDIRDI
Geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan Kaya taburcu olur. Ama artık tamamıyla babasının kurallarına göre hareket edecektir. Kaya, özel hayatında ise yeni adımlar atmaya başlamıştır. Aslı ile olan arkadaşlığı hızla aşka dönüşür... Müzik öğretmeni Aydan'ın eşi Ömer, Aydan'ın işi bırakmasını ister. Genç kadın için bu çok şaşırtıcı bir tekliftir. Öte yandan rockçı bir babanın kızı olan ve onun gibi başarılı bir müzisyen olmak isteyen Ezgi de yeni bir aşka yelken açar. Babasının eski şarkılarından yeni bir CD yapmak isteyen menajere gitgide daha fazla ilgi duymaya başlar. Barış bu duruma çok bozulur. Öte yandan İlhan'ın farklı ders teknikleri okul müdürünü rahatsız eder.
 
  21:45 İlk Göz Ağrısı
Pazara alınan "İlk Göz Ağrısı"nda heyecanın dozu yükseliyor. Feridun Öğretmen ile Aşkın, Zarife'yi kazanabilmek için kıran kırana bir mücadeleye girişiyor
atv'nin sevilen dizisi "İlk Göz Ağrısı"nın günü değişti. Dizi bugünden itibaren pazar akşamları yayımlanacak. Cem Davran ve Ebru Akel'in rol aldığı "İlk Göz Ağrısı" sıcacık bir mahalle dizisi... Dizinin bu bölümde: Feridun Öğretmen'in eski bir dostu sürpriz yaparak onu ziyarete gelir.

VE YARIŞ BAŞLIYOR
Feridun, Zarife'yle ilgili duygularını ilk kez başka birine; can dostu Erdal'a açar. Erdal, Feridun'u bu aşka sahip çıkması için motive eder. Bu arada Zarife de, Feridun meselesini Gülkız'a açar. Gülkız ve Hayati sayesinde Aşkın, Feridun'la ilgili gerçekleri öğrenir ve soluğu onun karşısında alır. Aynı kadına aşık iki adam karşı karşıya gelir. Aralarındaki restleşme hem Aşkın'ı, hem de Feridun'u harekete geçirir. Öte yandan parasızlık Sabri'nin canına tak eder, gözü döner. Ve pek de tekin görünmeyen bir iş teklifini kabul eder. Aldığı avansla evdekilere küçük sürprizler hazırlar. Ancak bu iş meselesi Zarife'yi kaygılandırmaktadır. Aydan, Gencer'in mektubunu okur. Delikanlı üslubuyla yazılmış mektup Aydan'ı öfkelendirir. Ağabeyinin kendi adına yazdığı mektup yüzünden zor durumda kalan Gencer bir çıkış yolu arar. atv 21.45
 
  23:30 Şimdi Zayıflamak İstiyorum
ATİLLA DORSAY
Diablo'dan Kaçış TRT-1 10.50-00.40
Bir klasik dönem...
 
İçgüdü
Show TV / 02:30
Habertürk Weekend
Habertürk / 09:00
Diablo'dan Kaçış
TRT 1 / 10:50
Evim Güzel Evim
Kanal D / 11:00
Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda
Kanal D / 12:30
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Airport
atv / 15:15
Nefes Nefese
atv / 20:00
Kadın İsterse
Show TV / 20:00
İkili Adam
Kanal D / 20:00
İlk Göz Ağrısı
atv / 21:45
Masum Değiliz-Tekrar
Kanal D / 23:15
Şimdi Zayıflamak İstiyorum
atv / 23:30
Rahmetlinin kredi borcunu ödüyorum
Rahmetlinin kredi borcunu ödüyorum
6 yıl önce Barış Manço ile ortak olan işadamı Sulhi Aksüt, kendisine...
Bebeto'ya ikinci icra şoku!
Bebeto'ya ikinci icra şoku!
Şarkıcı Burak Kut, çok yakında icra memurlarıyla ikinci kez yüz yüze...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.