kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bembeyaz bir masal başlıyor: Beyaz Gelincik
Bembeyaz bir masal başlıyor: Beyaz Gelincik
Aşk,Sırlar Ve İktidar Mücadelesi

Bembeyaz bir masal başlıyor: Beyaz Gelincik

atv'nin yeni sezonda ekrana gelecek olan yapımlarından 'Beyaz Gelincik', izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Son dönemin en popüler oyuncularını bir araya getiren dizi, 19 Eylül'de izleyiciyle buluşacak. Dizinin senaryosu, en az geçtiğimiz iki yıla damgasını vuran 'Bir İstanbul Masalı'nı aratmayacak kadar iddialı.

En iyi dizilerin adresi atv'nin yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından biri 'Beyaz Gelincik'. Sırlarla dolu bir aşk öyküsünü ele alacak, güçlü kadrosu ve dev prodüksüyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekecek olan dizi, pamuk tarlalarına sahip dört kardeşin hikayesini konu alıyor. Çekimleri Adana'da gerçekleşen dizide sezonluk işçilerin hayatına ve güncel olaylara da değinilecek. Dizinin yapımcısı Erol Avcı, yeni sezonun en iyi dizilerinden birine imza attıklarını vurgulayarak "Öyle bir ekip kurduk ki, bu dizi gerçekten çok büyük olacak. Sanıyorum ki iki yıl Adana'dayız" diye konuşuyor.

ADI PAMUKTAN GELİYOR
19 Eylül'de izleyiciyle buluşacak dizinin adı, Çukurova'da 'Beyaz Gelincik' adı verilen pamuktan geliyor. İddialı kadrosu ve öyküsüyle bu yıl herkesi ekrana bağlayacak olan yapım, son dönemin en popüler ve sevilen oyuncularını bir araya getiriyor. Başrolünde; Altan Erkekli, Erkan Petekkaya, Mehmet Günsür, İsmail Hacıoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Betül Şahin ve Tülin Özen'in rol aldığı Beyaz Gelincik, 'Aliye', 'Zerda', 'Bir İstanbul Masalı' gibi efsaneleşmiş dizilerin yapımcısı olan TMC Film-Erol Avcı'nın imzasını taşıyor. Senaryosu Sulhi Dölek'e ait olan, yönetmen koltuğunda Güzide Balcı'nın oturduğu dizinin ilk bölümlerinde izleyiciyi bir de süpriz bekliyor. 'Aliye' ile herkesin sevgilisi olan Nejat İşler, dizinin ilk bölümlerinde konuk oyuncu olarak rol alacak. İşler, çiftliğin seyisini canlandıracak.

BABAYDI AĞABEY OLDU...
'Bir İstanbul Masalı'nda Kozan Ailesi'nin reisi Cemal olarak çok sevilen Altan Erkekli, bu kez bambaşka bir karakterle izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Aslanbaş Ailesi'nin en büyük oğlu Halil'i canlandıracak olan Erkekli, canlandıracağı karakterle ilgili olarak şunları söylüyor: "ODTÜ Mimarlık Bölümü mezunu biri. Ailenin reisliğini bir küçük kardeşine bırakmış. Dünya ile ilişkisini kesmiş, atölyesine kapanmış ve kendine uğraşlar çıkarıyor. Adeta kendiyle oyun oynuyor..." 'Köpek' dizisiyle genç kızların gönlünü fetheden Erkan Petekkaya ise 'Beyaz Gelincik'de Ömer Aslanbaş karakterini canlandırıyor. Köpek'deki rolünün aksine yakışıklı ve karizmatik bir iş adamını canlandıracak olan Petekkaya, kendi tabiriyle adeta bir 'salon adamı' olacak. Kadronun dikkat çekici olduğunu söyleyen oyuncu "Dizinin kadrosunadaki isimler kolay kolay bir araya getirilebilecek oyuncular değil. Dört kardeşi çok iyi canlandıracağız" diyor.

GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ
Yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, Aslanbaş Ailesi'nin en deli dolu karakteri Mustafa olarak izleyici karşısına çıkacak. Uzun yıllardır İtalya'da yaşayan ve dizi için bir süre İtalya'dan ayrı kalacağını söyleyen Günsür, dizide oyunculuğunun yanı sıra otomobilleri ile de adından söz ettirecek.

'BEYAZ GELİNCİK' SEZİN
Beyaz Gelincik, yepyeni bir yüzü de televizyon dünyasına kazandıracak. Dizide Ceren Durul karakterini canlandıracak olan Sezin Akbaşoğulları, tarla işçilerinin 'Beyaz Gelincik' adıyla hitap ettiği karakter. Genç ve idealist bir Ziraat Mühendisini oynayacak olan Akbaşoğulları, 'Bir İstanbul Masalı' ile bir anda yıldızı parlayan Ahu Türkpençe gibi kendisinin de öne çıkacağını söylüyor. İzleyiciler, İsmail Hacıoğlu'nu yine ailenin en küçüğü olarak izleyecek. Memed Ali Aslanbaş karakteri ile iddialı bir oyunculuk sergileyeceğini söyleyen Hacıoğlu, "Elekronik Mühendisi, rahat, esprili ve modern bir adamı canlandıracağım. Bu karakter, eski rolüme oranla daha bana yakın bir karakter" diye konuşuyor. Betül Şahin ise Altan Erkekli'nin canlandırdığı Halil Aslanbaş'ın eşi Gülizar Aslanbaş karakterini oynayacak.


Halil Aslanbaş
Ailenin
en büyük kardeşidir, 45 yaşındadır. ODTÜ mimarlık mezunudur. Hayali, yurt dışında rahat ve kendince yaşamak, mimarlık yapmak olsa da en büyük erkek kardeş olarak topraklarını bırakmasına izin verilmemiştir.

Ömer Aslanbaş
32 yaşında.
Tarsus Amerikan Koleji mezunu. ABD'de işletme eğitimi almış. Batılı yetişmiş bir Doğulu. Ağabeyi Halil, işlerden elini çekmiş, tüm holdingin yönetimini ona bırakmıştır. Çok şık ve yakışıklı bir iş adamı...

Memed Ali Aslanbaş
ABD
'de üniversite eğitimini bitirdikten sonra Elektronik Mühendisi olarak Adana'ya ailesinin yanına yeni döndü. Rahat, esprili ve oldukça modern... Henüz holdingde ve hayatta neler olup bittiğinin farkında değil...

Gülizar Aslanbaş
30 yaşında
. Halil'in eşi. Ailenin büyük yengesi, hırslı, hem parayı hem de göz önünde olmayı seviyor. Şehrin ileri gelenlerinin eşlerinin kurduğu bir derneğin başkanlığını yürütmesini yanında, çiftliği çekip çevirmeyi birincil görev sayıyor.

Mustafa Aslanbaş
28 yaşında.
Okul hayatını yarım bırakmış. Ailenin en deli dolusu. Hayatı günü gününe yaşamayı seviyor. Otomobillere, motosikletlere ve benzer büyük oyuncaklara düşkün. Holding işlerine bulaşmadan hayatın tadını çıkarıyor.

Meryemce Aslanbaş
23 yaşında.
Mustafa'nın eşi, ailenin küçük yengesi. Sessiz, narin, güzel. İçinde yaşadığı pavyon hayatından, ona ilk görüşte aşık olan Mustafa sayesinde kurtulmuş. Açıkça söylenmese de, ailede küçük görülüyor.

Zeliha Karakucak
17 yaşında.
Güzel, zeki ve bir o kadar da çalışkan. Derslerinde başarılı, ancak içine kapanık ve çekingen bir yapısı olması nedeniyle çevresinde pek dikkat çekmiyor. Gülizar'a sekreterlik yapan bu sessiz güzel kız, Aliş'e umutsuzca aşık...

Ceren Durul
25 yaşında
. Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra ABD'de Ziraat Mühendisliği okumuş. Düzgün hatlı, beyaz tenli ve çok güzel bir kız. Aslanbaş Holding'de çalışıyor. Tarlalarda çalışan işçiler ona beyaz teni nedeniyle pamuğa verilen 'Beyaz Gelincik' adını takmış.

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Kendi kendine rol kesiyor
 "Hülya neden böyle, Hülya derdini söyle"
 Kaderleri benzedi
 İşte medeniyet!
 Nikahtan sonra ilk kez
 Pişman olmuş!
 Aşıklar leyleği havada görmüş!
 Rotaları bu kez Beyrut!
 Hem işte hem aşkta!
 Biraz abartmışlar!
'Belalı Baldız' ekibi ilk bölümü birlikte kutladı
'Belalı Baldız' ekibi ilk bölümü birlikte kutladı
Başrollerini Kenan Işık, Nurgül Yeşilçay ve Berna Laçin'in paylaştığı...
New York'taki 'Kapalı Çarşı'
New York'taki 'Kapalı Çarşı'
Türk el sanatları ve geleneksel lezzetleri, New York'ta kurulan...
Marmara depreminin 6. yıldönümü
6 yılda bir arpa boyu yol gidebildik
1999 yılında...
“Hataları yok saymak büyük devletlere asla yakışmaz”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Kürt sorunu''nun bu milletin bir...
Londra'da terör dehşeti
El Kaide, New York, İstanbul ve Madrid'den sonra Londra'yı da 4...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.