kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kariyerine bir ilki kattı ortalığı yıktı
Kariyerine bir ilki kattı ortalığı yıktı
Bu sahne klasik müziğe ihanet mi?

Kariyerine bir ilki kattı ortalığı yıktı

Bir ilke imza atarak dün gece senfoni orkestrası ile birlikte sahneye çıkan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Açıkhava seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı. Dört saat süren konser sırasında hem keyifli hem de duygusal anlar yaşandı. Tatlıses bu akşam ikinci kez sahnede olacak.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sahne yaşamında bir ilke imza atarak dün akşam senfoni orkestrası ile birlikte sahneye çıktı. Avea ile Açıkhava Konserleri kapsamında bu akşam ikinci kez Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahne alacak olan ünlü türkücü, dün akşam yaklaşık beş bin kişilik Açıkhava seyircisine çok renkli bir gece yaşattı. Orhan Şallıel yönetimindeki 50 kişilik senfoni orkestrasının yanı sıra, Tatlıses'in saz ebini Sendur Güzelel yönetti. Sanatçı, yaklaşık 4 saat süren konserde 40'ın üzerinde eser seslendirdi.

GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI
Heyecanını gizleyemeyen sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlere ne kadar minnettar olduğunu şu sözlerle dile getirdi: "Sizler olmasanız ben ne yapardım. İnanın çok çok heyecanlıyım. Kolay değil senfoni orkestrası ile sahneye çıkmak. Bana böyle sahneye çıkacaksın deselerdi, gülerdim. Allah bütün sanatçı dostlarıma bu fırsatı nasip etsin. Bazen düşünüyorum senfoni orkestrası kim ben kim? Türkiye'de bu kadar gururlanan olmaz. Bazıları atıp tutuyor. Konuşuyor, yazıp çiziyor. Benim ölmem onların emri değil. Allah'ın emri." Tatlıses, yaptığı bu konuşmanın ardından göz yaşlarına engel olamadı. Tatlıses, konserin 17 Ağustos depreminin yıldönümüne denk gelmesinden dolayı kısa bir konuşma yaptı. 1999'da yaşanan depremin ardından şehit düşen binlerce insan için konuşan imparator, "Onların acısı hâlâ yüreğimizde. O depremde çok can verdik. Her şey Allah'tan gelir. Hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır dilerim. Türkiye'nin 17 Ağustos'unu da kutlarım" dedi. Konserin ikinci bölümünde seslendirdiği ilk şarkının ardından sözlerine herkesten özür dileyerek başlayan ünlü türkücü, "Çok büyük bir gaf şapmışım. İnanın bilerek yaptığım bir şey değil. Bu yüzden hepinizden çok çok özür dilerim. '17 Ağustos'u anarım' diyeceğime 'kutlarım' demişim. Bu gaf yaşadığım heyecandan" diyerek yaptığı gaf için özür diledi.

TARKAN VE İDO'DAN ÇİÇEK
Tatlıses, dün gece Tarkan ve Derya Tuna'dan olan oğlu İdo'nun gönderdiği başarı mesajlarını da dinleyicilerle paylaştı. İmparator, "Biliyorsunuz bu konserleri düzenleyen Hitt Prodüksiyon'un patronu sanatçı dostum sevgili Tarkan. Bir çiçek ve mesaj göndermiş" dedikten sonra mesajı okudu: "Sevgili İbrahim Tatlıses, bareber çalışmaktan onur duydum. Umarım bu projelerin devamı gelir ve tekrar çalışırız. İyi sahneler diliyorum." Gelen ikinci mesaj ise İdo'dandı: "Babacığım seni çok seviyorum. Orada olmayı çok isterdim. Ama kalbim seninle. Sana başarılar dilemiyorum. Çünkü sen zaten hep başarılıydın. Seni çok seviyorum."
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ayrılığın nedeni Seray Sever mi
 Şumi yüzünü gizledi
 'Malum kişi yüzünden klibim yayınlanmıyor
 Yuva yıkan tüyolar
 Keyif rehberi
 Şişli 2. Asliye Ceza Mahkemesi Kararı ile Yayınlanan Cevap...
AYŞE ÖZYILMAZEL
Musti çıtır olmuş!
Hem de ne biçim. Şimdi yazımı okuyan...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Rezeneli balık
Bütün marinat...
HAKAN & UTKU
Formula-1 kayıtdışıları
"Abi pardon ya, şu benim...
Beyin kanamasının ilk ciddi göstergesi baş ağrısıdır
Beyin kanamasının ilk ciddi göstergesi baş ağrısıdır
Beyin damarlarındaki yüksek basıncın ve baloncukların neden olduğu...
Gürsoy çifti çok dertli!
Gürsoy çifti çok dertli!
Ergun Gürsoy'un büyük oğlu Ali Gürsoy, bir süredir Melis...
1 Ekim'de evleniyorlar
1 Ekim'de evleniyorlar
Yaşadığı aşklar hep hayal kırıklığı ile noktalanan Özlem...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.