kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kova'nın ilacı Yay ile Terazi
Kova'nın ilacı Yay ile Terazi

Kendilerini dünyanın merkezi sanan Kova Burcu insanları, Yay ve Terazi üyeleriyle çok iyi anlaşır. Aslan ise Kova'nın zıtlıktan doğan büyük aşkıdır.

KOVA BURCU: 21-OCAK-19 ŞUBAT
Siz Kovalar, taparcasına aşk yaşamak ve size eşlik edecek kişinin aynı şekilde karşılık vermesini istersiniz. Grup çalışmalarında etkili olursunuz. Özel olmaya alışık olduğunuz için, tüm alkışları ve hayranlığı kazanmayı amaçlarsınız. İnsanları sevdiğiniz halde, onlarla aranıza garip bir mesafe koyarsınız. Kendinizi dünyanın merkezi sanırsınız. Kendinize yakın olan kişileri kumanda etmeniz yüzünden beraberliklerinizde hep sorun yaşıyorsunuz. Böyle zamanlarda ortadan çekilmeyi yeğliyorsunuz.

GURUR SİZE DÜŞMAN
Başkalarından öğüt ister, fakat yine de bildiğinizi yaparsınız. Neyin gerçek, neyin hayal olduğu konusunda kendinizle büyük bir çatışma halindesiniz. Ego gösterilerinin mutluluk vermeyeceğini sonunda anlayacaksınız. Yakınlarınız için korumacılık içgüdüsüyle hareket eder, ama topluma bir yabancı gibi davranırsınız. Yaşam sizi bu konuda cezalandıracak ve herkes gibi biri olduğunuzu kabul edene dek yalnız bırakacaktır. Sürekli içsel sorunlarınız yüzünden, uyumsuzluklar yaşayacak ve hep kendinizi haklı göreceksiniz. Gurur sizin bu dünyadaki tek düşmanınız olacaktır.

MUTLULUK YAKIN
Herkesi büyülemenin verdiği abartılı duygulardan vazgeçip, toplum ve insanlık için bir şeyler yapmayı öğreneceksiniz. Kendinizi evrenin bir parçası olarak kabul edip, tutkularınızı bir kenara itmeniz gerekecek. Çevrenizdekilere insancıl yaklaşımlarda bulunduğunuz zaman, gerçek mutluluğa eriştiğinizi göreceksiniz. Gururu unutup yeni ufuklar aramalısınız. Artık uygarlığa katkıda bulunacağınız büyük serüvenlere hazır olmayı denemelisiniz. İletişim kuramadığınız kişilere soğuk davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bastırdığınız duyguları özgür bıraktığınız zaman çok daha sevimli ve çekici, olacağınızı bilmelisiniz. Çekim gücünüz çok yüksektir. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinize çevrilmesine alışıksınız. Yüksek zekanıza ulaşmak ve duygusallığınızı paylaşmak kolay değildir.

DENGELİ TERAZİ
Kova'nın kendine özgü çılgınlıkları, Terazi'nin müthiş ilgisini çeker ve ideal bir çift oluştururlar. Çekici ve cana yakın Terazi'nin zarafeti dillere destandır. Duygu ve romantizm yaşamının büyük bir bölümünü kaplar. Sevdiği zaman tam anlamıyla bağlanan ve oldukça özverili olan Teraziler, Kovalar'a en iyi eşlik edecek kişilerdir. Bu beraberliğin en güzel yönlerinden biri, her ikisinin de özgürlüklerine düşkün olmaları ve yaratıcılıkta sınır tanımamalarıdır. İlişkileri uzun vadede mükemmel bir tablo oluşturur. Terazi'nin özgür tavırları sizin üzerinizde şok etkisi yapabilir. Önceleri onun gözüne girmek için epey çaba sarf edeceksiniz. Rahat görüntüsünün altındaki tutuculuğunu keşfettiğiniz gün, beraberliğiniz tam anlamıyla rayına oturacak. Güzel ve ahenkli bir beraberlik.

YAY SİZİ UÇURUR
Her yönüyle eğlenceli bir beraberlik gibi görünse de, olay o kadar basit değildir. Özgürlüklerine düşkün, değişimleri seven bu ikilinin kafaca uyuştukları çok fazla konu vardır. Yaşam hızları tepki oluştursa da, bu ikili hiçbir şeye aldırmaksızın yeni keşifler peşinde koşmaya devam ederler. Nefes, nefese bir beraberlik sergilerken, yaşamla oyun oynarlar. Parasal konulara pek değer vermeyen Yaylar, sizin bazen ortaya çıkan maddeci yönlerinizi gördükçe bir adım geriye çekilirler. Fakat güçlü mantıkları ile bu beraberliği sürdürürler. Hareketli ve enerjik bir yaşamın ayrılmaz iki ateş topusunuz. Birbirinizi bu kadar tamamlayan iki kişiye az rastlanır. Olaylara esprili yaklaşımınızla birbirinize daha da bağlanırsınız. Yay'ın neşeli tavırları, sizin marjinalliğiniz ile çakışır. Ömür boyu sürecek bir beraberliğin temelini atarsınız. Aranızda zamansız çıkan kavgalar bile, bu aşkı asla bitirmeyecektir.

ZIT SEVGİLİ ASLAN
İşte, birbirlerine zıt iki kişi. Yönetmeyi seven Aslan; Kova'nın çekiciliğine kapıldığı anda, onu elde etmenin yollarını ararsınız. Gizemli ve özgürlükçü bir insanla belki de hiç karşılaşmamıştınız. Sizin sessiz bir inadınız vardır. Aslan ne yaparsa yapsın, gözünüze girmenin çok güç olacağının farkına varacaktır. Fakat, kafasını bir kere size takmıştır. Umursamaz tavırlarla onu büyülemeye devam ederken, aranızda oyuna benzeyen çekişmeli bir aşk başlar. Kova, Aslan'ın zıt tipidir. Birbirinizi her anlamda çekeceksiniz. Aslan sizi gördüğü anda kişiliğinizden etkilenecektir.

İYİ YÖNLERİNİZ
Objektif olmak, dostluk için arzuduymak, gruplara aktifkatılım, başkalarının farkına varmak, eşitliğe inanmak

KÖTÜYÖNLERİNİZ
Kendi istediği şeyi elde etmekte ısrar etmek, otoriteryaklaşım, inatçılık,tutkularda aşırılığakaçmak, korkuya dayanan kibirli tepkiler

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bu başrol ciddi ciddi onu oyuncu yapacak
 30'lu yaşlara özel partinin ikincisi bu gece
 İzel Fatsa'da sakat ayağıyla konser verdi
 Pink Martini: İstanbul bizim için çok özel
 Akvaryumların sevimli dostları
 'Ünlüler kampta' Seray stüdyoda
 Dostlar için el emeği hediyeler
 Tüm dünya Reina'daki F1 partisini izleyecek
 Bikinili Hülya sanatçılara dert oldu
 Ona tuzak kurun!
 Yakılacak fotoğraflar
 Yardım sevmez Cindy
 Tatil için de gelecek
 Dövmelerinden bıktı
 Sihirli anne bebek bekliyor
 Haydi çocuklar tiyatroya!
 Anneler ve yavrularına
RAHŞAN GÜLŞAN
Kıldan tüyden meseleler
İstanbul'a geldiğimden beri...
HAKAN & UTKU
En'kor'men 'Kor'can Karar 'Kor'dan haber bültenini...
AYŞE TÜTER
Yazlık salata
Isıtılmış yağa salam ve kabakları...
Prof. Dr. BENGİ SEMERCİ
Aile Dayağı
* Merhaba Bengi Hanım biz...
Meme rekonstrük-siyonu sorunları en aza indiriyor
Meme rekonstrük-siyonu sorunları en aza indiriyor
"Hastanın karın, sırt ya da kalçasından alınan dokularla, meme...
Kalp krizine yol açmıyorlar
Kalp krizine yol açmıyorlar
Cinsel sorunlar için kullanılan ilaçların, diğer ilaçlardan farklı...
Picasso'nun eserleri İstanbul'a geliyor...
Picasso'nun eserleri İstanbul'a geliyor...
Sakıp Sabancı'nın kurduğu müzeyi dünyanın en önemli müzeleri arasına...
Side'de bir su cenneti...
Side'de bir su cenneti...
Turizm cenneti Antalya'da her yıl onlarca yeni otel açılıyor.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.