kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aslan'a karşı koyamazsınız
Aslan'a karşı koyamazsınız
İyi yönleriniz
Kötü yönleriniz
İdeal Ruh Eşi Aslan

Aslan'a karşı koyamazsınız

Boğa burcu üyeleri, kendi burçlarıyla kusursuz bir ruh uyumu yakalar. Ancak, onlar için en ideal ruh eşi Aslan'dır. Bağlılık ve sadakat arayan Boğa, gizemli Akrep'le de sağlıklı bir beraberlik yaşayabilir.

Sevgili Boğalar, siz geçmişte iktidarı seviyordunuz. Nüfuslu kişilerle iç içe ilişkiler içindeydiniz. Tüm gücünüzü ve enerjinizi daha kudretli bir eş için kullandınız. Bağlılık ve sadakat sizin için bir yaşam biçimi olmuştu. Ruhunuzun başkalarından destek alarak dayanak içinde yaşaması, kendi yeteneklerinizi kullanma bilincinden sizi uzaklaştırdı. Başkalarının başarılarına karşı içinizde bir duyarlılık geliştirdiniz. Ve siz hep sevdiklerinizin yanında kendinizi huzurlu ve mutlu hissettiniz. Fakat kendi bilincinizin güçlenmesi ve ayaklarınızın yere değmesi için, yaşamda birçok ihanetle karşı karşıya kaldınız.

YALNIZLIK DUYGUSU
Bazılarınız geçmişte gücünüzü olumsuz kullandığı için, artık ruhunuzun derin bir deneyime ihtiyacı var. Bunun kolay olmadığını daha iyi anlamaya başladınız ve kendinizin hep zorlukların içinde buldunuz. Geçmişte yanlış değerleriniz yüzünden o kadar acılar yaşadınız ki, artık yaşamınızı doğru temeller üzerine kurmayı amaç haline getirdiniz. İncinmiş duygularınız yüzünden hiç kimseye güvenmiyor ve tüm sevginizi ailenize ve sevdiklerinize yansıtmak istiyorsunuz. İçinizdeki yalnızlık duygunuzu bir türlü yenemiyor ve sevdiklerinizle aranızda güçlü bir bağ oluşturmak istiyorsunuz. Yaralanmaktan öylesine ürküyorsunuz ki, bağlandığınız kişiyi hep kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Bilinç altınızda yoğun terk edilme düşüncesini bir türlü atamıyorsunuz. Artık yavaş yavaş ilerlemeyi öğreniyorsunuz. Sabretmeyi öğrenmek bir hayli zamanınızı alacaktır. Başkalarının yerine karar vermemeyi öğrenmelisiniz.

SABIRLI OLACAKSINIZ
İsteklerinizde diretme huyunuz, geçmişteki kabul görme konusunda yaşadığınız problemlerden ileri geliyor. Kendi değerlerinizin ve bireyselliğinizin sizi anlamlı kıldığını görmek için her zaman uygun bir partnere ihtiyacınız var ve siz bunun farkındasınız. İnatçı ve olumsuz yapınız yüzünden ilişkilerinizde tutucu bir yapı sergiliyorsunuz. Güçlü duygularınız sürekli bir sevgi arayışı içinde... Sizinle oyun oynama şansları yoktur. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan ender kişilerdensiniz. Romantizmde bile yaşamdan fazla uzaklaşmaz ve duygularınızı herkesten daha gerçekçi yaşarsınız. Ruhunuzda hep, hayatı coşkuyla kucaklayan aşkın özlemi var. Sevdiğiniz kişi ile güçlü bir aile bağı oluşturmak adına yaptığı mücadeleyi daima kazanırsınız.

UYUM İÇİN BOĞA
İki Boğa, her anlamda birbirini tamamlayan bir çift oluşturur. O da Boğa olduğu için, her türlü hareketlerinizi anlamlı bir şekilde değerlendirecek ve paylaşım konusuna önem verecektir. Tıpkı sizin gibi ateşli ve ihtiraslıdır. Cinsellik ve yaşam konusunda sizinle aynı fikirdedir. Güzelliklere ve yuvaya önem verirler. Her şeyinizi paylaşır ve birbirinize desteklersiniz. İkiniz de geçmişte çok acılar çektiniz ve bu yaşamda gizli korkularınız var. Birbirinizi tuzak gibi görebilirsiniz. Fakat yine de, bu beraberlikten müthiş keyif alacaksınız. Çünkü hamurunuz ve dokunuz aynınıdır. Yabancısı olmadığınız bir ilişki bu dünyada sizi beklemekte...

AKREP'TE GİZEM VARDIR
O geçmişte 'her şeye sahip olmalıyım' tutkusu ile yaşamıştır. Yaşam için gerekli maddi güç diğer isteklerinin önüne geçmiş ve hatalarını anladığı zaman da iş işten geçmiştir. Affedilmeyeceğini bildiği için, hiç kimseden anlayış beklemez ve kendiside taviz vermez. Bu yaşamın sert bir dövüşçüsüdür. Birine aşık olması kolay olmaz. Ruh eşinin tutkulu, duyarlı, güçlü ve zorlukları seven bir kişi olmasını ister. Tıpkı sizin gibi incinmekten çok korkar ve kendisini aşka teslim etmek istemez. Akrep'le büyük bir aşk yaşayabilirsiniz Onun ateşi ve kıskançlığı, sizden iki kat daha fazladır. Sizin sabit yapınız, onun yanında esnek ve yumuşak kalır. O, çok zor bir insandır ve affetmeyi bilmez. Duyguları derinlerde gizlidir. Konuşmaktan hoşlanmaz fakat cinsel cazibesi çok yüksek olan bu kişiyle karşılaşmışsanız, kaçacak şansınız yok demektir. Bu ilişkide her şey olacaktır. Ateşli arzuların ve şiddetli kıskançlıkların yoğun bir karmaşası vardır. O halde bu ilişkiyi yaşamaktan başka şansınız yok demektir. Akrep sizin gizemli ruh eşinizdir.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Annesi ile babası birer dünya starı
 Eskisi gibi hızlı değilim
 'Misafire yemeğim ve yerim her zaman var'
 Kristal hayvancıklar hayatının bir parçası
 Keten geri döndü
 Dekorasyondan giyime
 Bahçede ahşap şıklığı
 Kendi eşyalarınızı kendiniz tasarlayın
 Yanlış öğrenmişiz
 Botoks yaptıran iyi rolü kapıyor
 Sarı bileziklerle hayat kurtuluyor
RAHŞAN GÜLŞAN
Sakın, ruhunuzu açık büfelere satmayın
İtiraf ediyorum!...
HAKAN & UTKU
Alkollü kuyruklu yıldız
NASA'nın Hollywood...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Ekşili pancar çorbası
Soğanları...
Sanal seksi sosyal fobisi olanlar tercih ediyor
Sanal seksi sosyal fobisi olanlar tercih ediyor
İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte ciddi bir tartışma konusu haline...
Doğru yöntemi belirleyin
Doğru yöntemi belirleyin
Sigarayı bırakmaya yönelik birçok yöntem olsa da, uzmanlar başarısı...
Şarkı isteyenler sınavdan geçer
Şarkı isteyenler sınavdan geçer
Yorumcu ve besteci kimliğiyle müzik dünyasında 16 yılı geride bırakan...
Düğün öncesi ayrılık mı var?
Düğün öncesi ayrılık mı var?
Geçtiğimiz yıl aile arasında nikâhlanan Tuba Ünsal ile Cem Cantaş'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.