kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Eskisi gibi hızlı değilim
Eskisi gibi hızlı değilim

Sevda Tepesi'nde canlandırdığı 'bıçkın delikanlı Cesur' karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanan Gökhan Arsoy, bu rolün kendisi için biçilmiş kaftan olduğunu söylüyor. Birkaç yol öncesine kadar hızlı hayatıyla anılan Arsoy, "Artık eskisi gibi değilim. Gezmeyi tozmayı bıraktım" diyor.

Deli Cevriye'si, çatlak Melahat'ı, bekçi Rezzak'ı, Gülbahar'ı, bıçkın delikanlı Cesur'u ve dağlı deli Bayram'ı ile 'Sevda Tepesi' yayınlandığı günden itibaren ekran sevenlerin yeni gözdelerinden biri oldu. Eski mahalle ilişkileri, dostluklar ve aşklar, atv'de ekrana gelen 'Sevda Tepesi'nde yaşanıyor. Başrolü Aydan Burhan ile paylaşan Gökhan Arsoy, dizide 'bıçkın delikanlı Cesur'u canlandırıyor. Cesur karakteri gibi 'hızlı' bir karakter olmadığını söyleyen Arsoy "O bir devirdi geldi geçti. Çoktandır gezmeyi tozmayı bıraktım" diyor. Canlandırdığı minibüs şoförü tiplemesi için kirli sakal bırakan ve saçlarını uzatan Arsoy, izleyenlerden aldığı ilk tepkilerin çok iyi olduğunu söylüyor. Arsoy, bu arada yakında babası Göksel Arsoy ile bir projede rol alacağının da müjdesini veriyor.

* Sevda Tepesi'ne gelen ilk tepkiler nasıl? Dizi, seyirciye çok sempatik gelmiş. İzleyiciye sanki birkaç senedir beraber oynuyormuşuz havasını yansıtmışız. Dizi, içinde komedi de barındırıyor. İçinde duygusallığın yoğun olarak hissedildiği mahalle ilişkilerini çok iyi anlattığımız söyleniyor.

* Peki ya size gelen ilk tepkiler nasıldı? Şimdiye kadar gelen tepkiler gerçekten muhteşemdi. Kendi adıma çok keyifli övgüler aldım. Özellikle babamdan çok olumlu yorumlar aldım, ki bu benim için çok önemliydi. Cesur karakterini çok iyi canlandırdığım ve bu rol için biçilmiş kaftan olduğumu düşünüyor izleyici de...

* Cesur nasıl bir karakter? Cesur mahallenin çapkın ve bıçkın delikanlısı. Zengin, fakat sonradan görme bir babanın oğlu. Babasının ona aldığı minibüs ile sözde minibüs şoförlüğü yapıyor. Ama aslında şoförlükten çok ya durakta yatıyor, ya da kızların peşinde koşuyor.

* Size benziyor mu? Benim gördüğüm kadarıyla çapkın bir tip... Artık benzemiyor. Kılık kıyafet olarak ben de benzer giyiniyorum. Ancak o değişik aksesuvarlar kullanıyor. Altın takıları ve kullandığı saat tarzıma uymuyor. Bir de tesbih var elinde... Ancak bu tesbih 'ağır abi' tesbihi değil. Cesur kısaca tatlı serseri... Yeri geldiği zaman delikanlı, yeri geldiği zaman gırgır yapan ve en önemlisi çapkın bir tip.

* Artık benzemiyor dediniz... O bir devirdi geldi geçti. Çoktandır gezmeyi tozmayı bıraktım. Bir de diziden dolayı her şeyi 'rölantiye' almanız gerekiyor. Gerçekten artık hızlı bir yaşantım yok.

* Dış görünüş olarak da bayağı bir değişiklik var zaten sizde... İlk defa bu kadar uzun saç-sakalla bir projede yer alıyorum. Ama Cesur gibi bir minibüs şoförü karakterini canlandırabilmek için sakal bırakmam şarttı.

* Babanızdan övgüler aldığınızı söylediniz... Babam genellikle 'harika olmuş' gibi tepkiler vermez. Ama Cesur'u çok beğendi. Doğal ve çok sıcak bulduğunu söyledi.

* Aynı zamanda babanız da yeni bir diziye başladı... Siz babanızın performansını nasıl buldunuz? Gerçekten çok iyi buldum. Herkes babası için iyi yorumlar yapar ama babam ekstra iyi bir oyuncu. Yani giyimiyle, oyunuyla, mimikleriyle rolüne tam anlamıyla oturmuş.

* Sizi babanızla birlikte bir projede görebilecek miyiz? Yapımcılardan gelen birkaç proje önerisi var ama şu anda ayrı ayrı işlerde çalışıyoruz. Bir aksilik olmazsa mutlaka beraber olacağımız bir proje olacak.

* O zaman Türk sinemasının iki jönü aynı projede buluşacak diyebiliriz... İnşallah olacak. Ancak şimdilik ikimizin de haftada iki günü dolu...

MUSTAFA KIZIL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Annesi ile babası birer dünya starı
 'Misafire yemeğim ve yerim her zaman var'
 Kristal hayvancıklar hayatının bir parçası
 Keten geri döndü
 Dekorasyondan giyime
 Bahçede ahşap şıklığı
 Kendi eşyalarınızı kendiniz tasarlayın
 Yanlış öğrenmişiz
 Aslan'a karşı koyamazsınız
 Botoks yaptıran iyi rolü kapıyor
 Sarı bileziklerle hayat kurtuluyor
RAHŞAN GÜLŞAN
Sakın, ruhunuzu açık büfelere satmayın
İtiraf ediyorum!...
HAKAN & UTKU
Alkollü kuyruklu yıldız
NASA'nın Hollywood...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Ekşili pancar çorbası
Soğanları...
Sanal seksi sosyal fobisi olanlar tercih ediyor
Sanal seksi sosyal fobisi olanlar tercih ediyor
İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte ciddi bir tartışma konusu haline...
Doğru yöntemi belirleyin
Doğru yöntemi belirleyin
Sigarayı bırakmaya yönelik birçok yöntem olsa da, uzmanlar başarısı...
Şarkı isteyenler sınavdan geçer
Şarkı isteyenler sınavdan geçer
Yorumcu ve besteci kimliğiyle müzik dünyasında 16 yılı geride bırakan...
Düğün öncesi ayrılık mı var?
Düğün öncesi ayrılık mı var?
Geçtiğimiz yıl aile arasında nikâhlanan Tuba Ünsal ile Cem Cantaş'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.