kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sosyetiklerin yeni adresi A Plus Bandana Beach
Sosyetiklerin yeni adresi A Plus Bandana Beach

Seneye Nicole Kidman gibi olacak!
Nurettin Hasman'ın güzel sevgilisi Eda Taşpınar, tatil yaptığı Bodrum'da güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken isimlerden. People'da objektiflerimize yine en güzel hallerinden biriyle yansıyan güzel sosyetik, bronz teni ile göz dolduruyor. Kendine has tarzı ile her girdiği ortamda farkedilen Taşpınar, önümüzdeki sezon Nicole Kidman gibi olacağını söylüyor. Beyaz teni ve açacağı saç rengi ile Nicole Kidman imajına bürünecek olan Taşpınar, şimdilerde nasıl bir yol izlemesi gerektiği konusunda dostları ile fikir alışverişinde bulunuyormuş.

Ablasından sonra o da yakalandı

Hülya Avşar'ın kardeşi Helin, People Beach'e ait bir zodyakta objektiflerimize yakalandı. Bir bayan arkadaşı denize açılan Avşar kızı, ablasına meydan okurcasına vücudunu sergiledi. Arkadaşı Pamir Karakaya'nın kullandığı zodyakta sergilediği rahat tavırlarını görüntülediğimiz Avşar kızı fotoğraflarının çekildiğini fark edince dolaştığı zodyakla koydan ayrıldı.

Vietnam tarzı ünlüleri cezbediyor
Üniversite sınavlarının da bitmesiyle birlikte İstanbul'un elitleri göçmen kuşlar misali Bodrum'a göç etti. Bodrum beach'leri tıklım tıklım. Sosyetiklerin arz-ı endam eylemeye bayıldıkları Türkbükü'nün kalabalığından sıkılanlar için Yalıkavak A Plus Bandana Beach Club en iyi atlernatif. Tilkicik Koyu'nda bulunan ve Vietnam tarzı dekoruyla dikkat çeken mekanın müdavimleri arasında Rahmi Koç, Lara-Melda Kamhi ve Sinan Kosif gibi isimler bulunuyor.

Genç kızları kıskandırıyor

Hâlâ bir genç kız gibi görünen Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin, tatil yaptığı Türkbükü'nde adeta genç kızları kendine hayran bıraktı. Gün boyunca bol bol güneşlenip denize giren Engin, kızı ve yakın dostlarıyla zaman geçiriyor.

Dost sohbetinde...

Güzel sosyetik Mine Kalpakçıoğlu da Bodrum'a tatile gelen ünlü isimler arasında. Kalpakçıoğlu, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Esra Gürsoy ile birlikte Türkbükü'ndeki People Beach'te dostlarıyla sohbet ederken objektiflerimize yansıdı. Yine güzelliği ile etrafındakileri büyüleyen Kalpakçıoğlu'nın keyifli hali dikkatlerden kaçmadı.

Davet hazırlıkları yapıyor

Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan, yakın dostu İsmail Akkaya ile birlikte Divan Palmira'da önümüzdeki günlerde yapacağı davet için mönü hazırladı. Hazırlıklar sırasında objektiflerimize gülümseyen Pekkan'ın her zamanki gibi bakımlı ve şık olması gözlerden kaçmadı.

Beach'te yaş günü partisi
Varol Kaynar ve Pelin Akat'ın oğlu Emir Kaynar'ın dokuzuncu yaşgünü partisi, geçtiğimiz gün Türkbükü'nde bir beach'te yapıldı. Aralarında Şebnem Çapa, Eda Taşpınar, Esra Gürsoy ve Seda Sayan'ın da bulunduğu doğumgünü partisinde, Sayan'ın eski eşi Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin ve kızı ile olan görüntüleri ilgi çekti. Sayan'ın partiden ayrılırken bikinisiyle görüntülenmekten kaçınmaması herkesi şaşırttı. Sayan, partiden oğlu Oğulcan'ın kullandığı jet-ski ile ayrıldı. Ünlü sanatçı, Ayşe Engin ile olan görüntüleri için "İki kardeşin annelerinin dostluğu kadar doğal bir şey yok. Biz Ayşe ile çok iyi anlaşıyoruz"dedi.

İki erkek, ikisi de yalnız
Adlarını yaşadıkları aşklarla duyuran Umut Elçioğlu ve Mehmet Erten, Bodrum'da erkek erkeğe tatil yapıyor. İkili, çapkınlıkları ile tanınsa da şimdiye dek hep birlikte görüntülendi. Gündüzleri Bandana Beach'te vakit geçiren Elçioğlu ve Erten, bekar bayanların dikkatini çeken iki isim olarak öne çıkıyor.

Öner Öngün

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Daha çok çalışmak için yürüyen ofis aldı
 İstanbullular 'caz'a doyacak
 Ünlü estetikçi Onur Erol kızını evlendirdi
 Damatlar Galatasaraylı
 Arto'lu Geceler
 Moda Polisi
'Hayata Dair' benim masumiyetimi yitirmediğimin kanıtı
'Hayata Dair' benim masumiyetimi yitirmediğimin kanıtı
Kendini artık tamamen müzik ve edebiyata vereceğini söyleyen sanatçı...
Sanborn saksafonla İstanbul'dan geçti
Sanborn saksafonla İstanbul'dan geçti
Dünyanın en önemli saksofon ustalarından David Sanborn, 8. İstanbul...
Londra'da terör dehşeti
El Kaide, New York, İstanbul ve Madrid'den sonra Londra'yı da 4...
Ortaöğretim Kurumları Sınavı
İlköğretim okullarındaki 8 yıllık zorunlu eğitimi tamamlayan 795 bin...
Türkiye Kehanetleri...
Anayasanın sadece üç gün arayla Fransa ve Hollanda tarafından...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.