kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
08:45Teletubbies
09:30Cedric
10:05Rubi
11:05Yaz Sabahı
13:30Türk Sineması "Dilan"
15:15Komik Atak
17:15Küçük Annem
18:00Avrupa Yakası
19:30atv Ana Haber
20:15Spor Haberleri
20:30Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
22:15Savcının Karısı
00:00Işın Show
02:00Son Haber

 
  00:00 Işın Show
Işın Karaca yeni şov programı "Işın Show" ile bu gece atv izleyicilerinin karşısına çıkıyor. "Çıtırları yok edeceğim. İzleyicilere ekranı kültür ve görüntü olarak dolduran kadınlar lazım" diyen Karaca'nın ilk bölüm konukları: İzel, Engin Günaydın ve Barış Akarsu
Pop müziğin sevilen sesi Işın Karaca bu geceden itibaren her cuma, yeni talk show programı "Işın Show" ile atv ekranlarında olacak. Canlı yayımlanacak programda ünlü konuklar canlı performanslarıyla karşınıza gelecek. Televizyonda ilk kez sunuculuk yapacak olan ve çok heyecanlı olduğunu söyleyen Karaca ile yeni şov programı hakkında konuştuk.
* Nasıl bir program olacak? Şarkıları canlı, sohbeti sıcak, biraz da matrak bir şov olacak. Programlara gittiğim zaman kendimi kukla gibi hissetmekten bu zamana kadar sıkılıyordum. Bir samimiyet yok. Türk halkı da biraz bu samimiyeti istiyor. Hakikaten matrak saatler olacak. Güleceğiz, eğleneceğiz... Bizde kokişlik falan yok (gülüyor).
* Teklif ilk geldiğinde nasıl karşıladınız? Beni seçtikleri zaman çok mutlu oldum aslında. Çok fazla televizyon programına çıkmadığım için bari kendi programımı yapayım da görsünler istedim.

KENDİMLE ALAY EDECEĞİM
* Programda skeçler de olacak değil mi?
Çok komik skeçler çekiyoruz. Gündem ile ilgili, kadın-erkek ilişkilerini anlatan skeçler olacak. Benim içimde kendi karakterlerim ve Diva'larım var. Bunlar da programda yer alacak. Ama en önemlisi Diva'larımı yaşatacağım. İçimde zayıflayamayan bir kadın var; onu canlandıracağım. Aslında ben kendimle alay etmeyi seviyorum. Bunun dışında kendime çok gülüyorum.
* Kilolarımla dalga geçeceğim dediniz. Peki şu anda diyet ne durumda? Her kadın gibi devam ediyorum. Ama anladım ki asla 90-60-90 olamayacağım. Böyle bir gerçek var hayatta. Türk kadını dediğin etli butlu olur zaten. Çıtırları ekrandan yok edeceğim. Ekranı dolduran kadınlar lazım. Allahıma bin şükürler olsun tek başıma ekranı dolduruyorum. Sadece fiziksel olarak değil, kültürüm ve müzikal geçmişimle de yeterim.
* Skeçlerinizde 'Diva'larımı canlandıracağım dediniz... Sezen Aksu ve Aysel Gürel de olacak mı? İnşallah canladırabilirim. Benim gerçek 'Diva'larım onlar. Ama hepsini canladıracağım. Sezen'siz olur mu ya? Baş 'Diva'm Sezen.
* Programda oyunculuğunuzu da konuşturuyorsunuz. Oyunculuk ile ilgili yeni planlar var mı? 'Sen Ne Dilersen'in çekimleri bitti. Oyunculukla ilgili iyi projelere imza atmak istiyorum. Daha doğrusu taşıyabildiğim projelere... Yüzlerce film, dizi teklifi geldi ama şimdilik bir filmim var, bir de talk show'um. Sonrası Allah kerim...
* Biraz da albümünüze değinelim. Albüm çıkalı 8 ay oldu. Beklediğinizi buldunuz mu? Satışlar iyi. Anormal, milyonlarca satış yok. Korsan, internetten şarkıların indirilmesi satışları etkiliyor. Bakalım ne olacak? Bizim sektör albümlerden para kazanamıyor.

SEZEN BENİM ANNEM
* Sezen Aksu ile beraber beste yapmak istediğinizi hep dile getiriyorsunuz. Yeni albümde beraber yazacağınız bir şarkı olacak mı?
Tabii canım istemez miyim? Yeni albümle beraber gideceğim kapısına yine. Ona hazır bir şeylerle gittiğiniz zaman onu çok güzel tamamlıyor. Ben ona bu sefer öyle gitmek istiyorum. 'Bak anne ben bunu yaptım' demek istiyorum. O toplayabilsin beni sonunda.
* Sezen Aksu için 'anne' dediniz... Bu tuhaf bir ilişki. Annem küçüklüğümde beni benle tanıştırmıştır. Karakterimin oturmasına sebep olmuştur. Sezen Aksu da müzikal anlamda beni benle tanıştıran insandır. Ama hâlâ bir demeç verirken 'Sezen acaba bir şey der mi buna?' diye düşünüyorum. Ona karşı anormal bir saygım var. Hayatımda hep olsun istiyorum. atv 24.00
 
  20:30 Yerli Dizi "Naciye'yi Kim Sevmez"
Karadeniz'den İstanbul'a gelen Naciye kızıyla birlikte yeni bir hayata başlıyor. Evinin karşısındaki villada düzenlenen parti geç saatlere kadar sürünce daha ilk günden Naciye'nin laz damarı tutuyor
atv'nin ilk bölümüyle dikkatleri çeken ve günün en çok izlenen programları arasında yerini alan yeni dizisi "Naciye'yi Kim Sevmez" 2. bölümüyle devam ediyor. Başrollerinde Gerçek Sağlar ve Alp Emre Kököz'ün oynadığı dizi sevgi dolu bir kadının, Karadeniz'li Naciye'nin hikâyesini anlatıyor. Dizide bu akşam: Naciye kocası ölünce, görümceleri de onu yanlarında istemeyince kızını da yanına alarak Karadeniz'den İstanbul'a, Nermin Ablası'nın yanına gider. Ve yepyeni bir hayata yelken açar.

CESUR BİR KADIN...
Nazlı yüzünü hemen göstermeyen İstanbul, Naciye'yi bağrına basar. Naciye son derece güzel bir kızdır. Ama bakımsızlığıyla, sadeliğiyle, güzelliği sadece oturduğu gecekondu semtinde fark edilebilir. Güzellik tek özelliği değildir Naciye'nin... İyi yürekli ve cesurdur da. Naciye'nin yaşama karşı tutkusu, yeni yaşamında karşılaşacağı herkesi etkileyecektir. Fakat Naciye bu durumun farkında bile değildir. Onun tek hedefi kızı Bahar'ı okutup adam etmektir. Bir daha başkalarına köle olmamaktır. Naciye'nin en büyük zenginliği emeği ile yaşamını kazanabilmek, kendi kendisinin patronu olabilmektir.

PARTİ NACİYE'Yİ ÇILDIRTTI
Yılmaz, çalıştığı hastanede Naciye'ye bir iş bulur. Naciye kızıyla birlikte mutlu yuvasını kurmuştur sonunda ama yine de önündeki yol dikenli bir yoldur. Hastanede, iş yaşamının hiyerarşik yüzüyle, başhemşire aracılığıyla tanışır. Fakat hiçbir şey Naciye'nin yaşama sevincini, iyimserliğini bastıramaz. Naciye yeni işinin ardından yeni bir ev de tutar kendine. Naciye'nin evine taşındığı ilk gece, karşı villada bir "yaza merhaba partisi" verilir. Parti önce Naciye ve kızı Bahar'ın çok hoşuna gider. Ancak eğlence geç saatlere kadar uzayınca, Naciye'nin laz damarı tutar. atv 20.30
 
  22:15 Savcının Karısı
Savcının Karısı nefesleri kesecek bir bölümle ekranlara veda ediyor. Bu akşam silahlar konuşuyor, Binnur son kozunu oynuyor
Cuma ekranının heyecan dolu dizisi "Savcının Karısı" son bölümüyle karşınıza geliyor. Dizide bu akşam: Cahide Hanım, nihayet tahliye olur. Torunu yüzünden hayatının son dönemlerinde cezaevine düşen yaşlı kadın, Melda,Yeşim ve Leman tarafından karşılanarak evine götürülür. Evde, Cahide Hanım'ı görmek istemeyen bir kişi vardır, torunu Ali... Ali, babaannesinin Banu'yu öldürmesini affedememiştir. Kendisini odasına kapatan Ali, kimseyle konuşmamaya başlar.

FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK
Bu arada, Suat Paker, Engin Arısoy'un hayat hikâyesini yazmaya karar verir. Leman, bu süreçte, Suat Paker'e yardımcı olmaya başlar. Herkes, Binnur'un uzun süredir ortalıkta görünmemesinden tedirgindir. Fırtınadan önceki sessizlik olduğunu düşündükleri durum, gittikçe ürkütücü hale gelir. Suat Paker ve Ünal, Binnur'a bir tuzak kurarlar. Ancak, Binnur onları atlatır ve Cahide Hanım, Yeşim ve Melda'yı evde yalnız yakalar. atv 22.15
ATİLLA DORSAY
TRT-1 20.55 İntikam Ateşi
Gizli ajanın intikamı (A...
 
Işın Show
atv / 00:00
Kanunsuzlar
Show TV / 00:15
Mesut Yar'la Tuhaf Şeyler
Star / 01:10
Sinema: Sabotaj
TRT 2 / 01:40
Aile Şerefi
Star / 17:00
Naciye'yi Kim Sevmez
atv / 20:30
Tadımız Kaçmasın
Kanal D / 20:30
Cuma Kapalı Gişe: Güneşin Gözyaşları
Moviemax / 20:30
İntikam Ateşi
TRT 1 / 20:55
Golden League Roma Grand Prix (Canlı)
NTV / 21:30
Renkli Hayatlar-Canlı
Star / 21:50
Gayret
CNBC-e / 22:00
Savcının Karısı
atv / 22:15
Hangi Gezegenden Geldiniz?
Kanal D / 23:40
Teklif yağıyor
Teklif yağıyor
Manken Demet Şener ve basketbolcu İbrahim Kutluay, dört yıllık...
Düğün rötuşu!
Düğün rötuşu!
İpek Kıramer, 12 yıl önce boşandığı eşi Erdem Kıramer'le...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.