kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yolda görenler hâlâ sırtımı sıvazlıyor
Yolda görenler hâlâ sırtımı sıvazlıyor
Tony'nin ne kadar kazandığı hiç kimseyi ilgilendirmez!

Yolda görenler hâlâ sırtımı sıvazlıyor

'Çocuklar Duymasın' dizisiyle şöhreti yakalayan Pınar Altuğ, özel hayatındaki problemleri geride bırakarak kendisini yeniledi ve hayatını bir düzene koydu: İnsanlar yaşadıklarımı değil, beni sevdiler. Zamanla da benim aynı olduğumu gördüler. Hâlâ yolda gördükleri zaman sırtımı sıvazlıyorlar.

Pınar Altuğ 1994 yılında aldığı 'Türkiye Güzeli' unvanına rağmen 'Çocuklar Duymasın' dizisine kadar sıradan bir güzel olarak kaldı. Ancak 'Meltem' karakteri ona şöhretin kapılarını ardına kadar açtı. Küçük büyük artık herkesin tanıdığı bir isim haline geldiği sıralarda ise özel hayatındaki karmaşa kariyerinde de ilginç bir kesintiye neden oldu. Umut Elçioğlu'yla yaptığı evliliğin sona erişinden ona şöhreti getiren diziden ayrılışına kadar her şeyi sorgulandı, didiklendi. Yaşadığı sarsıntıdan kurtulduktan sonra oyunculuk ve sunuculuk kariyerine devam etti. Şimdilerde hem özel hem de iş hayatında yüzü gülüyor Altuğ'un. Eskiyi de geride bırakarak yoluna devam ediyor. Hatta önümüzdeki yayın dönemine hazırlanıyor; 'başıma gelen bir şanstı' dediği 'Çocuklar Duymasın'a benzer başarılı bir çalışma için Gani Müjde ile birlikte...

* 'Çocuklar Duymasın'dan sonra mesleğinizde duraklama dönemine girdiniz. Bunu neye bağlıyorsunuz? Türkiye'de 'Çocuklar Duymasın' kadar patlayan ikinci bir proje yok. Çünkü o proje kolay kolay kimsenin kendiyle kıyaslayabileceği bir proje değildi. Bir daha Türkiye'de onun gibi bir proje olur mu bilmiyorum. O özel bir projeydi ve benim için büyük kısmetti.

HİÇ MASKE TAKMADIM
* Birol Güven'in diğer sit-comlarını başarılı bulmuyor musunuz?
Birol'un diğer işlerini 'Çocuklar Duymasın' kadar başarılı bulmuyorum. Tamam belki iyi şeyler yapıyor ama 'Çocuklar Duymasın' çok başkaydı. Ayrıca ne Birol'un ne de başka birinin işi o diziyle kıyaslanamaz.

* Diziden olaylı bir şekilde ayrıldınız ve sonra rol aldığınız 'Omuz Omuza' isimli dizi yayından kaldırıldı. Başarısızlıkta kendinize pay çıkarıyor musunuz? Dizilerin bir ömrü vardır. Biz 'Omuz Omuza'ya kısa bir proje diye başladık. 39 bölüm bile sürmesini beklemiyorduk. Benim dizim üç dört bölümde yayından kaldırılsaydı, evet 'başarısızlık' derdik ama bu başarısızlık değil...

* Yaşadığınız olaylar sonunda imajınızın bozulduğunu ve bunun size başarısızlık getirdiğini düşünüyor musunuz? Benim hiçbir zaman imaj endişem olmadı. Ben hiç maske takmadım. Aman 'ben böyle davranayım, beni böyle sevsinler' demedim. İnsanlar yaşadıklarımı değil, beni sevdiler. Zamanla da benim hâlâ aynı olduğumu gördüler. Hâlâ yolda gördükleri zaman sırtımı sıvazlıyorlar. SETE PIRIL PIRIL GİDERİM

* Uzun yıllardır oyuncu kimliğinizle ekranlarda boy gösteriyorsunuz. Yeni yüzler, yeni yetenekler karşısında kaybolma kaygısı yaşıyor musunuz?
Yeni bir projenin içindeyim ve Gani Müjde bu işte bana o kadar inanıyor ve güveniyor ki. Halbuki ben bu yaz çalışmayacaktım çünkü geçen seneden bu yana hiç durmadım. Ama bu çalışmaların dönüşü oluyor. Çünkü 'Çocuklar Duymasın'ın birinci bölümünü izlediğimde seyircilerin bana iyi tahammül ettiğini anladım. Ben kendimi geliştiriyorum. Herkesin yeri çok farklı. Herkes kendi kulvarında yarışıyor.

* Geçmişte yaşadığınız üzücü olaylardan kendinize ders çıkarmışsınızdır. Özel hayatınıza daha çok dikkat etmeniz gerektiğini düşünüyor musunuz? Zaten ben bu fikrin yanlış olduğunu düşündüğüm için 'Çocuklar Duymasın'dan ayrıldım. Artık izleyenlerin beni oynadığım karakterle özdeşleştirmesini istemiyorum. Bir dönem özdeşleştirmelerine izin verdim ama o toyluk dönemimdi. Ben işime karşı saygısızlık yaparsam o sorun olmalı. Yani alkol alıp, sabahları sette ayakta duramıyorsam, sabaha kadar gezip, çekime kanlı gözlerle geliyorsam bu yaptığım saygısızlık olur. Ben her sabah setime pırıl pırıl gidiyorum.

GÜLŞEN YÜKSEL - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Hayatımda ilk kez bir şeye karşı sorumluluk hissediyorum
 İster Latin dersi ister uzay kampında eğitim
 Hacmi artırın saçlarınıza baktırın
 Varisler ve kılcal damar çatlamaları
 Erkekler isyanda!
 Avşar, 3 yıl aradan sonra biraz 'yuvarlak' bir albümle...
 33. İstanbul Müzik Festivali başladı
 Öğrencinin 'iyisi'
 Üçüncü kez başkan oldu
 Aşkları ile işleri birbirine karıştı
 Ani değişimler sizi şaşırtacak
 Hiç yerinde durmuyor
 Cadde'nin yeni kuaförü
 Kanserle savaşın tombul teyzeleri
 İç çamaşırı giymeyi unuttum!
 'İstanbul Hatırası' Almanya'da
 İpek gibi bir cilde kavuşun
AYŞE ÖZYILMAZEL
Canavar kaynananın hakkından 'kim' gelir?
Semra Hanım'ı...
HAKAN & UTKU
Televizyonlu buzdolabı
Geçen akşam televizyonda...
AYŞE TÜTER
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle...
Seyahate çıkmadan önce aşılarınızı tamamlayın
Seyahate çıkmadan önce aşılarınızı tamamlayın
YAZ aylarında ortaya çıkan hastalıkların başında, seyahat...
Hollywood röportajcısı
Hollywood röportajcısı
Büyük İskender filminin başrol oyuncularından Val Kilmer ile...
Oyunculuğa soyunuyor!
Oyunculuğa soyunuyor!
Hülya Avşar'ın modacılığa el atan kardeşi Helin Avşar'ın,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.