kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
DAUM HAGİ
Kim gitsin

F.Bahçe'de Daum, G.Saray'da Hagi... İki kulüpte de teknik direktörlerin geleceği belirsiz. Pazar günü iki takım arasında oynanacak derbi belki kaybedenin, belki de ikisinin birden darağacı olacak....

Ömer Üründül
Daum yollanmalı
Neticelere bakmıyorum. F.Bahçe futbol oynamıyor. Çağdaş takım olamıyor. Bu kadar para, imkan, seyirciyle hangi Türk antrenör olsa F.Bahçe daha kötü futbol oynamaz. Daum'u hiçbir zaman beğenmedim. Gönderileceğini tahmin ediyorum. Hagi, eldeki imkanlarla kadro teşkilinde ve sistem oturtmada başarılı. Birkaç maç dışında G.Saray genelde Avrupa'ya en yakın futbolu oynadı. Derbilerdeki futbolu ve performansı da ortada. Olumsuz iki yönü var: 1- Çok sinirli, agresif. 2- Oyuncu değişikliklerinde hata yapıyor. Kendisi, haklı çıkarıldığında bile çok tepki gösteren bir oyuncuydu. Önemli isimleri çıkarırken böyle düşüncesiz olmasına çok şaşıyorum. Yine de kalmasından yanayım. 'Yönetim % 51 tutar' diyorum.

Kazım Kanat
İkisi de kalmalı
Daum niye gitsin. Gitmesi gereken Fener'li yazarlar. Ne Daum'u anlayabildiler nede Fener'in önünü açabildiler. Daum giderse Fener'de kaos olur. Gitmesin. Acemi ve stajyer Hagi, Fener'i yendiği gün kahraman ilan edildi. Oysa, 120 dakikaya gidebilecek finalde üç değişikliğini 60. dakikada bitirmişti. 5-1'lik zafer, bu hatayı örttü. Hagi F.Bahçe ve Beşiktaş'ı yenerek bir yıl kredi aldı. Kalmalı. Sayın Canaydın Hagi'yi göndermek için hâlâ kararsız. Fener şampiyon olursa Sayın Yıldırım'ın bahanesi taraftar olur. Komik olan şu: Pazar günü kazananı iki başkan da kovamaz?

Ahmet Çakar
İkisi de gitmeli
İkisi de gitmeli. Daum belki takımı şampiyon yaptı ama hiçbir önemli maçta başarılı değil. Derbileri kazanamadı. Takım çok kötü futbol oynadı. Daum ile F.Bahçe'nin özellikle Avrupa'daki yüksek hedeflere koşması imkansız. Hagi'nin çalıştırıcılığına lafım yok. Ancak, saha dışı davranışları ile G.Saray'a uyum gösteremiyor. G.Saray'ın Hagi ile özellikle gelenek ve ananeler bazında puan kaybettiğine inanıyorum. İki kulüpte de yönetimler hocalarını yollayacak. F.Bahçe önemli isimlerle görüşüyor. Galatasaray ise Hagi'nin yerine muhtemelen bir Alman getirecek.

Altan Tanrıkulu
Hagi'ye ilk 2 gerek
Sorun Daum'da değil, F.Bahçe'de. Rijkaard düşme hattındaki Levante'ye puan bırakarak şampiyon oldu. Son 20 dakika top mu oynadılar? İki yıl üst üste şampiyon yapıp da kovulan tek adam Daum olur herhalde. Lucescu sonrası G.Saray'ın nasıl ağladığı unutulmamalı. Daum giderse yüzde yüz yerli alınıp en az 3 yıllık sözleşme imzalanmalı. Hagi'nin artısı da eksisi de eşit. Ancak başkan o basın toplantısını unutmaz. 5- 1'lik maç Hagi'ye kredi kazandırdı ama ligi üçüncü bitirirse G.Saray da yeni teknik adam arar. Hagi yeni sezon için yeni bir bütçe ve yeni bir ücret isteyecek. Yönetim bunu ne kadar onaylar, bilemem.

Levent Tüzemen
Daum bitti, Hagi belki
Daum, büyük maçların teknik adamı değil. Bu zengin kadro örneğin Mustafa Denizli'nin elinde olsa, arap atı gibi koştururdu. F.Bahçe, Avrupa'yı hedefliyorsa vizyonsuz Daum'la yollarını kesin ayırmalı. Ankara dönüşü Daum'a yapılanlar Denizli, Lorant ve Ortega'nın başına gelenlerin kopyasıydı. Bu hareketi, F.Bahçe yönetimine rağmen kimse yapamaz. Çünkü Aziz Yıldırım'ın haberi olmadan taraftar parmağını bile oynatamaz. Galatasaray ligi ilk ikide tamamlarsa camiayı ve futbolcuları iyi tanıyan Hagi ile devam etmeli. Ama ilk iki sıra kaçar, takım Şampiyonlar Ligi'ne gidemezse yönetim Hagi'nin arkasında durmaz, gönderir.

Gürcan Bilgiç
Tribünlere bakın
F.Bahçe taraftarı, şampiyon bile olsa G.Saray'dan 5 yiyen bir teknik direktöre güven duymaz. Bu sezonki güven bunalımı nedeniyle Daum'un gitmesi gerek. Yönetim, istikrar adına kalmasını istese de taraftarı karşılarına alamazlar. Hagi, Galatasaray'ı yokluklar içinde iyi noktaya taşıdı. Hataları gibi sevapları da var. Yönetimle arası olmasa da başarısı ortada. Taraftarla barışık. Gelecek için iyi bir planı varsa kalmalı. G.Saray yönetimi bu sezon yaşadıklarını dikkate alarak başını bir daha belaya sokmak istemeyecektir.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Le Guen cepte!
 Kral ayıp etti
 Kıran kırana
 Şampiyonar Ligi acımızı hafifletir
 Van Hooijdonk: Kapris yapıyor!
 Boynunuzun borcu
 Derbiye banko İsmet Arzuman
 Venus'le buluşma
 Orta Anadolu Ligi
 Panorama
 Haber hattı
 Maksat spor olsun
ÖMER ÜRÜNDÜL
Daum bu işi bilmiyor!..
Günümüz futbolunun istediği saha...
HASAN SAYDAM
Hem zor hem kolay !!!
Zor bir programla karşı...
MURAT DEMİRYAS
İyi, kötü, çirkin
Cumartesi akşamı spor servisi, geçmiş...
Siyanür davası eski savcıya zehir oldu
Siyanür davası eski savcıya zehir oldu
Yargıtay mahkemenin "Cezayı idare ödemeli" kararını, "Delilsiz dava...
Sanal âlemdeki 'âlem' yakalattı
Sanal âlemdeki 'âlem' yakalattı
Üniversitede esrar içerken fotoğrafı çekilen İrem Okan, internet...
Hem çok acı hem de seksi
Hem çok acı hem de seksi
Gündemden düşmek bilmeyen Paris Hilton, ABD'de bir hamburger...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu