kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yıllarca aşk yaşadılar ama nikah masasına oturamadılar
Yıllarca aşk yaşadılar ama nikah masasına oturamadılar

Magazin dünyasında evliliği hayal ederken sancılı bir sonla ayrılanların sayısı giderek çoğalıyor. Yıllarca birliktelikleri devam ettikten sonra nikah masasından dönen ünlü isimler arasında kimler yok ki... İşte aşk acısı çeken ünlüler....

Nefise Karatay - Mehmet Ali Erbil
Türkiye'nin ünlü şovmeni Mehmet Ali Erbil, manken Nefise Karatay ile uzun bir ilişkiye imza atmıştı. Hatta ikili evlilik öncesinde birlikte yaşayacakları evi dayayıp döşemiş, objektiflere çıplak poz bile vermişlerdi. Ancak Erbil bir süre sonra evlenmekten vazgeçerek Karatay'dan ayrıldı. Sonra Sedef Altuntaş ile evlenip ayrılan Erbil, geçtiğimiz günlerde Tuba Çoşkun ile dünyaevine girdi. Nefise Karatay ise Murat Varol'la birlikte oldu.

Cansu Dere - Okan Bayülgen
Ünlü manken Cansu Dere ile şovmen Okan Bayülgen'in ilişkisi dört yıllık bir süreye yayıldı. Evlilik planları yapmalarına karşın bir ayrılıp bir barışan çift, nihayetinde yollarını ayırdı. Cansu Dere şimdilerde Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz'la birlikte. Okan Bayülgen ise Dere ile ilişkisi sırasında Deniz Seki ile yakınlaşması nedeniyle sancılı günler geçirirken şimdilerde Faslı güzel Khansa ile büyük bir aşk yaşıyor.

Aysun Kayacı - Emre Aşık
Yaklaşık 8 yıllık bir beraberliğe imza atan başarılı futbolcu Emre Aşık ile podyum dünyasının seksi mankenlerinden Aysun Kayacı, evliliğin kıyısından dönen ünlü isimlere son örnek. Haziran ayında evlilik planı yapan çift, geçtiğimiz günlerde ani bir kararla birlikteliklerini noktalayarak herkesi şaşırttı. Ayrılığın ardından kısa sürede Fatih Aksoy ile kameralar karşısına geçen Kayacı, aşk hayatına kaldığı yerden devam etmesiyle dikkat çekiyor.

Tuba Ünsal - Mustafa Sandal
Ünlü popçu Mustafa Sandal ile oyuncu Tuba Ünsal da büyük bir aşkın ardından evlilik planı yapmalarına rağmen mutlu sona ulaşamayan isimlerden. Evliliğe doğru giden bu ilişkinin simgesi ise Tuba'nın sevgilisinin isminin baş harflerinden koluna yaptırdığı dövmeydi. Ancak ikili uzun bir beraberliğin ardından yollarını ayırdı. Şimdilerde Tuba Ünsal eşi Cem Cantaş ile mutlu bir evlilik hayatı yaşarken, Sandal da Emina Türkcan ile evlilik planları yapıyor.

Kenan Doğulu - Ebru Akel
Türk Pop Müziği'nin güçlü isimlerinden Kenan Doğulu ile güzel sunucu Ebru Akel de uzun bir beraberliğe imza atanlardan. İkili, 4 yıl süren beraberliklerini evlilikle sonlandırmaya hazırlanırken ayrılık kararı verdi. Dost kalmayı tercih eden ikiliden Ebru Akel bu ilişkiden sonra birlikte olmaya başladığı ve uzun süredir devam eden aşkı Can Ateş ile evlilik konusunda daha temkinli davranıyor. Popçu Kenan Doğulu ise Türkiye güzeli seçilen manken Tuğçe Kazaz ile bir evlilik planı yaptı. Hatta ikili aralarında bir anlaşma bile yaparak ilişkilerini bile kağıda döktü. Ama ne yazık ki mutlu sona ulaşamadılar.

Çağla Şikel - Mehmet Aslan
Gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan ile herkesi şaşırtarak uzun bir beraberliğe imza atan çapkın manken Çağla Şıkel, genç sevgilisiyle evliliği tatmak isteyen isimlerdendi. Ancak Aslan Ailesinin karşı çıkması sonucu Aslan ile Şıkel ayrılmak zorunda kaldı. Aşklarını kalplerine gömen ikilinin isimleri daha sonra başkalarıyla da anıldı.

Özay ORAL / MAGAZİN SERVİSİ

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Oğlunu ödüllerle yaşatacak
 Paris'te sürpriz nikâh
 İktisatçı ama para biriktiremiyor
 Yolda çevirip 'Kahraman' dememi istiyorlar...
 Yeni rolüne hazır
Limon ve Zeytin diş fırçalamayı öğretti
Limon ve Zeytin diş fırçalamayı öğretti
Ünlü karikatürist Salih Memecan, İpana'nın yetiştirme yurtlarında...
Plajlarda podyum rekabeti
Plajlarda podyum rekabeti
Kilo, selülit gibi sorunlarla karşı karşıya olan bayanlar için en zor...
IMF'yle yeni dönem
Uluslararası Para Fonu IMF'nin İcra Direktörleri Kurulu, Türkiye'nin...
Maya kehanetleri
Maya Kehanetleri'ne göre 22 Aralık 2012 tarihi dünya için çok...
Sabetay gerçeği
İzmirli Sabetay Sevi 1648'de 22 yaşında Mesihliğini ilan edip tarihin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.