kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
İdeal ilişki için Terazi'yi seçin
İdeal ilişki için Terazi'yi seçin
Kişisel Özellikleri

İdeal ilişki için Terazi'yi seçin

Özgürlük düşkünü Kova insanı, pek fazla burçla anlaşamıyor. Terazi ile dört dörtlük bir ilişki kuran Kovalar'ın, Akrep, Oğlak ve Balık'la aşk konusunda yıldızı barışmıyor.

KOVA-KOÇ
Ortak konuları fazla
Çekici, cana yakın ve sevimli Koçlar, Kova'nın her zaman ilgisini çeker. Ortak konuları bir hayli fazladır. Yalnız; bu beraberlikte Koç, Kova'ya göre daha kıskanç ve sahiplenicidir. Özgürlüğüne düşkün Kova bu durumdan rahatsız olsa da, kızgınlığını dengeleyip, ilişkisini her anlamda yürütür.

KOVA-BOĞA
Bir araya gelemezler
Kova'nın değişikliklere olan merakı, tutucu Boğalar'a ters gelebilir. Kovalar'ın yaşamda her zaman aradıkları güven sığınaklarını, Boğa onlara güçlü bir şekilde hissettirir. Yaşamı komik yönünden alan Kova ile hayatı ciddiye alan Boğa'nın bir arada olması öylesine güçtür ki, bir gün ansızın yollarını ayırırlar.

KOVA-İKİZLER
Sabretmek gerek
Cin gibi zeki olan İkizler'in, en az kendisi kadar farklı biriyle karşılaşması başlı başına olaydır. Bu beraberlikte, geçmişte yaşadıklarını silerler ve sadece kendilerini yaşarlar. Zaman içinde sürtüşmeleri de olabilir. Yapacakları tek şey sabırla beklemektir.

KOVA-YENGEÇ
Kısa ömürlü olur
"Duygu yüklü, içine kapanık bir Yengeç; Kova'nın yanında ne yapar" diye düşünebilirsiniz. Öyle ya! Biri ille de 'özgürlük' derken, diğeri kısıtlı ve kuşatılmış yaşama 'hayır' demez. Bu beraberlik uzun ömürlü bir ilişki olmasa da, yaşandığı sürece her ikisi de mutludur.

KOVA-ASLAN
Çekişmeli bir ilişki
İşte, birbirlerine zıt iki kişi. Yönetmeyi seven Aslan; Kova'nın çekiciliğine kapıldığı anda, onu elde etmenin yollarını arar. Gizemli ve özgürlükçü bir insanla belki de hiç karşılaşmamıştı. Kova'nın sesiz inadı vardır. Aslan ne yaparsa yapsın, Kova'nın gözüne girmenin çok güç olacağının farkına varacaktır.

KOVA-BAŞAK
Birlikte çok eğlenirler
Neşeli, canlı ve yeniliklere düşkün bir Kova için, Başak oldukça titizdir. Kovalar'ın genellikle, bulundukları yer ve zamandan daha ötelerde bir yerlerdeki gizemli görünüşleri de, Başaklar'ı etkiler. Birlikte çok eğlenirler. Hareketli Kova'ların bu ilişkiden bıkmaları nedeniyle beraberlikleri bitebilir.

KOVA-TERAZİ
İdeal bir çift olurlar
Kova'nın kendine özgü çılgınlıkları, Terazi'nin müthiş ilgisini çeker ve ideal bir çift oluştururlar. Çekici ve cana yakın Terazi'nin zarafeti dillere destandır. Duygu ve romantizm yaşamının büyük bir bölümünü kaplar. Sevdiği zaman tam anlamıyla bağlanan ve Terazi, Kova'ya en iyi eşlik edecek kişidir.

KOVA-AKREP
Birbirlerinin tam tersi
Hava grubunun yeniliklere ve değişikliklere düşkün insanı olan Kova, Akrep'in zıttıdır. Ne kadar iyi niyetli davransalar da, sürekli birbirlerine aykırı düşerler. Maddi konularda biraz da Akrep'in baskınlığı yüzünden oluşturdukları ortak paydalar, onların ilişkilerini güçlendirir. Sabrederlerse bir şeyler olabilir.

KOVA-YAY
Eğlenceli ama zorlu
Her yönüyle eğlenceli bir beraberlik gibi görünse de, olay o kadar basit değildir. Parasal konulara pek değer vermeyen Yaylar, Kovalar'ın maddeci yönlerini gördükçe bir adım geriye çekilirler. Fakat güçlü mantıkları ile bu beraberliği sürdürürler.

KOVA-OĞLAK
Ortak nokta yok
Analiz edilmesi zor bir beraberlik. Oğlak; konu ne olursa olsun, Kova'nın daha gayretli ve ciddi olmasını isterken, Kova onu anlamakta güçlük çeker. İlişki için desteğe ihtiyacı olan Oğlak, bu ilgiyi Kova'dan bir türlü göremez. Gelecek vadetmeyen bir beraberlik.

KOVA-KOVA
Rüzgardaki mum gibi
Neşe, hareket, akılcılık ve yenilik; ne isterseniz bu beraberlikte vardır. Fevri davranışlarla, sık sık birbirlerine düşerler. Fakat, olayların komik yönlerin görerek canlarını sıkmazlar. Birbirlerine hesap vermekten hoşlanmayan bu çiftin ilişkisi rüzgarda kalan bir mum gibidir. Uzun ömürlü bir aşk yaşanabilir.

KOVA-BALIK
Zaman içinde bitecek
Balık'ın yaratıcılığı, Kova'ya ilginç gelebilir. Fakat bu ilgi sürekli olamaz. Kesintisiz bir arayış içinde olan Kovalar'ın bu hallerine, Balıklar anlam veremez. Kuşkucu Kovalar'ı tatmin etmek kolay olmadığı için, sürekli inişler-çıkışlar yaşayan bu beraberlik, uzun dönemde kendini yok etmeye mahkumdur.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bir kadın ve bir erkek birlikte aşkı anlattı
 Masal sona eriyor
 Dünyanın ilk bağlama orkestrası yarın sahnede
 Bir iç hesaplaşma!
 Yaz gelmeden bakıma girin
 Şehzadeler kenti Amasya
 Rahat rahat güneşlenin
 Ayrılık kimin suçu
 Yalnız kalp sayısı 550'ye yükseldi
 Keseyle ferahlayın
 Spor yaparak forma girin
 Kalıcı bronzluk
HAKAN & UTKU
Ayaküstü
İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 60.
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Kepekli kurabiye
Bir kapta unu ve...
Baskı hissettirmeden kilo verdiren yöntem: Hipnoz
Baskı hissettirmeden kilo verdiren yöntem: Hipnoz
"Hiç aç kalmadan zayıflamak istiyorum. Çok düşkün olduğum yiyecekleri...
Bulantı ve kanama varsa kanser riskine dikkat!
Bulantı ve kanama varsa kanser riskine dikkat!
'Hasarlı reflü' hastalarının yüzde birikisinde kanser öncüsü durum...
Bir taşla iki kuş!
Bir taşla iki kuş!
Fiba Holding'in patroniçesi Ayşen Özyeğin, Tohum Otizm Vakfı'nın...
İkincisi de yürümedi
İkincisi de yürümedi
Sema Cıngıllıoğlu ile iş adamı Ömer Abacı'nın, ikinci evlilik...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.