kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
En ideal sevgili Başak'tan çıkar
En ideal sevgili Başak'tan çıkar
Kişisel Özellikleri

En ideal sevgili Başak'tan çıkar

Birlikte yaşamanın çok zor olduğu Oğlaklar; Başak, Terazi ve Balık'la iyi anlaşır. Aslan ile İkizler ise onların köşe bucak kaçtığı insanlardır.

OĞLAK-KOÇ
Hayat dersi verecek Dünyaya geliş nedeni keşfetmek olan Koç'lar, belli ki bir Oğlak'la hiç karşılaşmamış. İşte onlara hayat dersi verecek biri ile karşılarında duruyor ve soğuk bir şekilde onu süzüyor. Önce bozguna uğradıklarını zanneden Koçlar için, yeni bir süreç başlıyor. Sonuç ortada, 'Hem ağlarım, hem giderim...'

OĞLAK-BOĞA
Keyifle yaşayacaklar İki mantıklı güç karşı karşıya. Barış yerine savaşı tercih ederler. Herkes kendi aklını beğenir. Maalesef pes etmeyi bilmezler. Yolun yarısını geçtikten sonra, savaş yerine aşkı tercih ederler. Artık, herkes birbirinin zaaflarını bilmektedirler. Yapacakları tek şey vardır: Aşklarını büyük bir keyifle yaşamak.

OĞLAK-İKİZLER
Kaçan kurtulur! Yaşamla dans eden İkizler, Oğlak'la bir türlü figür tutturamasa da, bu danstan vazgeçmez. İkizler onunla her şeyi denemeye hazırdır. Oğlak'ın fırtınalı İkizler'e liman olmaya hiç niyeti yoktur. Kendini ilk kurtaran İkizler, bu ilişkiden kaçacaktır.

OĞLAK-YENGEÇ
Uzun süreli bir aşk Yengeç'i sığınağından çıkarmak zordur. Mantığından çok duyguları ile yaşar. Fakat Oğlak'ın mantığına asla yetişemez. İkisinden birinin bu zıtlıkları kabullenmesi gerekir. Bunu da yapacak olan, Yengeç'tir. Oğlak,Yengeç'i korumak ister ve uzun sürecek bir ilişki başlar.

OĞLAK-ASLAN
Ortak noktaları yok Bir araya gelmelerinin nedenlerini onlar da bilmez. Tek ortak noktaları, ikisinin de yönetici bir ruha sahip olmasıdır. Oğlak, çekingen yapısının ardında gizli yöneticilik ruhunu hep arka planda tutar. İkisi de gücü sevdikleri, için birliktelikleri uzun sürer. Zaman içinde üstünlük savaşları bu aşkı bitirir.

OĞLAK-BAŞAK
Kusursuz bir beraberlik Mükemmel bir ilişki. Hayatı beraber taşımaya ikisi de hazırdır. Bazen, akıl savaşı yapsalar da, üstünlük tutkuları yoktur. Paylaşacak o kadar çok şeyleri vardır ki, yapacaklarına bir ömür yetmez. Aralarındaki iletişim asla kopmaz. Zaten ikisi de dengeli ve soğuk bir aşkı, ihtiraslı bir yaşama tercih ederler.

OĞLAK-TERAZİ
Denge ve uyum hakim Her şeyiyle dengeli bir beraberlik. Yaşamı en güzel şekilde paylaşmak onların elinde. Yaşama puslu bakmaktan yorulan Oğlak için Terazi, pırıl pırıl parlayan bir gökyüzüdür. Oğlak, yıllardır böyle bir aşkın özlemi içinde ellerini sevgiyle Terazi'ye uzatırken yaşam onlar için, o anda başlar. Kaliteli bir beraberlik.

OĞLAK-AKREP
Zorlukları severler Akrep'in yakıcı duyguları Oğlak'ın donmuş yüreğini bir anda ısıtır. İkisi de şaşkın fakat mutludur. Bu iki zıt tip, tüm yaşam güçlerini bu ilişkiye taşır. Geriye tek bir söz kalır: Ömür boyu mutlu olmaları. Yaşadıkları tek olumsuzluk, ikisinde de var olan yöneticilik ruhu. Birlikte olgunlaşacaklardır.

OĞLAK-YAY
Yay sıkılıp gidebilir Karmaşık ama eğlencel bir ilişki. Yay sosyal yapısını özel yaşamına da taşır. Yaşama iyimserlikle yaklaşan Yay'ın felsefesi Oğlak'ın hoşuna gider. Yay'daki enerji Oğlak'ın karamsarlığını yok eder. Fakat Yay, her ilişkisinde olduğu gibi yine sıkılacaktır.

OĞLAK-OĞLAK
Gelecekleri parlak Bu ilişkide her biri diğerinin hareketlerini anlayacaktır. İkisinin de gelecek kaygısı ile yaşamaları onları birbirlerine daha da yaklaştırır. Beraberce emin adımlarla yürürken herkes kendi adımından sorumludur. İdeallerini paylaşırken, birbirlerine destek de olurlar.

OĞLAK-KOVA
Yaşanması gerekiyor Kovalar'ın zorlu yapıları Oğlak için imkansız gibi bir şeydir. Kovalar'a karşı sabırlı davranmaya çalışırlar. Kova, ömür boyu kalabalıklar içinde bile yalnız kalmayı yeğler. Oğlaklarsa bu duyguyu anlayamaz. Yine de Kovalar'dan kopmayı başaramazlar. Çünkü aşk duygusunu onlara en iyi Kova hissettirir.

OĞLAK-BALIK
İkisi için de caziptir Balık'ın duygusal yapısı ve sığınma isteği başlangıçta Oğlak için bir çekicilik yaratır. Balık, güvensizliğini Oğlak sayesinde yener. Yaşamı tek başına yaşamaktan korkan Balık'lar, Oğlak'tan cesaret alarak güçlü olmaya çalışır. Yaşamı birlikte öğrenirler. Aralarında güzel, duygusal bir paylaşım oluştururlar.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Sezen Aksu 'demlen' demişti, ben de bekledim
 Türkiye'nin yeni Havuç'u
 Kukla Festivali başlıyor
 Cannes'lı günler başlıyor
 Eski dost düşman oldu...
 Sağlık ve güzellik için Wellness
 İtalyan saçları artık Türkiye'de
 Zehir zehirle tedavi edilmez
 Sabancı'yı unutmadılar
 Bakandan geç gelen Vali'ye: Neredesin?
 Geçmişini temizle kilolarından kurtul
 Affetmek hafifletir
 Sosyetenin tutkusu Fransız Rivierası
 Dali'nin Venüs'ü sahibini bekliyor
 40'lık güzeller bugün taç için savaş verecek
AYŞE ÖZYILMAZEL
Yalın'dan şarkı Cihan Okan'dan vokal vay babam vay...
Bu...
HAKAN & UTKU
Bugün maç var, erken kalkın çocuklar!
Galatasaray ile...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Tahinli patates salatası...
Spor ve hareket neden bu kadar önemli?
Spor ve hareket neden bu kadar önemli?
Spor, spor, spor! Zayıflamak için yola çıkıyoruz "spor yapmadan...
Reflü ameliyatı olan yüz hastanın 90'ı sonuçtan memnun kalıyor
Reflü ameliyatı olan yüz hastanın 90'ı sonuçtan memnun kalıyor
"Hasta seçimi ameliyatın başarısındaki en önemli faktördür" diyen...
Başına talih kuşu kondu!
Başına talih kuşu kondu!
Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen emekli manken Deniz...
Eda'dan esirgemiyor!
Eda'dan esirgemiyor!
Nurettin Hasman'ın yarı yaşındaki sevgilisi Eda Taşpınar'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.