kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
En çok aranan kelimeler
Rüya yorumu için bir tık yeter
En çok aranan kelimeler

En çok aranan kelimeler

BEBEK : Bebek haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.
DENİZ: Deniz rüyaları genellikle iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun bazı sorunlardan sonra geleceğine işaret eder. Denizde yüzdüğünü gören insan arka arkaya yolculuk yapar.
ARABA: Rüyada atlı arabaya binen kimse başarıya gidecektir. Otomobile binmek sıkıntı olarak yorumlanır.
ARKADAŞ: Arkadaşınızın mutlu olduğunu gördüyseniz, bu sizinde mutlu olacağınız anlamına gelir. Hasta veya üzgün gördüyseniz, ondan kötü bir haber alacaksınız demektir.
AĞLAMAK:Sevineceğinizin işaretidir.
ESKİ SEVGİLİ: Rüyada eski sevgili görmek, onunla konuşmak eskiden yaşanmış bazı konular hakkında yeni haberlere işarettir.
KÖPEK: Rüyada temiz yumuşak başlı bir köpek sadık bir dost olarak yorumlanır. Havlayan ve saldırgan bir köpek düşmandır. Yavru köpek güzel bir müjde demektir. Köpek sevenler için her iki köpekte iyiye işarettir.
EV: Ev rüyaları daima önemli sayılırlar. Bunlara dikkat etmek ve yorumu da iyi yapmak gerekir. Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu gören kimsenin hayatı da istediği gibi olacaktır. Güven içinde yaşayacak ve yaptıklarından zevk alacaktır. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Ev pis ve karanlıksa sıkıntı demektir. Ev dağ başındaysa rüya sahibinin çok yükseleceğini ve herkesten üstün duruma geleceğini anlatır. Yeni bir ev almak, yeni bir işin başlangıcına işarettir.
GELİNLİK: Gelinlik giydiğini gören kişi bekar ise hemen evlenir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutluluğa, yırtık yada kirliyse sonu belli olmayan evliliğe yorumlanır. Siyah gelinlik görmek ise, evliliğinizde karşınıza sorunlar çıkacağına işarettir.
ANNE: Sevdiğiniz bir kişiyle bir araya geleceksiniz.
SEVİŞMEK: Rüyada kendi eşiyle seviştiğini görmek hayırlıdır. Güzel haberlere işaret eder. Yabancıyla seviştiğini görmek sıkıntı ve zorlukların habercisidir.
SEVGİLİ: Rüyada sevgilisini görmek, onunla konuşmak gelecek güzel günlere işaret eder. Yeni bir sevgili edinmek, güzel habere işarettir.
ÇOCUK: Rüyada çocuk haber olarak yorumlanır. Erkek çocuk güzel haber, kız çocuğu eğlenceli haber bazen de dedikoduya işarettir. Sakat bir çocuk bir konuda hayal kırıklığı demektir.
AYAKKABI: Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar. Ayakkabı sıkıntıya işarettir. Ayağa giymek sıkıntıya girmektir. Elde tutmak veya vitrinde görmek, yeni bir konu veya iş olabilir. Siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek çok ani sıkıntıdır. Sarı ayakkabı hastalığa işarettir. Ayakkabıları çıkarmak kısa sürede sıkıntıdan kurtulmayı anlatır.
ARABA KULLANMAK: Rüyada araba kullanan kimse, bir olaydan dolayı sıkılacaktır.
ÖLÜ: Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada birinin öldüğünü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.
ÖPÜŞMEK:Tanımadığı biriyle öpüşen bekar kimse ani bir kararla evlenecektir. Sevdiği biriyle öpüşen kimse güzel bir haber alacaktır. Sevmediği biriyle öpüşen kimse sıkıntıya girecektir.
YILAN: Rüyada her türlü ve renkteki yılan düşmandır. Çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra, vb daha da tehlikeli düşmandır. Rüyada yılanı evde gören kimsenin düşmanı yuvaya girmeyi başaracaktır. Bu eşlerin kavga etmesi, darılması, ayrılması, yuvanın dağılması olarak yorumlanır. Yanına yılan geldiğini gören zarar görür.
SEVGİLİYLE KONUŞMAK: Rüyada sevgilisini görmek, onunla konuşmak gelecek güzel habere işaret eder.
BEYAZ: Beyaz şeyler görmek son derece iyi sayılır. Beyaz giyen kimse rahata ve huzura kavuşur. Beyaz şapka giyen bekar kimse evlenir. Ancak beyaz ayakkabı sıkıntıya işarettir.
KEDİ: Rüyada görülen kedinin rengi ne olursa olsun, iki şekilde yorumlanır. Kedi sevenler için bu rüyalar hayırlı, sevmeyenler için sorun ve sıkıntı olarak yorumlanırlar.
BALIK: En iyiye yorulan rüyalar arasındadır. Balık daima kısmet sayılır. Balık tuttuğunu gören kimse toplu para alır. Sayısız balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aşkta hareket var
 Atkins'e veda ettiler Hamptons'ı sevdiler
 Alamanya'da şişmanlar dünyasından gelen bir kız
 Arsunan Babylon'da
 Mevlana ve Hoşgörü Gecesi
 Başarısızlığı Yılmaz'a yüklemek büyük hata!
 'Beni iyi tüketin benden yararlanın'
 Ev satmak hoşuna gitti
 Eski şov için yeni partner
 Tiyatronun Oscar'ı Afife Afife ödülleri sahiplerini buldu
 Otobiyografimi çekeceğim!
 Cameron'un güzellik sırları
 Cildiniz doğaya doysun
 Etnik tasarımlar ve altın bu yıla damgasını vuracak
AYŞE ÖZYILMAZEL
Şişmanlatmayan çikolatanın sırrı...
XLarge yazarımız...
HAKAN & UTKU
Tamamen Pancu'sal
'Uyuyan güzel' bakanların şaka...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Sirke soslu kabak tavası
250...
Cilt mezoterapisi ile 20 dakikada 10 yaş gençleşmek mümkün
Cilt mezoterapisi ile 20 dakikada 10 yaş gençleşmek mümkün
Ameliyatsız yeni teknikler, ciltte beliren kırışıklıkları...
Obezite, Avrupalılar için de büyük tehlike
Obezite, Avrupalılar için de büyük tehlike
Avrupa'da şişmanlık oranı en yüksek ülke Yunanistan. Fransa,...
Bu yaz Bodrum'a yıldız yağacak
Bu yaz Bodrum'a yıldız yağacak
Amerikan müzik sektörünün en önemli isimlerinden biri olan,...
Modaya uydu
Modaya uydu
Evde boncuk dizerek başladığı tasarımcılık işinde oldukça iyi...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.