kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Deda diyet ödemedi

Fenerbahçe ikinci Başkanı Özdemir: '10 kişiyle 3 puan aldığımız için mutluyuz, Cem Deda'nın Samsunspor maçının diyetini ödediğine, inanmıyorum, Ergun Gürsoy (Fenerbahçe'nin sahası kapatılmalı) diyor. Şampiyonluk mücadelesi centilmence olmalı'.

Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Gençlerbirliği ile zorlu bir maç yaptıklarını belirterek, ''10 kişiyle 3 puanı aldığımız için mutluyuz'' dedi. Nihat Özdemir, Gençlerbirliği'nin ligin iyi mücadele eden takımlarından biri olduğunu
vurgulayarak, ''Gençlerbirliği'nin bizi yenmek için yaptığı mücadeleyi taktir ediyorum. Yalnız çok sert oynadılar, 2 oyuncumuz sakatlandı. Ligde herkesin puana ihtiyacı var, büyük çekişme yaşanıyor. 88. dakikada Alex'in golüyle 3 puanı aldık. 10 kişiyle kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

Geçen hafta Tuncay'dan sonra bu hafta da Serkan'ın kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak Özdemir, şunları söyledi:''Serkan ve Tuncay gibi milli takım oyuncuları böyle hatalara düşmemeli. Bir takımın 10 kişi kalması büyük bir avantaj kaybı oluyor. 10 kişi kaldığımız Malatyaspor ve Gençlerbirliği gibi zorlu maçlarda puan yitirmememiz şampiyonluk yolunda çok önemliydi. Ama bundan sonra daha dikkatli olmalıyız.''

'DEDA'NIN TESİR ALTINDA KALDIĞINA İNANMIYORUM'

Nihat Özdemir, maçtan sonra eleştirilen hakem Cem Deda'nın 1-1 berabere kaldıkları Samsunspor maçının tesiri altında kaldığına inanmadığını söyledi. Ligde bundan sonra zorlu mücadeleler olduğunu vurgulayan Özdemir, ''Lig bu hakemlerle bitecek. Cem Deda genç ve iyi bir hakem. Zaman geçtikçe tecrübe kazanacaktır. Chelsea-Barcelona maçında ev sahibi ekibin oyuncuları kaleciyi tutup gol attılar, Collina gibi bir hakem bile bunu göremedi. Hakemde ön niyet, art niyet aramamak lazım.

Gençlerbirliği maçının çok stresli olduğu da unutulmamalı. Deda'nın Samsunspor maçının diyetini ödediğine inanmıyorum. 5 hafta evvelki bir maçın tesiri altında kaldığını sanmıyorum'' diye konuştu.

'ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ CENTİLMENCE GEÇMELİ'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergün Gürsoy'un Gençlerbirliği maçından sonra ''Fenerbahçe'nin sahası kapatılmalı'' şeklinde bir demeç verdiğini belirten Nihat Özdemir, ''Biz onlarla ilgili beyanatta bulunmuyoruz. Rakiplerimizle ilgili yorum yapmıyoruz. Şampiyonluk mücadelesi daha centilmence geçmeli'' dedi.

Galatasaray'ın Beşiktaş ile yaptığı maçta da olumsuz gelişmelerin yaşandığını hatırlatan Özdemir, ''Geçen hafta Galatasaray-Beşiktaş maçında yaşananlar unutulmamalı. Sahaya yabancı maddeler atıldı, Necati'nin hakemle yaşadığı olayı bütün kamuoyu gördü. Fenerbahçe'de ise sahaya yabancı madde atılmadı'' diye konuştu.

Nihat Özdemir, maçtan sonra soyunma odasına girişteki körüğün yırtılmasının basit bir olay olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: ''Maçtan sonra sahanın 35-40 metre dışında körük yırtıldı. Kimsenin başına birşey gelmedi. Seyircilerin tahrik edilmesi yüzünden bu olay yaşandı. Soyunma odalarında da hiçbir olay olmadı. Bitime 2 dakika kala saha içinde gerginlik yaşandı. Oyuncular arasında sözlü tartışmalar oldu. Bunun dışında birşey yok. 90 dakika Fenerbahçe seyircisinden küfür yok, sahaya yabancı madde atılmamış. Sadece sahanın dışında bir körük yırtılmış.''

'CAVCAV'A KÜFÜR EDİLMEDİ'

Nihat Özdemir, protokol tribününde Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a küfür edilmediğini söyledi. Kendi statlarında tüm misafirlerini en iyi şekilde ağırladıklarını anlatan Özdemir, ''Hiçbir zaman sayın Cavcav'a küfür olmadı sadece bir pozisyonla ilgili ufak bir sözlü tartışma oldu. Misafirlerimizle tek tek ilgilendim ve maç sonunda aşağıya kadar geçirdim. Arabalarına binerlerken bir iki tane kendini bilmez taraftarın sataşması üzerine hemen müdahale ettim'' dedi.

Özdemir, kaleci Ömer'e küfür edildiğine inanmadığını, Ömer'in Gaziantepspor'da oynarken de bu tür olaylar olduğunu söyledi.

'DENİZLİ DEPLASMANI ÖNEMLİ'

Nihat Özdemir, ligde kendi sahalarında 13. maçlarını da kazandıklarını ifade ederek, şampiyon olmak için Kadıköy'de puan
kaybetmemeleri gerektiğini kaydetti. Bu hafta yapacakları Denizlispor deplasmanın önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, ''Rakibimiz ligin iyi takımlarından biri. Ligde bulunduğu yer de bunu gösteriyor. UEFA Kupası için mücadele ediyorlar. Zor bir deplasman ama galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

'VAN HOOİJDONK ÖN ANLAŞMA YAPABİLİR'

Gençlerbirliği maçında 3. golde Alex'e pası veren Van Hooijdonk'unda galibiyette payı olduğunu belirten Nihat Özdemir, Hollandalı futbolcudan memnun olduklarını söyledi. Geçen hafta NAC Breda ile önümüzdeki sezon için 1 yıllık anlaştığını açıklayan Van Hooijdonk'un sezon sonunda serbest kalacağını kaydeden Özdemir, ''Van Hooijdonk Hollanda takımıyla ön anlaşma yapabilir. Çok önemli bir olay değil. Herkes bunları yapıyor'' diyerek sözlerini tamamladı. Bu arada, Van Hooijdonk'un NAC Breda ile ön anlaşma yapmak için bugün Hollanda'ya gittiği öğrenildi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Hido'dan 23 sayı
 Ayhan'ın cezası 1 yıla indirildi
 Alex-tra gece
 Çifte arbede
 Kartal'ın uyanışı
 Arif'e dokunmayın
 G.Saray Günlüğü
 Fatih Sultan Tekke Devri
 Samsun'da yarım düzine gol var
 Diyar'da Sinan şov
 Derbi Rize'nin
 Aydın-lık günler
 Sivas-Karşıyaka: 1-0
 K.Gümrük-Elazığ: 1-2
 Y.Yozgat-Kocaeli: 2-2
 Dardanel-Adana: 2-1
 Telekom-İstanbul BLD: 2-0
 Sarıyer-Mardin: 0-1
 Umutsuz vaka
 Eczacı'ya teselli ikramiyesi
 Eşref saati değilmiş
 Salonun tozunu attı
 Ziraat Bankası kredi vermedi
 Darüşşafaka Banvit'e takıldı
 Schalke zirveye oturdu
 Milan 1 koyup 3 almaya alıştı
 Kaleci Kaleciye Karşı
 Geç Kalan Şişlenir!
 R.Madrid bitti
 Tugay turladı
 Inter'de kan kaybı
 Extra
 Skorbord
 Haber Hattı
 Maksat spor olsun
ALTAN TANRIKULU
İki Brezilyalı...
Sonucuyla, golleriyle, kartlarıyla,...
KENAN ONUK
Şans faktörü
F.Bahçe sahasında zor da olsa kazandı. Ara...
AHMET ÇAKAR
Skandal yönetim
Hakem Cem Deda belki de son yılların en...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Alex ve Hooijdonk
Nefes kesen mücadelede Fenerbahçe, çok...
KAZIM KANAT
Beşiktaş'a saygı
Futbolun 1 numaralı kuralı şu: Rakibine...
REHA MUHTAR
İşte Ahmed Hassan
Rıza Çalımbay, oyuna...
RECEP GİRGİN
Khanjar ve Gold For Lady
1.AYAK: Kazandığı koşu...
Yasayı aceleye getirdiler
Yasayı aceleye getirdiler
Onursal Yargıtay Başkanı Sami Selçuk yeni Ceza Yasası'nı...
Ucuz atlattık
Ucuz atlattık
Zeytinburnu açıklarında önceki gece sulara gömülen ve büyük tehlike...
Kendine ada aldı
Kendine ada aldı
Paparazziler yüzünden rahat yüzü görmeyen Avustralya asıllı şarkıcı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu