kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

Gökdeniz 25 yaşında
Trabzonspor'da Gökdeniz 25 yaşına bastı. Yıldız futbolcunun yaşgünü otelde pasta kesilerek kutlandı. Gökdeniz sabahki idmanda da döktürdü. Çift kalede Şenol Güneş ile aynı takımda beraber oynayan Gökdeniz attığı şık golle hocasından övgü aldı. Bu arada Milli Takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un kampını ziyaret ederek Şenol Güneş'e başarılar diledi.

El Amin kurtaramadı
Basketbolda, FIBA Erkekler Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, 10. maçında Ukrayna temsilcisi Azovmash Mariupol'a deplasmanda 104-96 yenildi. Beşiktaş bu sonuçla grupta ikinci mağlubiyetini aldı. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Beşiktaş adına 35 sayı atan El-Amin oldu. Tuborg Pilsener ise Belçika'nın Dexia Mons Hainaut takımını 93-84 yendi. Darüşşafaka da İstanbul'da İspanyol temsilcisi DKV Joventut Badalona'yı 75-65 ile geçti.

Efes'in rakibi Cibona
Avrupa Ligi'nde 7 maçtır kazanan ve A Grubu'nun zirvesinde yer alan Efes Pilsen, bugün deplasmanda Cibona Zagreb ile karşılaşıyor. 21.40'taki mücadeleyi Sky Türk naklen yayınlayacak.

Dakar'da ikinci kayıp
Yılın ilk günü başlayan ve toplam uzunluğu 9 bin 39 kilometre olan Dakar Rallisi'nde bir kayıp daha. Önceki gün hastanede hayatını yitiren İspanyol Jose Manuel Perez'den sonra dün de İtalyan motorsikletçi Fabrizio Meoni (yanda) öldü. Dakar Rallisi'ni 2001 ve 2002 yıllarında kazanan, bu yıl da genel klasmanda ikinci sırada bulunan Meoni, 11. etapta geçirdiği kaza sonrası hayatını yitirdi. 47 yaşındaki İtalyan motorsikletçi, bu yarıştan sonra kariyerini noktalayacaktı.

Antep Mısır'da güldü
İkinci yarı hazırlıklarını Mısır'dasürdüren Gaziantepspor, katıldığı dörtlü turnuvada kupanın sahibi oldu. Kahire'deki Mukavelunel Arap Stadı'nda yapılan final maçında, Tunus temsilcisi Traki takımına normal süresi 1-1 sona eren maçta, penaltı atışları sonucunda 5-3 üstünlük sağlayan Gaziantepspor kupaya uzandı.

Gençler fırtına gibi
Futbolda 18 Yaş Genç Milli Takımlar (U-18) arasındaki özel maçta Türkiye, Belçika'yı 7-0 yendi. Buca'daki maçta golleri Ergin (2), Mülayim, Arda, Koray (2) ve Adem attı. Meridyen Kupası hazırlıkları yapan iki takım, yarın bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Konya'ya 2 Arjantinli
Konyaspor, kampta denediği Arjantinli oyuncular Perzan ve Bareto ile ön protokol imzaladı. Teknik direktör Susiç tarafından beğenilen 22 yaşındaki Perzan defans, 26 yaşındaki Bareto ise forvette görev yapıyor.

Filede Kartal mağlup
Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, 8. maçında Azerbaycan'ın Azerrail Bakü takımıyla deplasmanda yaptığı karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Bu arada bugün 7 takımımız Avrupa sınavına çıkıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki Vakıfbank Güneş Sigorta, Rusya'nın Uralochka takımını ağırlayacak. Haldun Alagaş'taki maç 15.30'da başlayacak. Diğer maçlar: (Erkekler) F.Bahçe-Liberec (18.30), Ziraat Bankası-Olympiakos (16.00), Macerata (İtalya)-Halkbank (20.30), (Bayanlar) Telekom Avea-Senica (19.00), Jesi (İtalya)-Yeşilyurt (20.30), Villebon 91 (Fransa)-Eczacıbaşı (20.30)

A.Gücü gol yağdırdı
İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren İstanbulspor, Almanya İkinci Lig takımlarından Dinamo Dresden ile yaptığı maçta 3-3 berabere kaldı. İstanbulspor'un gollerini Yordanov ve Bushi (2) attı. Bu arada yine Antalya'da oynanan başka bir hazırlık maçında ise Ankaragücü Denizli'yi 6-2 yendi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Asper'in intikamı: 4-6
 Kartal'da rota Hollanda
 Tesadüfe bak!
 Fener'den iyiyiz
 Banko Fener
 Küfür etmedim
 Uğur için milli maç!
 Tavan 13 milyon
 Ulu Memo!
 Havuzda Haluk Toygarlı şoku
 Siyavuş için anma
 Bağbaşı geri döndü
 Emre harika bir çocuk
 Maksat spor olsun
REHA MUHTAR
Alay etme fena yaparım
İspanyol Mister yine Beşiktaş'ı...
KAZIM KANAT
Carew ve Cihan
İki konuda Del Bosque hiç arayışta...
HASAN SAYDAM
Sevmediğim bir konu
Atyarışı konusunda bırakın...
AHMET ÇAKAR
Ve Tanrı Mutlu Çelik'i yarattı...
Telegol'de yaklaşık...
Putin Kıbrıs'ta arabulucu
Putin Kıbrıs'ta arabulucu
Başbakan Erdoğan'la görüşen Rusya Devlet Başkanı Putin, KKTC'ye...
Şüpheli komşunun esrarengiz intiharı
Şüpheli komşunun esrarengiz intiharı
Sarıyer'de yedi kişinin katledilmesinde yeni gelişme... Katliamın...
Kendine 'ordu' kiraladı
Kendine 'ordu' kiraladı
Üç yıl önce eşiyle İngiltere'ye taşınan ama hayranlarının...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu