kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aşk hikayesinin yönü şaştı ben de ayrıldım
Aşk hikayesinin yönü şaştı ben de ayrıldım
'Oktay mafya imajından çıkmak istemedi'

Aşk hikayesinin yönü şaştı ben de ayrıldım

'Aşkımızda Ölüm Var' adlı diziyle ekranlara dönen Ece Uslu, dizi 13 bölümü tamamlar tamamlamaz projeye veda etti. Bir aşk hikayesi olarak yola çıkan dizi, bir anda kanlı-dövüşlü mafya hikayesine dönüştüğü için ayrılma kararı aldığını söyleyen Uslu, bir süre ekrandan uzak kalarak kendini yenilemek istediğini söylüyor.

14yıllık oyunculuk serüveni 'Kara Melek' ile başlayan Ece Uslu, başrolünü Yavuz Bingöl ile paylaştığı 'Zerda' ile oyunculuğunun doruklarına çıktı. Zerda'nın ardından yepyeni bir proje olan 'Aşkımızda Ölüm Var' isimli dizi için imza atan Uslu, senaryonun değişmesiyle birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Aşk dizisinin bir anda kanlı-dövüşlü bir mafya hikayesine dönüşmesi, güzel oyuncuyu çok şaşırttı. Oktay Kaynarca ile başrol paylaştığı dizi ile yollarını ayırmaya karar veren Ece Uslu, bu değişiklik nedeniyle büyük bir kırgınlık yaşadığını söylüyor. Kısa bir süre oyunculağa ara vermeye karar veren Ece, kendini yenilemek istediğini belirtiyor...

* Başrol oyuncusu olduğunuz diziden sezon ortasında neden ayrıldınız? Bu dizi bir kadın hikayesiydi. Senaryo bana ilk geldiği zaman Oktay Kaynarca yoktu. Hatta biz başrol oyuncusu arıyorduk. Daha sonra Oktay oldu. Buna ben de çok sevindim. Tabi Oktay'ın girmesiyle birlikte hikaye bambaşka bir boyut aldı. Dolayısıyla benim hiçbir fonksiyonum kalmadı. Benim başrol oyuncusu olup olmamam önemli değildi. Evet bir Pervin karakteri var ama işlenmemiş bir Pervin karekteri vardı. Bana verilen sözler yerine getirilmedi. Ama ben bunu hiç bir zaman problem haline getirmedim. Sonuçta bu benim işim. Ben bu diziyi çok daha önceden de bırakabilirdim. Çünkü dizi ciddi anlamda kanlı-mafyalı bir dizi haline geldi.

'DAHA DA KANLI OLACAK'
* Senaryodaki bu değişim ne zaman başladı?
Beşinci bölümün ortalarında değişmeye başladı. Zaten senarist de değişti. Altıncı bölümden itibaren tamamen farklı bir boyuta girdi konu. Zaten bundan sonra da bambaşka bir boyut alacak. Oktay'ın verdiği demeçteki gibi; 'Aşkımızda Ölüm Var' daha da kanlı olacak.

* Sizin canlandırdığınız Pervin karakterinde nasıl değişiklikler oldu? Pervin, ayaklarının üzerinde duran ceza avukatını canlandırıyordu. Ama bu avukatın yaptığı hiçbir şeyi görmedik. Senaryoda çok eksiklikler vardı. Aslında en baştan toparlanamayan ve eksiği olan şeyler vardı. Bütün bunların toplamında böyle bir sonuç ortaya çıktı. Reytingler de iyi değildi zaten. Ben dizinin temelinde bir bozukluk olduğunu düşünüyorum. Ben 13 bölüm oynadım. Benim 13'üncü bölümden önce de bitirme şansım vardı. 'Ben bu senaryoyu beğenmedim' deyip bitirebilirdim ama orada bir sürü insan ekmek kazanıyor. Ben 13'üncü bölümden sonra devam etmez diye düşünüyordum ama projenin uzayacağını duydum. Yapımcıya 13'den sonra beni düşünmeyin dedim. Onlar da gayet olumlu cevap verdiler.

* 'Zerda', hemen ardından 'Büyü' ve sonrasında 'Aşkımızda Ölüm Var'. Hiç ara vermeden farklı projelerde yer almanızın olumsuz etkisi yok mu? Aslında her şeyin biraz olumsuz etkisi var. Benim bu işe çok çabuk imza atmam da hataydı. Hiç ara vermeden, düşünme fırsatım bile olmadan evet dedim ben. Çok açık bir şey var; ben bu işe imza atmasaydım, yapımcı bu diziye imza atmayacaktı. Çok fazla düşünme firsatım olmadan 'okey' dedim. Benim de hatam var. Birçok insan "Sen ekranda görünmediğin zaman unutulursun" diyor bana. Halbuki böyle bir şey yok. Ben 14 yıldır bu piyasanın içindeyim. Üç sene hiç ara vermeden çalıştım. Sabahlara dek çalıştım. Dinlenmeye ve kendimi yenilemeye ihtiyacım var.

* Keşke bu dizide hiç oynamasaydım dediğiniz oldu mu? Evet oldu. Çünkü Zerda'da gerçekten bir mesaj vardı. Kadınları ilgilendiren bir konu vardı. Aslında bu da güçlü bir kadın karekteriydi; avukattı. Ama bunu işleyemedik. Zaten ben de üzerinde durmadım, çünkü çok yorgundum.

* Bu yüzden tartışmalar yaşamadınız mı? Kendinizi bu proje içinde kandırılmış hissetmediniz mi? Tartışmalar yaşanmadı. Ama ben çok kırıldım. Bana "Olur mu, senin bir yığın rolün var bu bölümde" dendiğinde beni anlamadıklarını farkettim. Çünkü ben ekranda fotoğraf vermiyorum. Ben oyunculuk sergilemek istiyorum. Tartışma olmadı aramızda, beni anlayamadıklarını düşünüp kırıldım. Kendi içimde üzüldüm.

* Oyunculukda hakettiğiniz yerde olduğunuzu düşünüyor musunuz? Hiçbir zaman star olma peşinde hayallerim olmadı. Ben işimi çok seviyorum ve işimde en iyi olmak için elimden geleni yapıyorum. Tek amacım iyi bir oyuncu olmak ve doğru bir çizgide devam etmek. Onun dışında 'çok meşhur olayım, star olayım' diye bir düşüncem yok.

'BU RESİM HİÇ HOŞ DEĞİL'
* 'Büyü' filminde bir fotoğraf karesi gazetelere yansıdı. Ve sizin tabularınızı yıktığınız konuşuldu. Doğru mu?
Bu karenin gazetelere yansıması çok çirkindi. Filmi seyrettiğinde orada bir çıplaklık farketmiyorsun ama o karede sadece çıplaklık görüyorsun. Performansımla ilgili olumlu-olumsuz bir şeyler yayınlasalar daha iyi olurdu. Evet ilk kez böyle kamera karşısına geçtim ama filmde bir bütünlüğü var. Pornografik bir durum yok orada.

* Yeni bir proje içine girecek misiniz? Artık ara vereceğim. İngilizce dersleri almaya başladım, spora ve yogaya başladım. Kendimi yenilemek istiyorum.

GÜLŞEN YÜKSEL Magazin

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Yıldırım çarptı ama hayata baştan başladı
 "Olacak O Kadar" Guinness'e başvurdu
 Bu Türkler çoktan Avrupa Birliği'ne girdi
 Evlilikte saygı olmazsa olmaz...
 Brad'ten veda busesi
 21 milyon kişi favorisini seçti
 Esra'yı çiftlikte cinler ziyaret etmiş
 Otistik çocuklar için yeni bir umut
 Beyaz saçlı jönler de haleflerini açıkladı
 Havuzlu korku filmi
 Hakkı Yalçın'dan yürek ağlatan öyküler
 Dublörleri evleniyor
 Aziz Petrus'u oynayacak
 20 yaş töreni
 Saflık dereceniz ne?
HAKAN & UTKU
Diksek diksek İstanbul'a ne diksek?
İstanbul'un...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Fasulye çorbası
Isıtılmış yağda...
Basit bir göz muayenesi vücut için genel check-up değerinde
Basit bir göz muayenesi vücut için genel check-up değerinde
Basit bir göz muayenesi ile hastanın belirgin hiçbir şikâyeti olmasa...
Parmak çocuklar büyümek istiyor
Parmak çocuklar büyümek istiyor
Yaşıtlarının yanında minik kardeşleri gibi duran parmak çocukların...
Aman dikkat!
Aman dikkat!
Dünya trendlerini anında uygulayan sosyetiklerin dikkatine!...
Bile bile lades!..
Bile bile lades!..
Kadınların korkulu rüyası olan 'bir örnek giyinmek' artık kabus...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.