kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Alsak alsak ne hediye alsak?
Alsak alsak ne hediye alsak?

Bugün yarın derken hediye seçme işini yine son güne bıraktıysanız, sayfalarımıza göz atmadan hediye seçmeyin. İşte kadın ve erkeklerin en çok hoşuna gidecek birbirinden şık hediye alternatifleri....

Kadınları fethedin
Ünlü İsviçreli saat üreticisi Raymond Weil'in kadınlara özel modeli Pırlantalı Don Giovanni, sevdiklerine farklı ve unutulmaz bir yılbaşı hediyesi almak isteyenler için ideal. Her ele yakışan bu yeni model, bütün kadınların kalbini kazanacak. Şeffaf safir kristal arka kapak, makinenin kalitesini gözler önüne sererken, modelin gizemli havası saatin ve yaratıcılarının zarifliğini ön plana çıkarıyor. 1.1. mm çapındaki hafif eğimli kasayı süsleyen 114 adet pırlanta, koleksiyonun ruhunu tanımlayan çizgilerin sadeliğini vurguluyor. Merkezdeki güneş ışını motifiyle kadrandaki gravürler, saate ışık saçan bir hava katıyor. Raymond Weil, bu yeni modeliyle mekanikle dişiliği birleştiriyor. Kendini ifade etmesini seven modern kadına hitap eden bu özel saatin siyah kadranlı ve çelik bilezikli modelleri de bulunuyor.

Sıcak seçenekler
Yeni bir yıla girmenin en güzel yanlarından biri hediyelerdir. Eğer henüz sevdiklerinize ne alacağınıza karar veremediyseniz, düşünmeyin ve Lee mağazalarına uğrayın. Lee'nin atkı, bere ve kemerleri sevdikleriniz için sıcacık seçenekler oluşturuyor. Üstelik World, Bonus ve Advantage kartla alışverişlerinizde 5, Axess kartla yaptığınız alışverişlerinizde 9 taksit imkanı ile alışverişiniz daha karlı.

Hayallerini armağğan edin
Sevdiklerine
Siemens CX65 cep telefonu armağan edenler, onlara Real Madrid'in futbolcularıyla tanışma şansını da verecek. 31 Aralık'a kadar Siemens CX65 alan 3 kişi, Real Madrid'in yıldızlarıyla tanışma fırsatı, aynı otelde kalma ve Real Madrid'in bir deplasman ve bir Şampiyonlar Ligi maçını izleme fırsatını yakalıyor.

Yumuşşak havlular
Maisonette yılbaşına özel hediye sepetleri hazırladı. Sepette yüzde yüz pamuktan oluşan iki adet yumuşacık Maisonette yüz havlusu bulunuyor. Maisonette'in ürün gamında havlu, bornoz setleri, plaj havluları da yer alıyor.

Fransız esintisi
1950'den beri dünyanın birçok ülkesinde tüketicisinin beğenisini kazanan Fransız moda markası Façonnable, kendinizi ve sevdiklerinizi yeni yılda mutlu etmek için bir fırsat sunuyor. Yılbaşına kadar yapacağınız alışverişin yüzde 10'unu bir sonraki alışverişinizde hediye çeki olarak kullanabileceğiniz gibi, ödemelerinizi de dört eşit taksitte yapma imkanına sahip olacaksınız.

Hem indirim hem taksit
Yeni yıl için kendinize ve sevdiklerinize hem trendy, hem uygun fiyatlı, en güzel hediyeyi Flo'dan seçebilirsiniz. Üstelik yüzde 40'a varan indirimler ve taksit imkanları da sizleri bekliyor. Ayakkabı, çanta, eşofman, spor malzemeleri, seyahat çantaları, cüzdan, kemer gibi tüm deri ürünlerini Flo, dünya markalarıyla birlikte dünya modasını ayağınıza kadar getiriyor.

Farklı tarz arayanlara
Yılbaşında neon ışıkları kadar renkli olmayı hayal edenler için Colins, Highlights koleksiyonunu hazırladı. Işıltı ve renklerin casual tarzdaki yansıması Highlights'da, daha feminen çizgiler taşıyan fit kalıplar, parlak dokulu esnek kumaşlarla hayat buluyor. Baskı ve aksesuvarlarla hareketlendirilen bu özel koleksiyon yeni yılda farklı tarz arayanlara hitap ediyor.

Yeni yıla yeni ayakkabı
Beta Ayakkabı'nın 2004-2005 kış koleksiyonunda, sezonun trendini vurgulayan ayakkabılar yer alıyor. Dünya modasını yakından takip etmek isteyenler için sivri burunlu, pırıltılı, tokalı ve bol renkli ayakkabılar ve çizmeler yılbaşı gecenize ayrı bir renk katacak. Beta Ayakkabı'nın erkek koleksiyonunda yer alan yılbaşına özel göz alıcı modeller ise, bu özel gecede şık ama farklı olmak isteyenler için ideal bir seçim olabilir. Fiyatlara gelince bayan ayakkabı 169 milyon çizme, 269 milyon lira.

Timsah bu yıl çok renkli
Renklerin çeşitliliğini, Lacoste ruhu ile bağdaştıran tasarımcılar, yeni yıl için rengarenk timsahlarla bezeli bir koleksiyon hazırlamışlar. Atkı, bere, polo, bay ve bayan tişört serisinden oluşan bu koleksiyon, yeni yılda özel insanlara, özel bir hediye vermek isteyenleri tüm Lacoste butiklerinde bekliyor.

Trendy erkeklere
Yılbaşında beylere hediye almak artık çok kolay ve zevkli. Neyir trend renkleri ve çizgileriyle sınırsız seçenekler sunuyor. Takım elbiseler yerine kullanılan tek ceketler, kumaş pantolonlar ve gabardinler her türlü ihtiyaca cevap verebilen rahat ve sıcak kıyafetler.

Beklentilerin üstünde
Yeni yılda hayattan ve hediye edeceğiniz saatten beklentinizi yükseltin! Yeni yılda sevdiklerinize Quantum şıklını yaşatabilirsiniz. Quantum'un yeni modelini, günlük yaşamda bir saatten beklentisi yüksek olan tüm sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

En güzeli Bisse'de
2005
yaklaştıkça, hediye almanın heyecanı ve telaşı da hepimizi sarmaya başladı. Yeni bir yıla girerken, erkekler için en zarif hediye seçenekleri Bisse'de sizi bekliyor. Bisse'de yer alan hediye seçenekleri de, yeni yıl mutluluğuna ayrı bir renk katıyor.

Erkeklere smokin
Erkek modasının öncülerinden Mithat Selection, yılbaşı gecesi için dikkat çekici ve şık smokinlerden oluşan bir koleksiyon hazırladı. Siyah ve füme renk seçeneklerinden oluşan koleksiyon, özel gecelerde erkeği zarif, klasik ve farklı gösteriyor.

Avantajlı kofreler
2005'e merhaba derken, Lancome'nin yılbaşı kofreleri farklı seçenekler sunuyor. Ayrıca, Lancome'den üç cilt bakım kremi aldığınızda şık kırmızı bir çanta, makyaj ajandası ya da Lancome'nin önerdiği kremlerden biri sizin olacak.

Yeni yılda ışşıldayın
Partinin yıldızı olmak isteyenler için Oriflame parıltılı seçenekler sunuyor. Oriflame Visions Serisi'nde yer alan yüz ve vücut için parıltılı jel ile fark yaratabilir ve bilyalı göz farı ile gecenize renk katabilirsiniz. Visions serisinin fiyatları da çok uygun.

Yeni kokular
Sevdiklerinize yeni yılda farklı kokular hediye etmek istiyorsanız Lolita Lampica veya Gıvenchy'nin kofreleri iyi bir seçim olabilir. Lolita Lampica ve Gıvenchy kofrelerinin fiyatları 115 milyon liradan başlıyor.

Sevdiklerinize
Aromel Kozmetik, sevdikleriniz için yılbaşı kofreleri hazırladı. Privacy, Emotion, Plus Cridance parfümlerinden oluşan yılbaşı paketlerinde, kadın erkek saatlerinden cüzdana, sevdiklerinize çifte mutluluk yaşatacak harika hediyeler var.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Yeni yılı nerede, nasıl karşılamalı?
 Bu yılbaşı parti enflasyonu var
 Ortaköy Princess Hotel'de dansöz var
 Yeni yılın en şanslısı siz olun
 Yılbaşı hindiniz Kaburga Sofrası'ndan
 Ayrılık izlerini silin
 Taksit çok bütçe rahat
 Yeni yıl gecesi ünlülerin başına neler gelmiş neler
 Yılbaşı çikolata ile kutlanır
 Evlilikte kayınvalide, kayınpeder, anne, baba sorunları
 atv ekranlarında yeni yıl coşkusu
 Bir kahveyle bir kalp ısıtabilirsiniz
HAKAN & UTKU
Yılbaşına özel yepyeni cep telefonu...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Yılbaşı hindisi
Marinat...
Kendi kendine ilaç almak iktidarsızlıktan kurtarmıyor
Kendi kendine ilaç almak iktidarsızlıktan kurtarmıyor
En büyük sorunlarından biri 'iktidarsızlık' olan andropoz dönemi pek...
Aman diyetinizi bozmayın
Aman diyetinizi bozmayın
Yılbaşı sofrası için hazırlıklarınızı yaparken, doktorlara kulak...
Sosyete yeni yıla İstanbul'da girecek
Sosyete yeni yıla İstanbul'da girecek
İstanbul elitlerinin büyük bir çoğunluğu, yeni yılı İstanbul'daki...
Yılbaşı gecesi dışarıda eğlenmek cep yakacak
Yılbaşı gecesi dışarıda eğlenmek cep yakacak
Yeni yılı gözde eğlence mekanlarında karşılamak isteyen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.