kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
KARŞIMA ÇIKMASIN: Sinan Engin, “Lucescu, Başkan Yıldırım Demirören ile Kıvanç Oktay’ı kafalamış, onlara futbol anlatıyor, ‘Şurada şu oyuncu var’ diyor. Onları bir güzel etkilemiş. Ama hele bir Beşiktaş’a gelsin de görelim. Bu işler öyle kolay değil. Hem yönetim Del Bosque ile devam edecek. Ama İstanbul’a tatile bile gelirse Allah onu karsıma çıkartmasın” diye konuştu.
Lucescu sattı

Sinan Engin: Lucescu, Cordoba'yı ve Nouma'yı satmıştı. İddialıyım; bizde ikinci yılında şampiyonluğu da sattı.

Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin, atv'de kendisini eleştiren Mircea Lucescu'ya şok cevaplar verdi. İşte Engin'in olay yaratacak açıklamaları: "Lucescu benim için eğitimsiz demiş. O önce yemek yemeyi, çatal bıçak kullanmayı öğrensin. Elleriyle yemek yiyor. Kültür yabancı dil bilmekle olmuyor. Bugün Kapalıçarşı'da ne hanutçular 7-8 dil biliyorlar. Ama adam olmak ayrı şey. Lucescu önce adam olsun.

KORKAĞIN TEKİ
Onunla ilgili bildiklerimi anlatırsam, insan içine çıkamaz. Kendisi korkağın, yalamanın teki. İnsanların yüzüne farklı, arkasından farklı konuşur. Bana inanmayan Ahmet Yıldırım'a, Sergen'e, İlhan'a sorsun. 18 yaşındaki çocuk Okan Koç, Kocaeli'de nasıl üzerine saldırdı, Sinan Kaloğlu nasıl onu dövmeye çalıştı, Ahmet Dursun Roma'daki Lazio maçında nasıl yüzüne hakaret etti; önce bunları bir anlatsın.

ADAM SATAR
Gidip 'Ahmet Dursun'un ayrılma sebebi Sinan Engin'dir' demiş. Yalan. Kendisi asıl nasıl Nouma'yı sattığını, nasıl Cordoba'yı sattığını anlatsın. Adam satmanın kralı onda. Yönetim "Nouma'yı göndereceğiz" diyor, "Olur" diyor. Başkan Serdar Bilgili "Cordoba'nın maç sattığından şüpheleniyorum" diye kendisine soruyor, "Doğrudur" diyor. Cordoba'nın maç sattığını tasdik ediyor. Buna adam satma denir, Lucescu hem Nouma'yı hem de Cordoba'yı satmıştır.

YETKİM Mİ VAR!
Madem ben Ahmet Dursun'u sattırdım, sen orada necisin, tuzluk musun? Futbolcu transfer etmeye yetkisi bile olmayan Sinan Engin, tek başına bir oyuncuyu gönderecek. Bu palavralara kimse inanmaz.

HÖT DEDİN Mİ...
Herkesin yüzüne güler, sonra arkasından konuşur, çünkü korkağın tekidir. Lazio maçından sonra oyuncular "Korkak oynadık" diye üzerine yürüdü. Onların tepkisinden korktu. Rövanşta 8 kişi ile takımı hücuma kaldırdı. 10 dakikada 2 gol yedik; turu verdik. O kadar korkak ki, birisi "Höt!" dedi mi, hemen dediğini yapıyor.

İLHAN DÖVÜYORDU
Galatasaray maçında oyundan alındı diye İlhan Mansız onu yumruklayacaktı, ben engelledim. Onu dayaktan kurtardım. Ondan sonra İlhan'ı oyundan almaya "Dayak yerim" diye hep korktu. Bu sefer devamlı Sergen'i çıkarmaya başladı. Çünkü Sergen oyundan alınınca İlhan gibi saldırmıyordu. O da dayak yemekten korkmayacağı futbolcuları oyundan alıyordu.

NİYE İLLE DE BECALİ?
İbrahim Altınsay adeta yalvardı 'Hasselbaink'i alalım' diye. Lucescu kabul etmedi. Niye? Birincisi yıldız oyuncularla çalışamaz. Çünkü onların ağırlığını kaldıramaz. İkincisi Hasselbaink gelse manevi evladı Pancu tribüne çıkacaktı. Üçüncüsü ve en önemlisi büyük ihtimalle devre arasında Adrian İlie'yi almayı kafasına koymuş. Ne tesadüftür İlie'yi Becali'den aldık. Sen hep Becali'den oyuncu al, oh ne ala! Sanki insanlar anlamıyor. Artık nasıl biri olduğunu anlamışsınızdır.

YALAMADIR
57-58 yaşına kadar bir kariyeri yoktu. Kariyerini Galatasaray ve Beşiktaş'ta yaptı. İnsanlar önce Galatasaray'dan nasıl kovulduğunu, nasıl yalama olduğunu araştırsınlar. Ahmet Çakar ona demediğini bırakmadı. O ise bir deplasman dönüşü uçaktan iner inmez Ahmet Çakar'a yaranmak için hemen onun programına koştu. Kendisine demediğini bırakmayan Ahmet Çakar'a yaranmak için sabahlara kadar stüdyoda kaldı. Lucescu böyle bir adam işte.

ŞAMPİYONLUĞU VERDİ
Beşiktaş'ı ben ve futbolcular şampiyon yaptık, Lucescu değil. Madem o kadar iyi hoca, ikinci yıl niye şampiyon yapamadı? İddialıyım ve şunu söylüyorum: Beşiktaş'ın ikinci yıldaki şampiyonluğunu Lucescu satmıştır. Kendi futbolcuları Cordoba ve Nouma'yı satan bir insan şampiyonluğu niye satmasın ki?

BU HAKEM İTİRAFIDIR
Ona o kadar söyledim, 'Hakemler hakkında konuşma' diye. Ama dinlemedi. Samsunspor maçında Cem Papila bazı şeyler yapmış olabilir, ama ondan sonraki maçlarda bize yardım eden hakemler bile oldu. 'Galatasaray istediği hakemi tayin ettiriyor, biz niye alamıyoruz?' diyordu. Aslında bir sezon önce Galatasaray'da nasıl şampiyon olduğunu itiraf etmek istiyor."

SELÇUK MANAV

DİĞER SPOR HABERLERİ
 'Sadece Fashion TV izler'
 Del Bosque ile devam
 Mavi boncuk
 Trabzon'da 4 aday
 Ateş pahası
 Anadolu Horozu
 Teniste seçim kozu Hülya
 Müthiş ikili
 Haber Hattı
 Haber Hattı..
 Panorama
 Avrupa'dan Futbol
 Haber Hattı.
 St. Etienne kazanır
 Athletic Bilbao'da moraller süper
 Maksat spor olsun
KAZIM KANAT
Damat Kıvanç Paşa!
Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım...
MURAT DEMİRYAS
Karşılıklı hediye
Bundan bir hafta önce F.Bahçe...
HASAN SAYDAM
Deste Deste Bahis
Bugünkü Adana yarış günü Altılı Ganyan...
Şehit polisler 'vatan toprağına' döndü
Şehit polisler 'vatan toprağına' döndü
Musul şehidi polislerin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Şehit...
'Alçakların takipçisiyiz'
'Alçakların takipçisiyiz'
Musul'da şehit edilen 5 polisin cenaze törenleri dün yapıldı. Törene...
'Semra Hanım'ı taca atacak!
'Semra Hanım'ı taca atacak!
'Sex and the City' dizisinin güzel oyuncusu Sarah Jessica Parker yeni...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu