kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Mavi boncuk
Pendik olmasın!

Mavi boncuk

Her kötü sonuçta futbolcularını suçlayan Fenerbahçe'nin hocası Daum, ilk yarı değerlendirmesinde öğrencilerine övgü yağdırdı..

F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, ligin ilk yarısını değerlendirdi. 1 saat 50 dakika süren toplantıda, basın mensuplarının zaman zaman dalıp gittiklerini gören Alman hoca, "İsterseniz ara vereyim" diye espri yapmaktan da geri kalmadı. Tecrübeli hoca kendisini değerlendirirken "Tek kişilik şov yapmıyorum. Ekibim var. Yönetim her türlü desteği veriyor. 1.5 yıl sonra mükemmel bir yerdeyiz. Avrupa'nın neresinde olursam olayım bu başarılarla başka yerlerde olurdum. Ama Türkiye'de üzücü bir eleştiri yağmuruna tutuldum" diye konuştu.

Kimse yanımdaBÜYÜK KATKI SAĞLADI: Daum, 11 gol atıp, 9 asist yapan Alex için “Van Hooijdonk’un yokluğunda ofansif anlamda büyük katkı sağladı. Geçen sezonki Nobre-Hooijdonk işbirliğinin Hooijdonk ayağı oldu. Geldiğinde zamana ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Bu süreyi atlatıp, faydalı olmaya başladı” yorumunu yaptı.olmadı
Eleştiriler karşısında yalnız kaldığını söyleyen Daum, "Sportif eleştirilere açığım ama kişiliğimi etkileyecek eleştiriler var. 'Şampiyonlar Ligi'nde üçüncülük başarı' dediğim için eleştirildim. Halbuki 'Elimizden geleni yapacağız da' demiştim. İki derbide de büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ama imkanlarımızın altında oynadık. Buradan gittiğimde neler yaptığım daha iyi farkedilecek ve kıymete bineceğim" dedi. Daum, futbolcularını da şöyle değerlendirdi:
* Rüştü: Takıma nasıl katkı sağladığını gördük. Çok iyi performans sağladı. Ama bu bana sürpriz oldu. Çünkü bu başarıyıRÜŞTÜondan bekliyordum. Karakteri çok iyi. Taraftarın gönlünü aldı.
* Volkan-Recep: Çok iyi çalışma dönemi geçirdiler. Volkan sonradan girdiği maçlarda yüzde yüz performans sergiledi. Özellikle Volkan, Rüştü'nün veliahtı olacak yetenekte.
* Ümit: Saha içinde ve dışında eksiksiz bir kaptan ve çok yönlü bir sporcu. Herkesin ona saygısı var. F.Bahçe tarihindeki en büyük kaptanlardan biri olacağına inanıyorum. Kolumun bir uzantısı gibiydi.
* Luciano: Bilinçli bir şekilde görevini yerine getiriyor. Ancak ondan yanında görev alan genç futbolcuları çokÜMİTdaha fazla yönlendirmesini bekliyorum. Sorumluluk sahibi bir isim.
* Önder: Büyük potansiyele sahip ama sabırlı olmak lazım. Bazen bir sürprizle karşılaşmış gibi, bazen yılların tecrübesiymiş gibi davranıyor.
* Deniz: Bizim için önemli maçlar çıkardı. Ama sakatlık nedeniyle idman ritminden uzaktı.
* Fatih: Ona da değinmem lazım. Bu potansiyelde bir ismi 11 oyuncusu yapamadım. Aynı dili konuşamadığımız için üzgünüm.
* Servet: Biraz ağır da olsa kendini sürekli geliştiriyor. Ağır bedeller ödedi ama bunlardan ders aldı. Genç birSERVEToyuncu, ileri gidiyor. İyi yolda ama sabırlı olması lazım.
* Kemal: Zor dönemde bir sakatlıktan kurtulup, ötekine yakalanıyor. 'Türk futbolunun geleceği' niteliklerini taşıyan oyunculardan biri.
* Mahmut: Maalesef kendisine yer veremedik. Çok yetenekli. Takıma katkısı olduğu mesajını vermek için son maçta birkaç dakika da olsa oynattım.
* Selçuk: Geniş kadronun önemini fark edip, herkese de ettirmiştir. Nasıl bir gelişim sergilediğini hep birlikte gördük.
* Aurelio: Stratejik açıdan ilk yarıdaki en değerli oyuncumdu. Sezon başında kendisiyle görüşüp,KEMALyabancı kontenjanı nedeniyle yollarımızı ayırma ihtimalinden bahsettim. Gidebilirdi, ama kalıp mücadele vermeyi tercih etti ve kazandı.
* Fabiano: Onun Alex'ten biraz daha fazla zamana ihtiyacı var gözüküyor. Ancak o da ilerleyen dönemde katkı sağlayacaktır.
* Serkan: Herkesin kalbini kazandı. Bu ufaklığı seviyorum. Eksiklerini gideriyoruz. Boyunun tamamı kalp ve yürekten oluşuyor.
* Mehmet: Çok yönlü, yetenekli bir oyuncu. Görerek yaptığı ortalardan belli. Fiziğini daha iyi kullanma konusunda kendini geliştirmeli. Bizim için birçok maçı çevirmeyi bildi veAURELIObunu yapacaktır da.
* Semih: Geçen sezon daha fazla yer bulmuştu. Bu yıl kadrodan ötürü aynı imkanı bulamıyor. Onu tam olarak bir kulübe verme düşüncemiz olamaz, geleceği olan bir isim. Ama kiralama durumumuz olabilir.
* Tuncay: Genç, yetenekli, varını yoğunu ortaya koyuyor. Bazen onu mental olarak daha güçlü kılmak için evime götürmeyi düşünüyorum. Menajeri Şehit'le dostluğu baki kalsın ama kendine yardım etmek isteyenleri de dinlemeli.
* Serhat: Sakatlık nedeniyle uzak kalmasa şu an çok dahaBALCIfarklı konumda olurdu. Sürekli kendini eleştiren biri ama bu kadar özeleştiri ve karamsarlığa gerek yok.
* Gürhan: Adana'da sürekli oynarken bize katıldı. Sırasını beklemeli ama bu ligde oynayabilir.
* Van Hooijdonk: Sezona iyi başlamamızda önemli isimlerden biri. İyi başlamak önemlidir. Uzak kaldığı için üzgünüm. Aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
* Nobre: Her zaman iki kişilik oynadı. Acı hissedeceğini bile bile pozisyonlara giriyor. Saygıyı hakediyor. Yalnızca pozisyon bekleyen değil, yaratan da bir santrfor. Türkiye'de kendi yerinin en iyisi.

DENİZ DERİNSU

DİĞER SPOR HABERLERİ
 Lucescu sattı
 'Sadece Fashion TV izler'
 Del Bosque ile devam
 Trabzon'da 4 aday
 Ateş pahası
 Anadolu Horozu
 Teniste seçim kozu Hülya
 Müthiş ikili
 Haber Hattı
 Haber Hattı..
 Panorama
 Avrupa'dan Futbol
 Haber Hattı.
 St. Etienne kazanır
 Athletic Bilbao'da moraller süper
 Maksat spor olsun
KAZIM KANAT
Damat Kıvanç Paşa!
Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım...
MURAT DEMİRYAS
Karşılıklı hediye
Bundan bir hafta önce F.Bahçe...
HASAN SAYDAM
Deste Deste Bahis
Bugünkü Adana yarış günü Altılı Ganyan...
Şehit polisler 'vatan toprağına' döndü
Şehit polisler 'vatan toprağına' döndü
Musul şehidi polislerin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Şehit...
'Alçakların takipçisiyiz'
'Alçakların takipçisiyiz'
Musul'da şehit edilen 5 polisin cenaze törenleri dün yapıldı. Törene...
'Semra Hanım'ı taca atacak!
'Semra Hanım'ı taca atacak!
'Sex and the City' dizisinin güzel oyuncusu Sarah Jessica Parker yeni...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu