kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kişiye özel tasarımlar
Kişiye özel tasarımlar

DEMSAŞ Mutfak & Banyo, sektörde 25 yıllık tecrübesiyle mutfak ve banyo üretiminde kişiye özel geniş portföyüyle zengin alternatifler sunuyor. Demsaş'ta her şey tasarım ve işlevsellik arasındaki mükemmel dengeyi kurabilmek için tasarlanmış. Ürünler, yıpranmayan yüzey kaplama malzemeleri, birinci sınıf işçilik ve zengin aksesuvarlar ile özel olarak üretiliyor. Çeşitli teknolojik ve estetik yeniliklerin kullanıldığı alternatifli tasarımlar, trendleri önceden sezerken diğer yandan da müşteri isteklerini yorumluyor.

İpek Max Adana'da açıldı
GENİŞ ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren İpek Mobilya, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor. Adana'da geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Türkiye'nin en büyük mobilya mağazası İpek Max, 11 bin 500 metre kare üzerine kuruldu. Adana - Ceyhan karayolu üzerinde mobilyacılar sitesi karşısında kurulan İpek Max'da renk renk desen desen tüm İpek ürünlerini bulmak mümkün. Ayrıca hazır mutfak ve mobilya aksesuvarları da İpek Max'da yerini alıyor.

Hisar'dan yeni ürünler
KALİTESİNDEN ödün vermeden ürün yelpazesini genişleten ve geliştiren Hisar, kaybolmayan parlaklık garantisine tasarım farkını da ekledi. Yurtiçinde ve yurtdışında önemli firmaların tasarımlarına imza atan tasarımcı İnci Mutlu, Hisar için "Famia" çatal-bıçak-kaşık setini oluşturdu. Hisar'ın bir diğer dünya çapındaki tasarımcısı Can Yalman ise "Şah" serisini tasarladı. Değişim ve yenilik çalışmalarını hızla devam ettiren Hisar, yeni ürünleri "Famia ve Şah"ı, Ocak 2005'te satışa sunacak. Yeni tasarım setlerinin yanısıra Hisar ürün ailesinin en yeni porselen takımları da Hisar mağaza ve cornerlarındaki yerini alacak.

Çağla ile dinamik mutfaklar

50 yıllık tecrübesi ve güvenilirliği ile mutfakları süsleyen Cem Mutfak Aletleri, genç, dinamik, enerjik, modern ve şık bir seri yarattı: Çağla. Çağla Kubat'la özdeşleştirilen Çağla serisi, dinamik, çoşkulu ve farklı rengiyle kısa sürede tüm mutfaklarda yer almaya aday. Kalite ve güvenle birleşen serinin tabanı, her tip ocakta rahatlıkla kullanılabiliyor. Dış boyası tamamen Cem için özel üretilen serinin dış kaplaması, bulaşık makinesinde yıkamaya da uygun.

Yaşamınızda yeşile yer açın!
DOĞANIN
uykuya daldığı soğuk kış günlerine renk katacak bitkilerle tanışmaya hazır mısınız? Cem Botanik, Kavacık'ta yer alan 3 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare açık alanında, en güzel kış bitkilerini sizlerle buluşturmak için bekliyor. Seyretmeye doyamayacağınız açelyalar, kamelyalar, binbir renkli hercai menekşeler, çeşit çeşit kasımpatı, zarif ve mağrur orkideler, arkadaşlığından büyük keyif alacağınız siklamenler; kısacası kışın rahatlıkla bakabileceğiniz ve güzelliklerini diğer mevsimlere de taşıyabileğiniz bitkiler, yaşamınızın bir parçası olmak için sabırsızlanıyor. Cem Botanik'in uzman kadrosu, kalbinizi çalacak çiçeklerle ilgili ihtiyacınız olacak tüm konularda size danışmanlık hizmeti verirken, herhangi bir sorunu olduğunda da yine çiçeğinizle yakından ilgileniyor, gereken tedaviyi uyguluyor. Danışma için tel: (0216) 479 19 80

Rüyalardaki sofralar
GEÇMİŞTEN günümüze koleksiyonlarıyla moda yaratan Paşabahçe, sonbahar-kış koleksiyonu Dream ile yeni sezona damgasını vuruyor. Dream'de, sonbahar ve kışla birlikte gelen mor, lacivert ve kahverengi gibi ağır kış tonları hakim. Sisli ve metalik parlaklıkların yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda, mozaik desenlerle dantelimsi küçük dokunuşlar dikkat çekiyor.

Kaliteli bir uyku için...
DÜNYANIN en saygın hastane ve kliniklerinde yapılan testlerde üstünlüğü kanıtlanmış olan Tempur yatak ve yastıkları, uyku kalitenizi güvence altına alıyor. Yaşamımızın yaklaşık üçte biri yatakta geçiyor. Uyku kalitemizin, dolayısıyla sağlığımızın güvence altına alınması için yatak konforumuzun sağlanması şart. Sağlıklı bedenlerin yanı sıra, bel, boyun ve tüm omurlarında rahatsızlığı olan kişilere de Tempur yatak ve yastıkları öneriliyor.

Yıllara meydan okuyor
EV dekorasyonunda önemli bir yere sahip yer karolarında ne büyük sorun, kaygan olmaları ve çizilmeleridir. Ama VitrA yeni geliştirdiği porselen karolarıyla bu sorunları ortadan kaldırıyor. Aşınmaya, çizilmeye ve lekelenmeye karşı yüksek dayanıklılığı, kaymazlık özelliği, estetik görünümü, ürün çeşitliliği, zengin ebat ve renk alternatifleri nedeniyle VitrA Porselen Karolar ev içi dekorasyonunun yanı sıra bahçe, balkon, teras gibi mekanlarda da tercih ediliyor. Kullanışlı özelliklere sahip VitrA karoların en yeni üyeleri ise Anadolu izlerini taşıyan Arsemia ve doğal görünümlü Ararat serisi.

Sınırsız renk seçeneği
AVRUPA'nın önde gelen ünlü Alman boya markası Alligator, sınırsız renk seçeneği, özel dokulu ve efektli ürünleri, kalitesi ve hizmet anlayışıyla, artık Türkiye'de. Avrupa'da tam 45 yıldır, yaşadığı mekanı zevkle yaratmak isteyenlerin tercihi olan Alligator, Türkiye'de dekorasyonda yaratıcı çözümler arayanlara farklı bir bakış açısı getiriyor.

Banyolara özel çözümler

TÜRKİYE'de ilk olarak Armadi Art tarafından uygulanmaya başlanan banyo tasarım programı sayesinde, binlerce model, renk, dizayn alternatifi ile hayallerin de ötesinde bir banyo yaratabilmek artık mümkün. Görsel olarak kusursuz bir sunum olanağı sağlayan bu programla, detaylı bir projelendirme yapılarak Armadi Art ürünleriyle, üç boyutlu banyolar yaratılabiliyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 On bir ayın sultanı Ramazan
 Sevin, iyi hissedin!
 Her eve lazım
 Evde tek başına
 Estetik yaşını 14'e indirdiler
 Fransa'nın ilk 'gay' kanalı yayına geçti
 Bize tavırlı entel oyunculardan bıktık
 Magazin dünyasının 'yazarları' işbaşında
 Masalın beklenen albümü çıktı
 'Varoşlardan geldiğim için oyunculuğum iyidir
AYŞE ÖZYILMAZEL
Herkes aynı daraldık yani!!
Bu bir 'koyverdim...
HAKAN & UTKU
O sebzelerin ismini ver Erman!
Ortalık iyice şenleniyor.
EMEL MÜFTÜOĞLU
Var mı benim hayatıma özenen!
Efendim Serap Ekinci adlı...
AYŞE TÜTER
Ramazan Sofrası
Somun böreği
Bayat...
Yanlış vitamin kullanımı karaciğer komasına yol açabilir
Yanlış vitamin kullanımı karaciğer komasına yol açabilir
Türkiye'de en fazla karaciğer nakli yapan transplantasyon biriminin...
Bir hastanın öyküsü...
Bir hastanın öyküsü...
Plastik Cerrah Dr. Belgizar Aşçı da karaciğer nakli yapılan bir...
Önce söz sonra poz
Önce söz sonra poz
Kate Winslet'in yeni filmi 'Finding Neverland'in galası önceki gün...
Ünlüsü bol ödül töreni
Ünlüsü bol ödül töreni
Las Vegas, önceki gece 'Radyo Müzik Ödülleri' törenine ev sahipliği...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.