kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yuksel Aytug @ SABAH
 
Bu yarışma karakolda biter!
Mahsun Kırmızıgül'den atv'ye yeni dizi
Kurtlar Vadisi'nde uçuşan yapraklar
GAF oloji
Alt Yazı

Bu yarışma karakolda biter!

2. Ünlüler Çiftliği'nde tansiyon daha ilk günlerden yükseldi. Hereke'den "yüksek gerilim hattı" geçiyor

Daha dün yazmıştım. "İçinde kavga ve gözyaşı olmayan programlar tutmuyor" diye... atv'de yayınlanan Ünlüler Çiftliği'ni hazırlayan MED Yapım da bu "gerçekten" hareketle, serinin ikinci programına daha "agresif" isimleri dahil etti.

KİRLİ PAMUKLAR ORTADA
Dün bir, bugün iki, çiftlikte kavga-kıyamet diz boyu... Yeni programın "reyting bombası" Banu Alkan ilk günlerden itibaren Ceylan ve Güllü'nün boy hedefi oldu. Afrodit'in makyajını sildiği kirli pamukları, farkında olmadan sebzelerin bulunduğu poşetin içine atması bardağı taşırdı. "Kadınlar Koğuşu"nda denetim yapan çiftlik ağası İsmet Özhan, "delilleri" poşetin içinde bulunca isyan etti ve kadın çiftçileri odalarında hijyen kurallarına uymamakla suçladı. Bunun üzerine Ceylan ve Güllü düzensizlik ve pisliğin ana nedeni olarak gösterdikleri Banu Alkan'ı akşam toplantısında topa tuttular. Ama Afrodit hiç de altta kalacak gibi değildi. "Sizler bütün gün benim hakkımda dedikodu yapıp, güldünüz. Beni eleştiremezsiniz. Sizin tahsil durumunuz nedir?" diye gürledi. İkinci büyük tartışma ise ağa İsmet Özhan ile Toprak Sergen arasında yaşandı. Çiftlik evi yakınlarına su hattı çekmeye çalışan Toprak Sergen'e, İsmet Özhan "Buradan su akmayacak, boşuna uğraşma" dedi. Sergen ise sitemkâr bir üslupla yanıt verip, çalışmayı sürdürdü. İkili arasındaki sert tartışma uzun süre devam etti. Bunun üzerine İsmet Özhan, "Benim Toprak ile elektriğim uyuşmuyor. Artık ağalık yapmak istemiyorum" dedi ama arkadaşları tarafından ikna edildi.

ŞAKA İLE KARIŞIK
Bir başka tartışmanın kahramanları ise ahırda temizlik yapan Hilal Cebeci ile Ferhat Güzel'- di. Güzel, Hilal Cebeci'ye samanlığa girmesini söyledi. Cebeci "Neden?" diye sorunca da "Burası köy yerlerinde gençlerin saklandığı yerdir, onun için" dedi. Hilal içeri girince Ferhat da ardından seğirtti. Arkadaşının davranışlarını taciz olarak yorumlayan Hilal Cebeci sinirlenerek, "Bak bu davranışların hiç hoş değil. Bunları izliyorlar. Dışarı çıkınca görürsün sen. Yahu, bu çiftliğin kâbusu musun sen kardeşim?" diyerek, tehditvari bir üslupla tepki gösterdi. Ferhat Güzel de bunun üzerine şaka yaptığını söylemek zorunda kaldı. Bu arada çiftliğin ilk günlerinde ilginç bazı olaylar da yaşandı. Örneğin Banu Alkan, çiftliğin yaramaz köpeği Eros'un kendi diş fırçasıyla oynadığını görünce şaşırdı. Önce "Kim verdi bunu sana?" diyerek arkadaşlarını üstü kapalı olarak suçlayan Afrodit, daha sonra sakinleşerek, "Herhalde çeşme başından dönerken düşürdüm" deyip, yumuşadı. Ama Afrodit dağ başında diş fırçasız kalmaktan da kurtulamadı.

TARLA FARESİNE TAŞ
Tarlada çalışan Güllü ve Tuba Altıntop ise çapa yaparken önlerinden geçen büyük bir fare yüzünden paniğe kapıldılar. Güllü daha sonra "uzaktan taş atarak" fareyi deliğinden çıkartmaya çalıştı! Diğer yandan Güllü'nün "Akşam senin sütünü alacağız ye kızım" diyerek ineğe acı yeşil biberlerden yedirmesi de ilginçti! Bu arada çiftliğin en "maço" karakteri olan ve erkeklerin bulaşık yıkamasına bile karşı çıkan Ferhat Güzel'in, "kürek sallamayı" Hilal Cebeci'den öğrenmesi de enteresan bir görüntü oluşturdu. İlk yarışmaya oranla yeni Ünlüler Çiftliği'nin sakinleri işi "eğlence" olarak görmüyorlar. Hatta hepsinin gözünü hırs bürümüş gibi. Görünen o ki, Ünlüler Çiftliği'nin ikincisi, ilkinden çok daha büyük olaylara sahne olacak ve "Gelinim Olur musun?" yarışmasını aratmayacak.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bu gidişin sonu iyi değil...   / 18-10-2004
 Başımıza taş yağdığı gün...   / 17-10-2004
 Adam olacak yönetmenler   / 16-10-2004
 Ali Öğretmen atv'ye tayin oldu!   / 15-10-2004
 Türküler biraz daha "bildik" olsa...   / 14-10-2004
 Annenizi değiştirmek ister misiniz?   / 13-10-2004
 Gösteri sanatlarında AB'ye girdik   / 12-10-2004
 Bush uçuyor, Kerry tırmalıyor!   / 11-10-2004
 Formula 1, Türkiye'de yapılırsa...   / 10-10-2004
 Dert yoksa, reyting de yok   / 09-10-2004
ATİLLA DORSAY
TRT-2 20.30 Gosford Park
Malikânede cinayetTRT-2, galiba...
YÜKSEL AYTUĞ
Bu yarışma karakolda biter!
2. Ünlüler Çiftliği'nde...
Film müziği, bir albüm yapmaktan daha etkili
Film müziği, bir albüm yapmaktan daha etkili
İzlenme rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi' ve 'Haziran Gecesi'nin...
Oğlak çok çalışır Balık duygusaldır
Oğlak çok çalışır Balık duygusaldır
Kariyeri, hayatının temel direği olan Oğlak burcu üyeleri, bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.