kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Eski sevgiliyi ekarte edin
Eski sevgiliyi ekarte edin
İltifata 'yalan' der etmezsen bırakır gider
Sevgi Sözcükleri

Eski sevgiliyi ekarte edin

Erkek arkadaşların eski 'manitaları', bizlere hayatı dar eden önemli etkenlerdendir... Ama onlarla kendimizi haksız konuma sokmadan başa çıkabiliriz. İşte onları ekarte etmenin yolları....

Sevgilinin eski manitası hayatını cehenneme mi çevirmeye başladı? Yepyeni, toz pembe bir ilişkinin cicim aylarında, erkek arkadaşının senden önce bir başkasını sevmiş olduğunu düşünmek... İnanasın gelmiyor değil mi? Moralini bozma! Eski manitayı ekarte etmenin 4 emin yolu var, işte yapacakların:

SEVGİLİNİ YANINA ÇEK
Kızın resimleri her yerde... Cüzdanında, çekmecesinde, bilgisayarının ekranında... Eğer bunlara ek olarak bir de istenmeyen mesajlar geliyorsa cebe, o zaman kolları sıvamanın vakti gelmiştir. Çünkü Romeo eski sevgiliye kırmızı ışık yakmadığı sürece bunlar olmaya devam edecek. Umutsuz eski sevgili ümide kapılarak "sevgiliyi geri kazanma" operasyonunu sürdürecek. Eğer erkek arkadaş da buna göz yumuyorsa bil ki seni hak etmiyor. Ama hemen de onu suçlar pozisyona geçmemekte fayda var. Sen en iyisi sevgilini bir kenara çek ve onunla konuş. Gerçek duygularını öğrenmeye çalış. Bunu gözlerinin içine bakıp konuşmasını sağlayarak yapabilirsin. Eski sevgilisinin bu yapışkan davranışlarının doğru olmadığı konusunda onu ikna etmeye çalış. Eğer ikna olursa el birliğiyle eski sevgiliyi ekarte etmiş sayılırsın. Bu aynı zamanda Romeo'nun sana olan bağlılığının da bir kanıtı olacaktır.

DÜŞÜNCELERİNE GİR
Ah şu kararsız erkekler! Eski sevgilinin de sadece bir insan olduğunu ve bir gün onunla aynı duruma senin de düşebileceğini aklından çıkarma sakın... En iyisi eski sevgiliyi de tanıyan ortak arkadaşlar bularak ağız arama operasyonuna başlatmak... Bu operasyonda önemli olan aralarındaki ilişkinin detaylarını öğrenmek. Kim kimi bırakmış, neden bırakmış, eski sevgilinin hissettikleri neler, gibi. Eğer eski sevgili kayıp sevgilinin bir gün ona geri döneceğine inanıyorsa o zaman Romeo'nun eski sevgiliye ait tüm incik boncuklarını ona geri vermesini sağlayacak bu inancı tek hamlede yıkabilirsin! Hem böylelikle eski sevgili de belki utanır ondaki bilekliği hemen iade eder. Öte yandan belki de eski sevgili senin şimdiki sevgilinin vakti zamanında kendisine kötü davrandığını düşünüyordur. Bu da onun aklında yeniden birleşme hayallerinden çok intikam planlarının yer aldığını gösterir. Unutma ki incindiğinde, içinden karşındakini incitmek istemen doğaldır. Bunun da bir çaresi var: Erkek arkadaşını (ne kadar istemese de) eski sevgilisinden özür dilemesi konusunda teşvik et. Aman dikkat etsin de özrü kabahatinden büyük olmasın!!! Bir ihtimalle kanadı kırık eski sevgilinin gönül acısı hafifleyecek ve sahneden çekilecektir...

SİNİRLERİNE HAKİM OL
Ne ateşe körükle git, ne de sinirinin bozulduğunu belli et. Eğer ex-aşık karşına çıkarsa "İlişkinin bittiğine üzülüyor olabilirsin, bunu anlayışla karşılarım ama beni kendine düşman olarak görme. Seni üzmeye çalışmıyorum..." tarzında yatıştırıcı cümleler kur. Onu mutlaka dinle ve tepkisini ölç. Büyük bir ihtimalle sorunu o an orada çözebilirsin. Baktın ki barış bayrağını sallamak işe yaramadı, arkana bakmadan ondan uzaklaş. Sonuçta sevgiliyle birbirinize bağlı kaldığınız sürece eski anılar bunu bozmaya yetmez. Hele ki karşılıklı konuşup eski sevgilinin ilişkiyi bozmasına izin vermeyeceğiniz konusunda hem fikirseniz... İlişkiyi sağlamlaştıracağı gibi, ex'in de tüm şeytani planlarının sonu olacak. Kaynak: (CosmoGIRL)

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Barmenler birinciliğe koşacak
 Hollywood'un doğal silikonluları
 Tarihin en çok hasılat yapan filmleri
 Beyoğlu'nda hoşgörü festivali
 Tuğra Restoran'da Zeytin Haftası
 Nişantaşı şenleniyor
 Ajanda
 İstanbul Sinema Rehberi
 Bu Geceki Nöbetçi Eczaneler
AYŞE ÖZYILMAZER
Arkamda zeytin ağaçları yanımda yar, dur bekle...
GÜLSE BİRSEL
Nesli tükenen ev kadınını kazanma programı!
Ev kadınlığı...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Soslu drumstick
Bir tavada yağı...
Dünyanın kalbi Bodrum'da attı
Dünyanın kalbi Bodrum'da attı
Akdeniz Ülkeleri Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisi Derneği'nin Bodrum'da...
Sosyeteye viski dersi!
Sosyeteye viski dersi!
Yeni yayın dönemi yüzünden yeni trend, pijamaları giyip evlerde TV...
Girişimcilere duyurulur!
Girişimcilere duyurulur!
Yoga yapmak çok moda biliyorsunuz. Artık sosyetede yoga yapmayan yok...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.