kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
07:25Yabancı Dizi Hayatımın Kadını
09:35Notre Dame'ın Kamburu
10:40Tatil Keyfi "10,50 Magazin Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:35Deko Dizayn
14:40Beyblade
15:10Jesse
16:10Sinema "Harika Çocuk 4"
18:00Serdar Ortaç'la Hep Beraber
19:30atv Ana Haber
20:15Spor
20:30Yerli Dizi "Sevinçli Haller"
22:20Sinema "Kemik Koleksiyoncusu"
00:20Sinema "Amerikan Sapığı"
02:00Geceyarısı Haberleri
02:10Homedrom

 
  00:20 Sinema "Amerikan Sapığı"
1980'ler Amerikası'nın panoraması
Y: Mary Harron
O: Christian Bale, William Dafoe Bret Easton Ellis'in Türkçe'ye de çevrilen romanından sinemaya uyarlanan bu film 1980'ler Amerikası'nın panoramasını çiziyor. Bir yanda sokaklarda yaşayan evsizler, bir yandan da kolay kazanılan paralarla lüks içinde yaşayan brokerlar... Patrick Bateman da bu brokerlardan birisidir. Yaşamı, markalarla çevrili bir dünyada, lüks restoranlar ve gece kulüplerinde geçmektedir. Fakat dışardan bakıldığında normal biri gibi görünen Patrick Bateman amaçsızca insan öldürmekte ve kadın vücutlarından aldığı parçaları evinde biriktirmektedir.
 
  13:35 Deko Dizayn
VAHE Kılıçarslan'ın sunduğu "Deko Dizayn" pazar günlerinize renk katmaya devam ediyor. Programda bu hafta Deko Dizayn ekibi Arpi Mobilya'nın katkılarıyla İstanbul'da yaşlı bir çiftin evini dekore ediyor. Evdeki çalışmalar sırasında manken Dilek Çelik'le Vahe Kılıçarslan birlikte boya yaptılar. Evin eşyalarının seçiminde de Vahe'ye genç oyuncu Yeliz Doğramacılar eşlik etti. Programın sohbet konuğu ise Berdan Mardini olacak. Evdeki çalışmaların sonunda Pop Star'ın Şampiyonu Selçuk'la birlikte Vahe Kılıçarslan final yaptı.
 
  20:30 Yerli Dizi "Sevinçli Haller"
Avrupa Yakası istek üzerine geçen çarşamba yayımlanan bölümüyle bir kez daha ekranda
Ekranların en havalı komedisi "Avrupa Yakası" çarşamba akşamı yayımlanan ve AB grubunda 8 Eylül'ün en çok izlenen dizisi olan yeni bölümüyle yeniden ekrana geliyor. Dizide bu akşam: Sütçüoğlu ailesi Ayvalık'taki tatillerinden dönmüştür. Aslı ve Cem aşkı tatilde telefonlarla devam etmiştir ve aksiyona geçmesi an meselesidir! Ofisteki herkesin gözü Aslı-Cem ikilisinin üzerindedir. Özellikle de işleri karıştıracak olan Şesu'nun! İffet Hanım'ın ev temizleme gerginliği, Yaprak'la Volkan'ın aşk yaşadığını öğrenmesiyle doruğa çıkar! Üstelik bazı tuhaf ipuçları, Volkan'ın Yaprak'la yakında evleneceğini göstermektedir.

MUHALLEBİCİ DÜĞÜNÜ
Sertaç, Volkan'a parlak bir proje sunmuştur: Muhallebicide gerçekleşecek yaz düğünleri! İkilinin şansı önce yaver gider. Ancak düğün sırasında felaketler arka arkaya gelecektir.
 
  22:20 Sinema "Kemik Koleksiyoncusu"
atv'de bu akşam, Denzel Washington'ın ve Anjelina Jolie'nin oynadığı Kemik Koleksiyoncusu adlı gerilim filmi var. Filmde, tuhaf cinayetleri çözmeye çalışan bir kadın polisin maceraları anlatılıyor
atv'de bu akşam Oscar ödüllü iki oyuncunun; Denzel Washington ve Angeline Jolie'nin başrollerinde oynadığı bir gerilim filmi yeralıyor: "Kemik Koleksiyoncusu"... Filmin konusu öyle: Dedektif Lincoln Rhyme adli tıp konusunda uzman bir polistirt. Kariyeri boyunca yüzlerce suç bölgesinde bulunmuş ve mahkemelere katılmıştır. Fakat 4 yıl önce geçirdiği bir kaza sonucu felç olarak yatağa mahkum olmuştur.

GÜZEL POLİS KANIT ARIYOR
Rhyme sadece omuzlarından yukarısını ve tek bir parmağını kullanabilmektedir. Bu arada New York'lu zengin bir işadamı vahşi bir cinayete kurban gider. O bölgede görevli polis Amelia, fırtına kanıtları yok etmeden önce cesedin resmini çekmeyi başarır. Rhyme ve Amelia dava üzerinde çalışmak üzere görevlendirilir. Amelia bir kulaklıkla yatağa bağımlı Lincoln'un talimatlarını takip etmeye başlar.

10 YILDA YILDIZ OLDU Aktris olmadan önce Londra, New York ve Los Angeles gibi şehirlerde modellik yapan Angelina Jolie, 90'ların ilk yarısında küçük bütçeli filmlerde önemsiz rollerle meslek hayatına başladı. Jolie, bu on yılın sonlarında Pushing Tin, 60 Saniye, Lara Croft: Tomb Raider, Günahkâr gibi Türkiye'de de vizyona giren büyük projelerde başrolde yer aldı.
YÜKSEL AYTUĞ
Fırsatlar ülkesi canım Türkiye!
Televizyonlarda...
 
Amerikan Sapığı
atv / 00:20
Modern Zamanlar
TV8 / 10:30
Deko Dizayn
atv / 13:35
Up To His Ears
CNBC-e / 16:00
Sevinçli Haller
atv / 20:30
Oceans Eleven
Show TV / 20:30
Kemik Koleksiyoncusu
atv / 22:20
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.