kapat
   
SABAH Gazetesi
 
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Atina 2004
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakan & Utku @ SABAH
 
Doping dosyasını açıyoruz
İstiklal Akarsu'dan kayıtdışılar
Tarihte Bugün
GraFİTİL
Birleşin!

Doping dosyasını açıyoruz

Süreyya bahane, doping şahane. Kız aldı almadı, o ayrı konu ama artık 'doping realitesi'yle yüzleşmek zorundayız. Şöyle bir düşündük etrafta doping kullandığından kolayca şüphe edilebilecek pek çok insan var. Sadece sporcular mı? Yooo, sanat dünyasında da, siyasetçilerin lacili aleminde de doping olduğundan şüpheleniyoruz. İşte bizi böyle düşünmeye yönelten olaylar ve kişiler zinciri. Bu kişilere acilen idrar tahlili yapılsın, bakalım haklı mıyız haksız mıyız?
Kemal Derviş: Türkiye'ye gelir gelmez siyasete giren ve kısa zamanda minimum 4 partiyi mundar eden bir adam dopingli değildir de nedir?
Aziz Yıldırım: Bir anda gazetecilere düşman kesilen ve günde en az 10 gazeteci tersleyebilen Aziz Yıldırım da bir teste tabi tutulsa dopingli çıkacaktır, adımızı gibi eminiz.
Birol Güven: Bir insan bir dizi yazar, başarılı olur ama yazılan bir diziden bu kadar çok sansasyon ve skandal çıkıyorsa yazarın dopingli olduğu aklımıza gelir.
Ahmet Altan: Sırf yayınevi değiştirdiği için bir yazarın kitabı bir batında 1.000.000 satabilir mi? Kesin doping var Ahmet Altan'da, kesin...
Alaattin Çakıcı: Bir insan kaç kere sahte pasaportla yurtdışına kaçabilir. 2, bilemedin 3. Ama60- 70 değil herhalde... Çakıcı'nın doping kullandığı bu kadar sık yurtdışına kaçmasından belli...
Binali Yıldırım: Ulaştırma Bakanı, görev süresi içinde 2 kez tren kazası yaşarsa ve her türlü istifa et telkinine karşı hiçbir şey olmamış gibi yapabiliyorsa hızlandırılmış bir dopingden bahsedebiliriz.
Bülent Ecevit: Sonunda siyaseti bırakma kararı alabilmesi Bülent beyi dopingli şüphelileri listesinde üst sıralara yükseltti kanısındayız.
Rüştü: Bu kadar süre sıkılmadan yedek kulübesinde oturabilmek. Vallahi pes. Doping diyoruz başka da bir şey demiyoruz.
Deniz Baykal: Halkın partisini halkın en uzağına taşıyabilen bir lidere aslında doping kontrolü yapmaya bile gerek yok.
Daum: Bir teknik direktör ne kadar süre 'kaleci istiyorum' diye feveran edebilir, 1 ay... 2 ay... Göreve geldiğinden beri takımın mevcut kalecisini beğenmeyen ve yeni kaleci isteyen bir insan ancak doping almış olabilir.
Ali Şen: Ali Baba, aslında dopingli olduğunu saklamıyor. Günde 20 kilometre yüzüyor, yorulmuyor, bir de Yalıkavak'tan Bodrum'a kadar yürüyor. O da yetmiyor, arka arkaya 4 televizyon programına demeç veriyor. Aliiii Babaaaa'nın bir dopingi vaaaar.
Bülent Ortaçgil: Böylesi bir magazin ikliminde, yellense haber olan taze popçuların ekranlardan inmediği bir dönemde, Televole-Pazar Keyfi hükümranlığında yıllarını sanata vermiş bir kişini kendini kameralardan ve gazetelerden bu kadar iyi saklayabilmesi için dopingli olması lazım.
Celal Şengör: "Çok büyük bir deprem olacak, hepimiz öleceğiz" diye bu kadar sık ödümüzü zıplatmak için papyon takmak, sakallı olmak ve doping kullanmak lazım diye düşünüyoruz.
Perihan Mağden: Günlük bir gazetede bayağı hacimli bir yer kaplayan bir kadın köşe yazarının hiç kimseyi ve hiçbir şeyi sevmemesinin altında yatan yegane neden, dopingdir gibi geliyor bize...
Hülya Avşar: Yaptığı işlerle (dizi-albüm-talkshow) olmasa bile 'Kart Finans' misali ona buna sataşmasıyla gündemde kalmak bir maharet de sayılabilir ama bize göre onda da doping var.
Emre Belezoğlu: Defalarca kendi ağzından Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söylediği halde hala her gün gazetelerde bir Galatasaray'a bir Beşiktaş'a transfer edildiği için bu listeye aldık. Haksız değiliz galiba.
Ayşe Arman: Bir kadının libidosu ne kadar yüksek olabilir ki? Her gün "Ben sevişmek istiyorum, sevişiyorum, siz de sevişin" diyebilen, hatta sevişmek için Dubai'ye kadar gidebilen birinin doping aldığına inanırız, işte o kadar...
Hande Ataizi: Bu kadar kısa zamanda evlenip, daha da kısa sürede boşanmaya karar vermek için doping kullanıyor olmak gerek.
Emre Aköz: Haftada 2 kez polemiğe girmezse rahat edemeyen bir köşe yazarı dopinglidir, bunun lamı cimi yok.
Teoman: Her albümünde "Bu beden bana yetmiyor, spermler bacağından akıyor" diye şarkılar söylüyor. Bu enerjinin suyu nerden geliyor? Nerden olacak? Kesin dopingli Teoman.
Selami Şahin: Uzuuun yıllardır kötü espri yapmaktaki tutarlılığı dopingden başka bir şey değildir.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Türk Sel sundu!   / 24-08-2004
 Rüyalarda buluşuruz   / 23-08-2004
 Hakan&Utku yine formda!   / 23-08-2004
 Telegol'ün büyüsü   / 20-08-2004
 Bir bu büyüler eksikti   / 19-08-2004
 Sahalarımızda görmek istemediğimiz büyüler   / 19-08-2004
 Doping dosyasını açıyoruz   / 18-08-2004
 Görmedikleriniz   / 17-08-2004
 Televole'nin 10. yaşgünü partisinden görmedikleriniz   / 17-08-2004
 Hakan-Utku iş başında   / 16-08-2004
HAKAN & UTKU
Kredi kartı inanışları
Ülkenin başına bela olan ve...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Sebzeli biftek
4 çorba kaşığı unu,...
'Hatırım için ye' diyenlere yüz vermeyin
'Hatırım için ye' diyenlere yüz vermeyin
Uzmanlar, sindirimin kolaylaşması ve tokluk hissinin beyne ulaşması...
Sevgiliye parti
Sevgiliye parti
Deniz Seki üç sene aradan sonra pazar günü ikinci kez...
Evleniyorlar!
Evleniyorlar!
Çiğdem Kayalı ile Tarkan Sualp cephesinden bomba gibi bir haber;...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.