kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hayatımın prensini buldum
Hayatımın prensini buldum
Karayipler'de yaşıyorlar

Hayatımın prensini buldum

Kumarhaneler kralı 65 yaşındaki Sudi Özkan ile Karayipler'deki St. Maarten Adası'nda muhteşem bir düğünle evlenen Rus güzel Katsiarina Şulkeviç, hayatını masal kahramanı Sinderella'ya benzetiyor. Babası elektrik tamircisi, annesi ev kadını; orta halli bir Rus ailesinin kızı olan Katsiarina Şulkeviç'in hayatı, iş için geldiği İstanbul Kumburgaz Princess'te değişiyor. O yıllarda 17 yaşında olan Katsiarina, otelde tanıştığı kumarhaneler kralı Sudi Özkan'ı güzelliğiyle büyülüyor. Özkan'a evlenmeden üç erkek evlat veren Kastiarina, King, Royal ve Sudihan adlı çocuklarının babasıyla 8 yıllık bir beraberliğin ardından nikah masasına oturuyor. Hayallerini süsleyen bir düğün organize eden 25 yaşındaki Katsiarina, hayatını masal kahramanı Sinderella'ya benzettiği için düğününde de bu masaldan esintiler yaşatıyor. Sinderalla gibi mutluluğu yakaladığını söyleyen Katsiarina "Sudi Bey ile aşkı buldum. Tıpkı Sinderella gibi bu masalın da sonu mutlu bitiyor. Her kadın Sinderella olmak ister" diyor.

TATİLYA'YA GÖTÜRÜRDÜ
* Sudi Özkan ile nasıl tanıştınız?
Beyaz Rusya'da hukuk okuyordum. 17 yaşında Türkiye'ye geldim. İstanbul Kumburgaz Otel'de kaldım. Sudi Bey burada beni görüp, yemeğe davet etti. Bana çok iyi davranıyordu. Yaşım küçük olduğu için beni sürekli Tatilya'ya götürüyordu. Beni annesiyle tanıştırdı. Benim aklım hiçbir şeye ermiyordu. Ama Sudi benimle birlikte çocuk oluyordu. Onunla birlikte dünyanın her yerini gezdik.

* Aşk nasıl başladı. Yıldırım aşkı mı oldu?
Ben ilk bakışta aşka inanmıyorum. Zaten benim kalbim de Sudi için hemen çarpmadı. Onun çok iyi insan olduğunu öğrendim, bana çok iyi davrandığını gördüm. Ondan sonra memleketime gittim. Rusya'ya annemleri görmeye gittiğimde anladım ki onu çok özlüyorum ve seviyorum. Döndüğüm zaman onun da beni özlediğini gördüm.

* Sudi Özkan'da sizi en çok ne etkiledi?
O hiç kimseye "Hayır" demiyor. Çok iyi bir insan. Mesela Rusya'da Sudihan hastalanmıştı. Onu burada bir hastaneye getirdik. Rusya'da hastaneler çok kötü. Çok kirli, havalandırma yok, asansör çalışmıyor. Bu yüzden onlarca bebek ölüyordu. Sudi bütün hastaneyi yeniledi.

* Kimilerine göre sizi Sudi Özkan'ın zenginliği ve malvarlığı etkilemiş.
Çok insan ben bu ilişkiyi onun parası için yaşıyorum sanıyor. Ben onun malvarlığı için birlikte olsaydım üç çocuk yapmazdım. Ona o kadar sevgi veremezdim.

* Çok kıskanç olduğunuzu duydum...
Evet, aşırı derecede kıskancım. Dergide bir kadın resmine bakmasına bile dayanamıyorum. Bazen kadınlar diyor ki"Baksın nasıl olsa dönüp dolaşıp bana gelir." Ben öyle istemiyorum. Ben onun gördüğünü kıskanıyorum. O sevgi dolu gözleri bana baksın. İnsan seviyorsa kıskanır. Ama artık o da benim kıskanç olduğumu anladı, ona göre davranıyor. Benim bu kadar yumuşak göründüğüme bakmayın. Dışım yumuşak ama içim granit gibi.

* Kaybetme korkusu yaşıyor musunuz?
Yok artık korkmuyorum. Çünkü biz iyi bir aile olduk. Artık Sudi'den çok eminim. Hiçbir zaman beni aldatmaz. Adamın biri demiş ki kadınların hepsi yumurtaya benzer. Otuz yumurtayı yanyana koyun. Birinin dışı biraz daha kırmızı, biri biraz daha büyük olabilir. Ama içleri aynı. Sudi mutluluğumuzu bu kadar kolay bozamaz. Biz hiçbir zaman birbirimizden usanmadık.

* Sudi Özkan'ın parasından etkilenmediğinizi söylüyorsunuz. Sudi Bey sıradan bir insan olsaydı onunla evlenir miydiniz?
Ben ondan sürekli olarak birşeyler öğrendim. Bu çok önemli birşey. Onun sayesinde üç dil öğrendim. Sudi de paracı değil, lükse düşkün değil. Ben de onun gibiyim. Evimizde hiçbir zaman aşçı çalıştırmadım. Tabi üçüncü çocuktan sonra gerekli olduğu için aşçıyla çalışıyorum. Yoksa ben onun için yemek yapmayı bile öğrendim. Onun bütün sevdiği yemekleri yapmayı biliyorum.

MERDİVENİN TEPESİNDEYDİM
* Şanslı bir insan mısınız?
Kesinlikle evet. Özellikle bu nikahtan sonra Allah'tan isteyeceğim hiçbir şey kalmadı. Artık mutluluğun doruğuna çıktım. Merdivenin en tepesindeyim. Hayatımın prensini buldum ve ondan üç çocuğum oldu.

* 8 yıl aradan sonra düğün... Neden bu kadar beklediniz?
Böyle daha iyi oldu. Herkes bana "Çocuk oldu artık evlenin" diyordu. Ama kaç evlilik birlikte yaşadıktan sonra bitiyor. Bence mantıklısı insanlar evlilik öncesi aynı evi paylaşmalı.

* Sudi Özkan sizden 40 yaş büyük. Yaş farkı sorun olmuyor mu?
Hiç sorun olmadı. Onunla oturup konuşup sohbet edebiliyorum. Kendi yaşıtım insanla ne konuşabilirim ki? Kadın gözüyle ona baktığınız zaman o hiç yaşını göstermez. O benim kalbimi ve beynimi seviyor.
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Lise sonda okurken hedefi oyunculuktu
 Nişanlandılar mı?
 Her yıla yeni yüzük
 Olacağı buydu!
 Kilolar duruyor!
 Cannes tatili başladı
 Yeni bir aşk mı?
 Hem işte hem aşkta...
 34.5'ta hava çoook ısınacak!
 Goran sahnede müzisyenleri dinleyici arasında
 Zeki'nin mayoları kapaklara taşındı
 Kedi Kadın'ın yıldızları galada şıklık yarıştırdı
Kader sayınızı bulun
Kader sayınızı bulun
Kader sayısı, varoluşunuzun gerisindeki amaç ve özellikleri belirler.
Acıgöl, gözlemevi için izin bekliyor
Acıgöl, gözlemevi için izin bekliyor
16 bin 500 hektarlık alana sahip, sığ bir tektonik göl özelliği...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.