kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kader sayınızı bulun
Kader sayınızı bulun
Sevgi sözcükleri

Kader sayınızı bulun

Kader sayısı, varoluşunuzun gerisindeki amaç ve özellikleri belirler. İçinizde saklı olan özellikler, düşünce biçiminiz, kişiliğiniz ve yaşamdaki amacınız bu sayıda gizlidir....

Yaşam çarkınızın kader sayısını bulmak için, doğduğunuz ayın değeriyle, doğum günü ve yılının sayılarını yan yana toplamanız gerekiyor. Ayların sayı değerleri ise şöyle sıralanıyor:
Ocak: 1- Şubat: 2- Mart: 3 - Nisan: 4- Mayıs: 5- Haziran: 6- Temmuz: 7- Ağustos: 8- Eylül: 9- Ekim: 1- Kasım: 2- Aralık: 3
Sıra kader sayınızı bulmaya geldi. Tablodan doğduğunuzun ayın değerini bulup gün ve yılla birlikte toplayın.
Örnek: 3 Nisan 1964'te doğduysanız 3+4+1964=1971 - 1+9+7+1=18 1+8=9 Kader sayınız: 9

KENDİNİZİ TANIYIN
1
ÖNCÜ: Öncü, lider, yol gösterici ve planlayıcısınız. Gerçekten güçlü bir kişiliğiniz var. Yeriniz kaptan köşkü. Başkalarına boyun eğmek sizin için yabancı bir kavram. Son derece yaratıcı ve yeteneklisiniz. Düşüncelerinizi bir an evvel yaşama geçirmek, gerçekleştirmek için gerekli olan mücadeleci ruh sizde mevcut. Yükselme hırsı ise yaşamınızın temelini oluşturuyor. Arzu ettiğiniz başarıya ulaşmak için yılmadan çalışıyorsunuz. Yöneticilik yeteneğiniz olduğu için olaylara hemen hakim olabiliyorsunuz. Yaşamın her alanında bu yeteneğiniz geçerli. Kararlılık, güç ve irade, hırsınızın araçları. Ve siz bu araçları büyük bir beceri ile kullanıyorsunuz. Bazen bu niteliklerin olumsuz yönlerini sergilediğiniz oluyor. Böyle durumlarda son derece saldırgan olabiliyorsunuz. Oysa istediğinizi elde etmenin yolu, inceliği elden bırakmamak. Bazen eleştiren ve emreden oluyorsunuz ama size eleştiri yapıldığında kahroluyorsunuz.

2 YARDIMCI: Sizi başkalarından ayıran iki yönünüz var. Taktik ve insan ilişkilerinde gösterdiğiniz ustalık ve beceri ile üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Yaşamınızdaki anahtar kelime ise işbirliği. Uyumsuzluk ve tartışmalı konular sisteminizi hemen etkiliyor. Bu yüzden başınıza böyle bir şey geldiğinde bütün gücünüzle durumu düzeltmeye çalışıyorsunuz. Zarif bir insansınız. Bunun yanı sıra başkalarını da çok düşünüyor ve kırmamaya çalışıyorsunuz. Bu yüzden çevrenizden dostlarınız hiç eksik olmuyor. Kader çarkının diğer sayılarından daha mücadeleci bir ruha sahipsiniz. Ancak yaşamın güzel zevklerinden hiç mahrum kalmıyorsunuz. 2 rakamı toparlayıcılığın sayısıdır. Ruhunuzun birleştirici yönünü alevlendirir. Mutluluğuzun temel koşulu ise uyumdur. Yaptığınız her şeyde sanki bir sihir var. Çünkü bir kavramı ele alıp onun içini doldurmakta üstünüze yok. Başkalarının yardıma ihtiyacı olduğunda ortaya çıkıyorsunuz ama gerektiğinde hiç kimsenin yardımı olmadan işinizi kendi başınıza halledebiliyorsunuz.

3 SEÇİÇİ: Örgütlenme yeteneği ve yöneticilik sizde toplanıyor. Becerikli bir insansınız. Bu özelliğiniz sayesinde başarı ve mutluluk dolu bir yaşam sizi bekliyor. İnsanın doğasını ve zaaflarını iyi bildiğiniz için insanlığı düzeltmek amacına yönelik meslekler seçiyorsunuz. Aslında çok bağışlayıcı ve halden anlayıcı bir insansınız. Otorite en önemli silahınız. Yönetici olarak girdiğiniz her yerde bu silahı kullanıyorsunuz. Ne kadar büyük bir toplulukla çalışırsanız başarı ve kazancınız da o derece büyük olacaktır. Endüstri, şirket ve örgütlerde yönetici yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Çok cesur bir insansınız. Yapmanız gerekenleri çok iyi biliyorsunuz. Amacınız herkesin hareket özgürlüğünden faydalanmasını sağlamak. Ama bu da size göre belli bir disiplin içinde olmalı. Kendi özgürlüğünüz için başkalarını incitmekten hoşlanmıyorsunuz. Doğal olarak başkalarının da bunu size yapmasına izin vermiyorsunuz.

4 DUVARCI: Yaşam çarkınızın sayısı kareyi simgeliyor. Bu adalet ve eşitlik demektir. Siz ise bu karenin tam ortasında dört tarafınız çevrili olduğu için kıpırdayamıyorsunuz. Hayatınızda biraz da hareket ve renk lazım. Sadece yukarıya doğru gelişebiliyorsunuz. Kare, yaşamın tüm pratik yönlerini temsil ediyor. Ama olaylara değişik açılardan bakmayı başaramıyorsunuz. Sabırlı ve sebatli birisiniz. Çalışmaya her an hazırsınız. Aynen bir duvar ustası gibi araçlarınız mantık ve yöntemdir. Sizin için belirli kalıplar var ve onların dışına çıkmayı hiç aklınıza getirmiyorsunuz. Sadık ve güvenilir bir kişisiniz. Ancak muhafazakarlık sizi kısıtlıyor. Ayrıntılar ise sizin bazı çabalarınızın sonuçlanmasını engelliyor. Kendi fikirlerinizi başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışmazsanız ilerlemeniz daha kolay olacaktır. Kimse sizin için görev ve sorumluluktan kaçıyor diyemez. Çünkü nerede güvene ihtiyaç varsa orada sizi buluyorlar.

5 YAZICI: Enerjik ve canlısınız. İnce bir zekanın yanı sıra iyimser bir kişiliğiniz var. Yaşam sizin için cesaret gerektiren bir macera. Eğlenmesini ve yaşamasını çok iyi biliyorsunuz. Yaşamın değişkenliği sizin değişik ve çeşitliliğe olan düşkünlüğünüzle tam bir uyum içinde olduğundan yaşama rahatlıkla ayak uydurabilirsiniz. Dünyanın merkezi olmaktan hoşlanıyorsunuz. Ama olmadığınızı bir türlü kabul etmek istemiyorsunuz. Özgürlüğünüze çok düşkünsünüz. Sözcükleri kullanmakta çok başarılısınız. Bu yüzden konuşmaya dayalı mesleklerde çok başarılı olursunuz. Eğlence ve yazın dünyasında bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Ancak, üstün konuşma yeteneğiniz bazen sorunlara da yol açabilir. Bilmediğiniz konulara dalarak mahçup olabilirsiniz. Değişken bir karakteriniz var. Size göre akıllı insan zamana ayak uydurmak zorundadır.

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Acıgöl, gözlemevi için izin bekliyor
 Bir beyaz ceketle dört farklı tarz
 Personel: Ben bugün çalışmak istemiyorum
 Meyvelinin en tazesini yaparım
 Antik kutu
 'Kalitemizle yine zirvede olacağız'
 Çağla'nın keyfi şahane!
 Dublajın karşılığı bir paket sigara parası
 Eko-turizmin yeni adresi: Küre Dağları
 'Hırsız Var'da izleyici bir defileye tanıklık edecek
HAKAN & UTKU
Berbat durum senaryoları
Bir yerden bir yere gitmeniz...
AYŞE TÜTER
Sürpriz dondurma
250 ml kapasiteli 4 adet komposto...
Lise sonda okurken hedefi oyunculuktu
Lise sonda okurken hedefi oyunculuktu
Lise öğrencisiyken 'Sinema Güzeli' seçilen Ender Mermerci'nin kısa...
Hayatımın prensini buldum
Hayatımın prensini buldum
Kumarhaneler kralı 65 yaşındaki Sudi Özkan ile Karayipler'deki St.
Löseminin pençesinden kurtulmayı başardılar
Löseminin pençesinden kurtulmayı başardılar
Lösemi hastalığının pençesinde üç beden... Birini kardeşinin iliği...
Faydalı bilgiler
Faydalı bilgiler
Emniyet kemeri takanlar yaşıyor
Trafik Dergisi'nin son...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.