kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Uyumlu beraberliğin sırrı yıldızlarda saklı
Uyumlu beraberliğin sırrı yıldızlarda saklı

Kim, kiminle, nasıl anlaşır? Yıldızlar, burçlar arasında nasıl bir aşk dengesi kurar? Bu soruların cevabını öğrenmek istiyorsanız, bu yazı tam size göre.

Aşkın bir yaşam sanatı olduğunu düşünürsek, ilişkilerde uyumun ne denli önemli olduğunu hepimiz görebiliriz. Herkesin, herkesle anlaşmasının mümkün olamadığı bu dünyada burçların yadsıyamayacağımız kadar ilişkimize yön vermesi artık bilinen bir gerçek. Çoğumuzun bilmeden ve araştırmadan başlattığı beraberliklerinde, ilk çekimsel oluşumu sağlayan nedenin gerçek bir burç mucizesi olduğunu anlamamız için fazla zamana ihtiyacımız yok. Karşılıklı bağlar, benzer özellikler, gerekli zaman, mükemmel olma, sabır, fedakarlık, kıskançlık güdüleri, sahiplenme, hayal kırıklığı ve tüm duyguları barındıran bu karmaşa dolu aşkı, bize sunan yıldızlara teşekkür etmelisiniz.

Balık'la sonsuza kadar romantizm yaşarsınız

YENGEÇ BURCU:
Yaşamın sakin bir limanı olan Yengeçler, karmaşık duygulara kapıldığı zaman onları tanımak güçleşir. Sevgi dolu şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapıları ile onu tanımanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarlar. Partnerlerine kalplerinin kapılarını açmakta zorlanırlar. Geçmişten kolayca kopmadıkları için anıların yaşantılarında yeri çok fazladır ve kimsenin geçmişleri için kötü bir söz söylemelerine izin vermezler. Eğer evcil bir yapıya sahipseniz bir Yengeç ömür boyu sizi mutlu edecektir. Rahatça sizi kucaklamasına izin verin. Sevgili Yengeçler, dünyaya gözünüzü açtığınız anda, geçmişinize bağlı yaşamaya başlar, annenize sevgiyle aşırı bağlanırsınız. Duygu ve sezgileriniz o kadar güçlüdür ki, ideal eşinizi gördüğünüz anda hissedersiniz. Aldatmaktan ve aldanmaktan nefret eder ve bu konuda asla affedici değilsiniz. Başak'la güçlü bir ilişki, Balık'la sonsuza kadar romantizm, Oğlak'la uzun soluklu bir aşk, Boğa'yla maddi bir güven, Akrep'le kayda değer bir sevgiyi yakalayabilirsiniz.

Yay'la gerçek bir aşk Kova'yla zıtların çekimi

ASLAN BURCU:
Sıcak, romantik ve ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu insanı ayaklarını yerden keser. İyi bir konuşmacı olduğu için de, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Bulundukları her ortamda sevgi krallıklarını ilan etmeye hazırdırlar. Çekici ve toplum içinde kendilerini belli eden kişilerdir. Cinsel açıdan yoğun yaşadıkları duygularını zor idare ederler. Aslan burcu insanları partnerlerinden sürekli olumlu sözler duymaktan hoşlandıkları için, en küçük bir ilgisizlik karşısında tüm dengelerini yitirirler. Yaşamın karizmatik oyuncularıdır.

TUTKUYLA BAĞLANIRLAR
Sevgili Aslanlar, aşk sizin yaşam biçiminizdir. Aşık olduğunuz zaman, mutluluktan ışıldayan gözlerinizle, duygularınızı herkesle paylaşmak istersiniz. Sevdiğiniz kişi aradığınız kişi ise tutkuyla bağlanır ve asla ondan ayrılmak istemezsiniz. Alevli kişiliğiniz hiç kimseyle boy ölçüşemez. Gerçek bir sevgi insanısınız. Bir Koç'la ateşli bir birliktelik, İkizler'le özendirici, Terazi'yle romantik, Yay'la gerçek bir aşk, Kova'yla zıt kutup çekimi yaşarsınız.

İçinizde yanan ateşi Akrep ortaya çıkarır

BAŞAK BURCU:
Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırlar ve isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişiyi sürekli mükemmel görmek istedikleri için tenkitleriyle partnerlerini bezdirebilirler. Yüksek standartları zamanla kendilerini de rahatsız eder. Çok geç yaşlarda evlenen birçok müzmin bekar Başak bulmanız mümkündür. Kendilerini kolay teslim edemezler. Sevgili Başaklar, yaşamı ve aşkı sorgulamaktan vazgeçmelisiniz. Duygularınızın sizi yanıltabileceği kuşkularına artık son vermeli, ön yargılı davranmanın yanlışlarını görmelisiniz. Aşkın küçük detayları yerine size sunulan güzelliklerini yaşamalısınız. Keskin zekanızı bir Oğlak'la deneyebilir, bir Boğa'yla bileyebilir, bir Yengeç'le paylaşabilirsiniz. Akrep ise gizli kalmış ateşinizi ortaya çıkarabilir. Balıklar size ancak yardım edebilir.

Aslan, Koç ve Yaylar için ideal sevgilisiniz

İKİZLER BURCU:
İkizler için mantık çok önemlidir. Duygulardan önce mantığın gelişmesini bekler. Her şeyi dengede tutmaktan hoşlanır. Değişkenliği size ulaşılmaz gibi gelebilir. Eğer bu burçtan biri ile beraber olacaksanız, onun değişimlerine hazır olmalısınız. Genelde ilgisiz ulaşılmaz ve zor görünürler. Siz nerde hata yaptığınızı düşünürken, o sizin takıntılarınızı anlamak bile istemez. Eğer siz rutin ve tansiyonu düşük bir ilişki hayal ediyorsanız, kesinlikle İkizler'den uzak kalmalısınız. Hele kaybetmeye alışkın değilseniz, ona sakın yaklaşmayın.

TOPRAK VE SU GRUBU SİZE RUTİN GELİR
Sevgili İkizler, renkli ve çekici bir kişiliğiniz vardır. Ruhunuzun derinliklerinde, dürüstlük kavramıyla sürekli savaşırsınız. Aldatmaktan nefret ederken, bulunduğunuz ortamın sıkıcılığıyla baş etmenin yollarını araştırır, sürekli kaçmanın planlarını yaparsınız. Geçici duygulardan hoşlanırken, büyük bir aşkın hayalini kurmadan da edemezsiniz. Kendi grubunuz; Kova, Terazi ile entellektüel birliktelik, Ateş grupları; Aslan, Koç ve Yaylar için ideal sevgili olursunuz. Toprak ve Su grupları; fazla sahiplenici ve rutin gelecektir.

Oğlak'la aynı dili konuşur Yengeç'le derinlik kazanır

BOĞA BURCU:
İnatçı ve olumsuz yapısı ile ilişkilerinde tutucu bir yapı sergilerler. Duygulu ve ayakları yere sağlam basan tutkulu bir Boğa ile kim başa çıkabilir ki? Güçlü aşk arayan kalbi, sürekli bir ilişki için çarpar durur. Onunla asla oyun oynama şansınız yoktur. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan ender kişilerdendir. Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar. Ruhlarında hep yaşamı coşkuyla kucaklayan aşkın özlemi vardır. Sevdiği kişi ile güçlü bir aile bağı oluşturmak adına yaptığı mücadeleyi daima kazanır.

HAVA GRUBU BOĞALAR'I ZORLAR
Sevgili Boğalar, aşkın büyüsünü iyi bilirsiniz. Sevdiğiniz kişi için her türlü fedakarlığı yapar, karşılığını da beklersiniz. Ayrılık fikri sizin lügatınızda yoktur. Sevgi ve romantizmin zamanla olgunlaşmasını bekler, güçlü duygularınıza karşılık verecek bir aşkın hayalini kurarsınız. Kendi grubunuzdan, Oğlak ve Başak'la aynı dili konuşur, birbirinizin gizli duygularını anında hissedersiniz. Su gruplarından; Akrep ve Yengeç sizde eksik olan derinliği verir. Ateş ve Hava grupları ise sizi zorlar.

Aslan'la çekim süper Yay ateşini körükler

KOÇ BURCU: Bu kişiler oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İstekleri gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar. Aynı zamanda cüretkardırlar. Karşı tarafı avlaması gereken, bir av olarak görürler. Bir Koç'la ilişki yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her an her şeye hazır olmalısınız. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri vardır. Yaşamlarında ikinci olmaktan nefret ettikleri için de, beraberliklerine kendi damgalarını vuran Koçlar'ın yanında olmak bile başlı başına bir olaydır. Birlikte oldukları kişiyi nefessiz bırakacak kadar hareketlidirler. Sevgili Koçlar, siz disipline gelemeyen araştırmacı ruhunuzun derinliklerine size eşlik edecek bir sevgiliye gereksinim duyar, yaşamda, duygularınızla yarışırsınız.

UZUN ÖMÜRLÜ BERABERLİKLER
Bağımsız kişiliğinizin sürekli sevgi ile beslenmeye ihtiyacı vardır. Kendi grubunuzla son derece iyi anlaşır ve paylaşımlarınızı daha artırırsınız. Bir Aslan'la aranızda müthiş bir çekim vardır. Savaşlarınızı kısa tutarsanız, ilişkinizdeki coşkuyu asla kaybetmezsiniz. Yaylar ateşinizi körükler, hava grupları ile uzun ömürlü beraberlikleriniz olur. Terazi, Kova ve İkizler yaratıcılığınızı artırır. Su ve toprak grupları sizi her alanda zorlar.

Filiz ÖZKOL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Dama oynamak için doğru adres Bursa
 Kaan Türkiye'nin 'en hızlı' adamı
 Özgür'le tanıştığımda ona sinir olmuştum
 Sinemaseverler yeni sezonda 'Çıldıracak'
 1000a'da 300 marka indirimde
 Nemrut güneşine türkülü karşılama
 Borcunu ödemezse 10 gün hapis yatacak
 Paris, Guess'in yeni yüzü oldu
 80 yıllık portreler görücüye çıkacak
 Tasarım farklılık yaratır
 Turkuaz taş yapımı
 Kalbe söz geçmez!
 Pratik Bilgiler
HAKAN & UTKU
Yaz Diyalogları
- Semih oğlum yesene şu simitleri...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Sebzeli poğaça
Un ve tereyağını...
Şişmanlık ömrü kısaltıyor
Şişmanlık ömrü kısaltıyor
Şişmanlık; solunum sıkıntısı ve kemik ağrılarının yanı sıra kalp...
Zayıflamak için ne yapmalı?
Zayıflamak için ne yapmalı?
Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Uğurlu, şişmanlıkla...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.