kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ajanda
Ajanda

Açıkhava'da Açıkhava'da
Ata Demirer'in tek kişilik dev kadrosu, BKM Açıkhava'da etkinlikleri kapsamında yarın akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluşacak. Çeşitli tiplemeleri ustalıkla canlandırırken yaptığı espriler ve şakalarla izleyenlerini kahkaha krizine sokan Ata Demirer, ilk defa Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alıyor. Demirer'in yazıp oynadığı, yaklaşık 120 dakika süren iki perdelik komedi gösterisi "Tek Kişilik Dev Kadro", doğaçlama yöntemiyle sürekli yenilenen bir yapı içinde, kişisel hikayeler, özgün tiplemeler ve aktüel mizah değinmeleriyle, bugüne dek 355 kez seyirci karşısına çıktı. "Tek Kişilik Dev Kadro" gösterisi, Ata Demirer'in televizyon programı Korsan TV'de de canlandırdığı Niyazi Gül, Necip İncesaz, Akın İpekçe ve daha birçok özel karakterin özgün hikayeleri ve ünlü sanatçıların incelikli taklitlerinin yanı sıra, durum komedisi tarzında zengin monologlar içeriyor. Biletler Biletix satış noktaları, www.biletix.com, Biletix Çağrı Merkezi: (216) 556 98 00 ve Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndan temin edilebilir. Ata Demirer

Bodrum Bodrum'a yıldız yağacak
Bodrum gecelerine müziğin ve eğlencenin taşındığı "Yıldızlı Turkcell Geceleri" 9 Temmuz-21 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro'da gerçekleşecek. Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından organize edilen "Yıldızlı Turkcell Geceleri" nin ilk konuğu Nilüfer ve Fahir Atakoğlu olacak. İlk kez sahne üzerinde bir araya gelen iki sanatçı, müziklerini ve seslerini Antik Tiyatro'nun büyülü atmosferinde dinleyiciyle paylaşacak. Nilüfer&Fahir Atakoğlu konseriyle başlayacak "Yıldızlı Turkcell Geceleri"; Cem Yılmaz, Bana Bir Şeyhler Oluyor, Kıraç&Funda Arar, Ali Poyrazoğlu, Sezen Aksu, Ata Demirer, Ajda Pekkan ve Fazıl Say&Sertab Erener ile devam edecek. Biletler Biletix ve Bodrum Yat Limanı seyyar gişeden temin edilebilir. İki ünlü sanatçı, bu akşam da İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrısu'nda Hyundai'nin ana sponsorluğu ve Aytaç'ın co sponsorluğunda gerçekleşen BKM Açıkhava'da etkinlikleri kapsamında sahne alacak.
Telefon: (212) 296 39 41

Yaz ile geldi 'Kahvaltıda Caz' 'Kahvaltıda Caz'
Bu yıl Piyale'nin sponsorluğunda düzenlenen 'Kahvaltıda Caz Günleri' bu ay caz severlerle buluşuyor. Hakan Erdoğan Productions tarafından gerçekleştirilen etkinlik, yarın başlayacak ve 12 Eylül'e kadar devam edecek. Her pazar saat 11.00 ile 14.30 arası Sakıp Sabancı Müzesi'nin (Atlı Köşk- Emirgan) muhteşem atmosferinde caz toplulukları sahneye çıkacak. Birçok tanınmış caz sanatçısının katılacağı Jam Session ile başlayacak olan 'Piyale Kahvaltıda Caz'ın Temmuz ayı programında Tim Richards Üçlüsü, Kent Mete dörtlüsü ve Ercümert Vural-Önder Focan Project yer alacak. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da basın ve iş çevrelerinden tanınmış simalar kendi caz arşivleriyle DJ dinletileri sunacaklar. 11 Temmuz'da Jam Session'un ardından sahne alacak olan grup ise Ercüment Vural-Önder Focan Project olacak.

Sinemanın perdesi 'cep 'cep'ten açılacak
Turkcell'in BiletCell servisi, cep telefonundan film sorgulama, rezervasyon ve mobil ödeme yapabilmeyi sağlıyor. Servis, ilk aşamada Cinebonus Maçka'nın 6 salonunda kullanılacak. Bu ay hizmete girecek olan BiletCell, Turkcell kullanıcılarının cep telefonuyla gitmek istedikleri filmler için sorgulama, SMS'le veya çağrı merkezi üzerinden rezervasyon, SMS ile mobil ödeme gibi işlemler yapabilmesine olanak tanıyor. Bütün bu işlemler Cinebonus Çağrı Merkezi (755 00 55) ya da 2850'ye atılan kısa mesajla yapılabiliyor.

Çubuklu 29'da havuz keyfi havuz keyfi
Boğaz manzarası ve Beykoz korusunun yeşillikleri altında yer alan Çubuklu 29, sakin ve huzurlu ortamı ile 2004 yazının havuz keyfini doya doya çıkarma avantajı sunuyor. Çubuklu 29, Boğaz'ın Asya kıyısında yer alan, kalabalık şehir atmosferinden uzakta havuz keyfi yaşamak isteyenler için her gün 10:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Hafta içi Havuz menüsünün, haftasonu ise zengin öğlen büfesinde pazar brunch'ı yaparak yazın keyfini çıkarabilirsiniz.
Tel: (216) 322 28 29- (212) 322 38 88
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ünlü markaların James Bond'u
 Resmen açıldı
 Her şey onun kontrolündeydi
 Olimpiyatlara işportacı kovalayarak hazırlandı
 Ünlü enflasyonunun ipliği internete çıktı
 Dünya ayak ko(r)kusunu bu krem sayesinde yendi
 Geçmişi unutmaya kararlı
 Hülya kızım çay içmeye de gel
 Yeni Çıkanlar
 Ustalar 'Terminal'de buluştu
 Aşkı nasıl yaşarsınız?
 Lapis taşlı takı seti
GÜLSE BİRSEL
Başbakan'ın davetindeydim inanır mısınız?
Geçtiğimiz...
AYŞE TÜTER
Etli dolma
Bir kapta hindi eti, rendelenmiş soğan,...
ESRA CEYHAN
Günlerden bana kalanlar...
Sevgili Yüksel Aytuğ'un 'Esra...
REFİK DURBAŞ
Sonsuzluk, şiirde yaşar
İlya Ehrenburg, dünyanın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.