kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hülya kızım çay içmeye de gel
Hülya kızım çay içmeye de gel

Konu bir film çekimi, filmin başrol oyuncusu da Hülya Avşar olunca, Tarlabaşı'nda yol kenarına kurulan setin ziyaretçisi bol oldu. Yoldan geçen teyzeler, yan apartmandaki ev sahipleri, satış yapan esnaf, hatta devriye gezen polis ekipleri bile Hülya Avşar'ı izlemeden edemedi. Avşar'ın hayranı ev kadınları, ünlü sanatçıyı evlerine çay içmeye davet etti.

Zaman adlı film, seyirciyle henüz buluşmadan, oyuncularından Arda Kanpolat'ın intiharıyla basının gündemine oturdu. Bu üzücü olayın ardından Ali Özgentürk'ün yönetmenliğini yaptığı film vizyona yetişmek zorunda olduğu için ekip sürat kesmeden çekimlere devam ediyor... Hülya Avşar, Birol Ünel, Oktay Kaynarca ve Halil Ergün'ün başrollerini paylaştığı "Zaman" filminin bir sahnesi, önceki gün Tarlabaşı'nda çekildi. Film ekibi, sabah saatlerinde Tarlabaşı'nda yol kenarına çektikleri şeritle Hülya Avşar hayranlarını biraz da olsa çekim alanından uzak tutmaya çalıştı. Ama bu pek mümkün olmadı. Avşar, film için giydiği çiçekli elbise ve başındaki hasır şapkaya rağmen kalabalıkta farkediliyordu. Dolayısıyla yoldan geçenler Hülya Avşar'ın 'gerçeğini' görüp de izlemeden edemedi. Tarlabaşı sakinleri ve yoldan geçenler, bir yandan daha çekimleri tamamlanmamış filmden sahneler izlemenin, bir yandan da Hülya Avşar'ı görmenin mutluluğunu yaşadı.

DEVRİYE İLE FOTOĞRAF
Hülya Avşar'ı çekim arasında evine çay içmeye davet eden de oldu, ekranda gördüğüne göre daha esmer bulan da. Ama çekimin en ilginç seyirci notu, devriye gezen polis otosunun durup Hülya Avşar ve Oktay Kaynarca'yla fotoğraf çektirmesi oldu. Tarlabaşı'nda görevli trafik polisi, fotoğrafı mesai arkadaşına çektirdi, ardından da cep telefonuna kaydetti. Bu arada Hülya Avşar'ın gençlik sırrı hakkında da ufak bir dedikodu yapılmadı değil. Polislere göre Hülya Avşar şarap misali gün geçtikçe güzelleşiyor. O sırada sohbete katılan genç bir kız, ünlü sanatçının ekrandakinden çok daha zayıf olduğunu söylemeden edemedi. En ilginç yorum ise, yaşlı bir teyzenin pazara giderken rastladığı ve pür dikkat izlediği Avşar'ın ekranda gördüğünden çok daha esmer olduğunu söylemesi oldu.

YASAK AŞKIN HİKAYESİ
Hülya Avşar'ın halkla iç içe geçirdiği çekim saatleri böyle sona erdi. Ama çekimler devam ediyor. Filmin çekimleri üç hafta daha sürecek. Çekimlerin tamamlanmasının ardından filmin önümüzdeki sonbahar seyirciyle buluşması bekleniyor. Ali Özgentürk'ün, bir arkadaşının Pera Palas Oteli'nde kalan bir müşteriyle ilgili anlattığı hikayeden yola çıkılarak senaryosu yazılan 'Zaman' filminin hikayesi şöyle: Yaklaşık 75 yıl önce bu tarihi otelde düzenlenen güzellik yarışmasında Adalar Güzeli seçilen bir genç kıza, yurtdışında yaşayan bir genç adam aşık olur. Kız varlıklı bir aileden geldiğini ve ailenin Avustralya gibi uzak bir yere kızlarını göndermek istememeleri nedeniyle bu aşkı onaylamaz. Genç adam 35 yıl boyunca her yıl, genç kızla tanıştıkları gün Türkiye'ye gelerek, Pera Palas Oteli'nde yemek yer ve sevdiği kızı tek başına anar. Özgentürk, amacının bu hikayeden yola çıkarak, bu toprağın insanının duygularını biraz deşmek istediğini dile getirdi.

Sonat CANIDAR

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Ünlü markaların James Bond'u
 Resmen açıldı
 Her şey onun kontrolündeydi
 Olimpiyatlara işportacı kovalayarak hazırlandı
 Ünlü enflasyonunun ipliği internete çıktı
 Dünya ayak ko(r)kusunu bu krem sayesinde yendi
 Geçmişi unutmaya kararlı
 Yeni Çıkanlar
 Ustalar 'Terminal'de buluştu
 Aşkı nasıl yaşarsınız?
 Lapis taşlı takı seti
 Ajanda
GÜLSE BİRSEL
Başbakan'ın davetindeydim inanır mısınız?
Geçtiğimiz...
AYŞE TÜTER
Etli dolma
Bir kapta hindi eti, rendelenmiş soğan,...
ESRA CEYHAN
Günlerden bana kalanlar...
Sevgili Yüksel Aytuğ'un 'Esra...
REFİK DURBAŞ
Sonsuzluk, şiirde yaşar
İlya Ehrenburg, dünyanın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.