kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Euro 2004
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Güneş, kum, deniz ve mayo
Güneş, kum, deniz ve mayo
Bu yaz modellerin her biri gece kıyafeti gibi

Güneş, kum, deniz ve mayo

Yaz mevsiminin olmazsa olmazı mayo modası, bu yaz çok çeşitliliği ile göz dolduruyor. İsteyene yüzücü modeli, isteyene Swarovski taşlarla süslenmiş modeller... Kısacası vitrinlerde her beğeniye hitap eden modeller var.

Bikininin saltanatını sürdürdüğü bu yıl Nelson, parlak renkler ve çiçeklerle bezenen Old Hawaii, Afrika'nın gizemini taşıyan Africa Skin, boncuk, deniz kabukları ilginç nakışları ve süet görünümünü yansıtan Mixed Indian, jean ile patchwork'u kumsallara getiren Urban Style ve klasik lacivert, kırmızı ve beyaz zeminlerde çiçekler ve aksesuarlarla alışılmışın dışına çıkan Navy ile plajların gözde modellerini yarattı. 2004 yazının plaj trendini oluşturan Estemar ise, plajlara genç, dinamik ve modern bir hava getiriyor. Mayo sektörünün önde gelen markası Asmaysan, 2004 koleksiyonu ile kendine güvenen, şık ve çarpıcı olmayı seven kadınlara hitap ediyor. Geniş ürün yelpazesi ve son derece dişi çizgilere sahip modelleri ile Asmaysan plajlarda farklılık yaratıyor. Piyasaya yeni giren Kumsal, 300 parçalık koleksiyonu ile şık ve farklı çizgileriyle beğeni topluyor.

Çarpıcı Olmayı Seçenlere
Dünyaca ünlü mayo markası Sunset, şık, çarpıcı ve ayrıcalıklı olmayı seven kadınlara hitap ediyor. Moda trendlerini yakından izleyerek hazırladığı koleksiyon ile Sunset, yaza iddialı giriyor. Tamamen ithal kumaş ve aksesuarlardan oluşan koleksiyon Tropical, Seventies Optical, Elegance Donna, Sport&Power, Intimate Choice temalarından oluşuyor. Kalitesi, özgün modelleri, özel kumaş ve işçiliği ile Avrupalı kadınların gözdesi Parah, ilkbahar-yaz mayo ve plaj kıyafeti koleksiyonu ile yine göz alıcı ve sıra dışı olmaya hazır. Hazırladığı her koleksiyonla, kadının ruhunu yeni baştan şekillendiren Parah, son koleksiyonundaki fosforlu renklerle kumsallarda çiçek gibi açacak. Neşeli, dinamik, sportif ve modayı yakından takip eden genç kızların mayo markası Stella'nın bu seneki yenilikleri arasında sporcu grubu mayolar yerini aldı. Yeni ürün grubu "sportif", plajlarda rahatlığından vazgeçmeyen genç kızlar için tasarlandı. Sportif Grup, yüzücü modelindeki mayo, bikini ve üçgen kesimli bikinilerden oluşuyor. Metropol hayatının vazgeçilmez markası DKNY, şimdi de mayo, bikini ve deniz koleksiyonu ile şıklığı plaj, deniz ve havuz kenarlarına taşıyor. Capcanlı renkler, birbirinden farklı desenler, göz kamaştıran modeller ve çekici aksesuarlarından oluşan DKNY 2004 mayo ve bikini koleksiyonu ile vücut tipinize uygun, arzu ettiğiniz renk ve model seçeneklerini bulabileceğiniz mayo ve bikiniler DKNY mağazalarında... Hem profesyonel, hem de amatör yüzücülerin tercih ettiği Arena'nın 2004 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'ndaki mayolar ise plaj ve havuzlarda Arena rüzgarı estirecek.

Romantik Modeller
Ayyıldız, 2004 için hazırladığı 6 ana temadan oluşan yeni mayo koleksiyonuyla bu sene plajların yeni trendlerini belirliyor. Bu altı tema ile birbirinden farklı tarzlar yaratan Ayyıldız, her kadının kendini iyi hissedeceği bir olguyu bedenlere taşıyor. "Souvenir" grubunda durmaksızın akan zaman içinde geçmişle aramızda bir köprü oluşturan fotoğraflar, kültürler, motifler ve danslar var. "Country Escape" sarı ve oranj tonları, gül pembesi, kiraz kırmızısı, yaprak yeşili, toprak ve kahve tonlarıyla renklerini doğadan alan ve şık pulları çiçek şekli verilmiş aksesuarlar içeriyor. "Animal Magic" ise hayvan derilerinden ve postlarından doğal gölgelendirmeler, kahverenginin tüm tonları, siyah, bej, soluk mavi turkuaz ile bütünleşen çeşitli süetlerden oluşuyor... "Media Diva" grubunda eskin hatlı siyah-beyazlar, kırmızı, sarı, mavi ve yeşil aran renkler... Limon, şeftali, elma renklerinin yumuşak yansımalarının dondurma tadında tonları var. Mayo ve iç çamaşırının lideri Kom, bu yaz rengarenk mayolarla sahillerde... Buna göre 2004 mayo koleksiyonunu oluşturan Kom, renk cümbüşü sergileyen serisi için gökkuşağından ilham aldı. Yanık tende çok hoş görünen renk cümbüşü içinde, canlı renkler ve iç içe geçen süslü desenler mayo ve bikinilerde göz alıyor. Kırmızı, fuşya, yeşil, sarı, beyaz, pembe ve turuncunun bir arada kullanıldığı bu serinin mayosuna "Chriss", bikinilerine "Christine" deniyor ve dört değişik modelden oluşuyor. Göğüs altından şık bir fiyonkla bağlanan ve bel bölgesinde küçük bir açıklığı bulunan Chriss mayo, hem vücudu toparlıyor hem de ince askılarıyla çok şık görünüyor. Bikiniler ise göğüsleri büyük veya küçük kadınlara göre değişik bedenlere hitap ediyor. Christine bikinilerin balenli ve kulplu olanları göğüsleri toparlarken, dik ve yuvarlak gösteriyor. Gökkuşağı renkleriyle bezenmiş üçgen bikini, vücuduna güvenen hanımlar ve genç kızların beğenisine sunuluyor.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Yaşlılar su içmeyi unutuyor
 Tanrı'nın dünyaya bahşettiği cennet
 Olimpiyat ateşiyle soyundular
 Doğru model ile vücut kusurlarınızı kapatabilirsiniz
 Pantolonlar ve etekler
 Dünyayı Kurtaran Adam ABD'de kapışılıyor
 Mayonuzun ömrünü uzatmak elinizde
 Sınırsız romantizm
HAKAN & UTKU
Bir at Türkiye'ye gelse gör başına neler gelir
Tüm...
REFİK DURBAŞ
Çocuk yazarlar yarışıyor
Cocukluğunuzda 'alfabe' dışında...
AYŞE TÜTER
Yarım kalan aşk
Margarin, un, karanfil, yumurta,...
Çalışana korunma eğitimi şart
Çalışana korunma eğitimi şart
Mesleğinizin sizi hasta etmesini istemiyorsanız, önlem almanız...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.