kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Fener'le anlaştım
Fener'le anlaştım
Anlaşmaya doğru

F.Bahçe için gün sayıyorum

F.Bahçe, Alex, Serkan ve Murat Hacıoğlu'ndan sonra 4. transfer bombasını da patlatmak üzere.. G.Birliği'nde yıldızı parlayan ve Milli Takım'da çok başarılı maçlar çıkaran Deniz, "F.Bahçe ile her konuda anlaştım. Sarı-lacivertli formayı giymek için gün sayıyorum" dedi.


***

Fener'le anlaştım

"Benimle önce Beşiktaş ilgilendi ama yönetim sorunu nedeniyle olmadı. Sonra F.Bahçe ile söz kestim. Araya Milli Takım kampı girince imza gecikti".

Son iki sezondur forma giydiği Gençlerbirliği'nde yıldızı parlayan, A Milli Takım'a kadar yükselen ve transferin gözde isimlerinden biri olan G.Birliği'nden Deniz Barış, Fenerbahçe kulübü ile anlaştığını resmen SABAH'a açıkladı. 27 yaşındaki futbolcu, bu konuda yaptığı açıklamada, "Devre arasında kulübüm Gençlerbirliği ile bir protokol yaptım. Bu, sözleşmem bitmesine karşın başka bir takıma transfer olmam durumunda, G.Birliği'ne belli bir para ödenmesini içeren bir protokoldü. Bu yüzden bana gelen teklifleri hep kulübe yönlendirdim" dedi.

Beşiktaş olmadı
Kendisine ilk transfer teklifinin Beşiktaş'tan geldiğini söyleyen yıldız futbolcu, "Eski yönetim görevdeydi. Yöneticiler Muzaffer Nasıroğlu ve Deniz Atalay gelip beni transfer etmek istediklerini söylediler. Ben de, 'Önce kulübümle görüşün, onlarla protokol yaptım' yanıtını verdim. Ardından Beşiktaş kulübünde yönetim olağanüstü kongre kararı aldı, benim transferimle ilgili çalışmalar sekteye uğradı. Bu sırada Fenerbahçe devreye girdi. Ben yine onları kulübüme yönlendirdim onlar da 'Sorun değil. Protokolü biz hallederiz. Gelmek istiyor musun?' dediler. G.Birliği yönetiminin ikna edilmesi konusunda garanti aldıktan sonra Fenerbahçeli yöneticilere 'söz' verdiğini ifade eden Deniz, "Araya Milil Takım kampı girdiği için imza gecikti. İstanbul'a dönüşte sözümüzü, imzaya dökeceğiz" ifadesini kullandı.

Milli Takım'ın aynası
Fenerbahçe formasıyla başarılı olacağına inandığını vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Çok büyük yatırımlar yapan bir kulüp. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Şampiyon olmuş, güçlü bir kadrosu var. Bakıyorum Milli Takım'da oynayan ve oynayacak bütün oyuncuları alıyorlar. Milli Takım'ın aynası gibi. Ben Almanya'da yetiştim. F.Bahçe'nin başında Daum var. Onun ne istediğini ve ona neler verebileceğimi biliyorum. Çok çalışarak formayı giyeceğimi düşünüyorum. İyi bir profesyonelim ve kendime güveniyorum. F.Bahçe formasını giymeye başladıktan sonar futbolumla çok daha yükseklere çıkacağıma da inanıyorum" yorumunda bulundu. Almanya'da Hamburg kentinin St.Pauli takımında kendi halinde oynarken, kendisine Türkiye kapısının açıldığını belirten Deniz, "Takım Birinci Lig'e çıkmıştı. İlk yarı 15'e yakın maçta oynadım. Sezon sonunda sözleşmem bitiyordu. Yeni kontrat önerdiler. Ben anlaşmaya yanaşmayınca ben o takımda yokmuşum gibi davranmaya, beni sindirmeye çalıştılar. Ancak o arada iki Türk menajer gelip, 'Türkiye'de oynar mısın?' dedi. Ben ilk etapta ciddi bulamamıştım. Sonra bir baktım G.Birliği kulübündeyim. 2 yıldır da Türkiye'deyim ve çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Yanal tatlı sert
Milli Takım'ın hocası Ersun Yanal'ı en iyi tanıyanlardan biri olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, "Kendi doğruları ve sistemi var. Bunlar için savaşır. Dediklerinin sahada uygulanmasını ister. Bunu yapmayan formayı giyemez. Ben Milli Takım'da başarılı olacağına, ekibe yeni bir hava getireceğine inanıyorum. Ersun hoca için yaşlı-genç, eski-yeni hiç farketmez. Hakkını veren formayı alır. Bu yüzden bu takımda forma giymenin bedeli Ersun Yanal'ın istediklerini sahada yapmaktan geçiyor. Yanal hoca, idmanda bağırır, hata yapana çıkışır. Ama idmandan sonra bir bakmışsın, oturup sizinle şakalaşır" yorumunu yaptı.

Kadro çok güçlü
Milli Takım kadrosunun çok iyi olduğunu belirten Deniz, şöyle konuştu: "Hakan Şükür, Bülent gibi tecrübeli oyuncular kadar, yeni gelen gençler de çok yetenekli. Şu anda takımda bazı eksiklikler var. Bizden istediği, hücumu ve savunmayı takım halinde yapmamız. Şu anda bunu tam olarak yapamıyoruz. En ilerdeki adam Hakan Şükür'le en gerideki adam Bülent arasında hücumda ve savunmada uzaklığın 20-30 metre arasında olmasını ve bu bütünlüğün korunmasını istiyor."

FATİH DOĞAN

DİĞER SPOR HABERLERİ
 Karar Hagi'nin
 Conceiçao tamam gibi
 GÜRSOY: Hiç sorunumuz yok
 Placente'ye dönüş
 ALEX için şov yapmayacağız!
 Hakan'sız olmaz
 Bülent çıtayı yükseğe koydu
 Ne yazık ki finalde oynamayı bilmiyoruz
 Yanal omurgayı oturttu
 Bir garip final
 Hesaplar Myskina'dan
 Daha yolun başındayız
 Ruslar elimizden kaçtı
 Şimdi sıra bize geldi
 Günün İçinden
 Kartal 12'den vurdu
 Ben gelmiyorum
 Atay Aktuğ'dan Yılmaz'a VETO
 Konyaspor işi yokuşa sürüyor
 Ahmet Dursun'a forma yok
TRT 'Sabah hayrola' dedi
TRT 'Sabah hayrola' dedi
TRT anadilde yayına Boşnakça ile başladı. ‘Sabah hayrola’ anonsuyla...
Müslüman-Hıristiyan aynı cenazede buluştu
Müslüman-Hıristiyan aynı cenazede buluştu
Mekke, Medine ve Kudüs'ten sonra dördüncü kutsal kent olarak görülen...
Bağdat Caddesi'nde cinayet gibi kaza
Bağdat Caddesi'nde cinayet gibi kaza
Üniversiteli alkollü genç, yarıştığı otomobili geçmek isterken yol...
Çok acil olmadıkça doktora gitmiyorlar
Çok acil olmadıkça doktora gitmiyorlar
Sayıları 3 bini bulan Eminönü işportacıları beş kişilik akademisyen...
Diaz ilişkisine noktayı koydu
Diaz ilişkisine noktayı koydu
Bir ayrılıp bir barışan Cameron Diaz ve Justin Timberlake...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.