kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bağdat Caddesi'nde cinayet gibi kaza
O bir adam öldürdü

Bağdat Caddesi'nde yine hız cinayeti. Üniversiteli Fırtına Ültan alkollü yarış yaparken, aracını silen taksiciyi ezdi

Sabaha karşı bir eğlence yerinden çıkan ve bir otomobille yarışırken son hızla yol kenarındaki taksiciye çarpan 20 yaşındaki Fırtına Ültan götürüldüğü hastaneden kaçtı.

Hastaneden Kaçtı 7 Saat Sonra Geldi
Olaydan 7 saat sonra emekli albay babası ve avukatıyla karakola gelen Ültan 105 promil, otodaki arkadaşı 135 promil alkollü çıktı. Kaza yerinde otomobilden fırlamış şarap şişeleri bulundu.

35 Milyon Lira için Takside Çalışıyordu
Ölen Şükrü Özçelik bir şirkette şofördü, hafta sonu 35 milyon lira yevmiyeyle taksicilik yapıyordu. Kayıtlara kaza olarak geçecek bu olaydaki şartlar teammüden cinayeti gösteriyor.



***

Bağdat Caddesi'nde cinayet gibi kaza

Üniversiteli alkollü genç, yarıştığı otomobili geçmek isterken yol kenarında aracını temizleyen iki çocuk babası taksiciyi ezdi.

BAĞDAT Caddesi'nde, dün erken saatlerde plakası alınamayan bir otomobille yarışan üniversiteli genç, ekmek parası için müşteri bekleyen taksiciyi ezdi. Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Fırtına Ültan, önceki gece arkadaşı Okan Kızılırmak'la bir eğlence merkezinde alkol alıp, eğlendi. Sabahın ilk ışıklarıyla eğlence merkezinden çıkan ve 06 ZND 60 plakalı kırmızı renkli Peugeot 106 marka otomobilinin direksiyonuna geçen Ültan, arkadaşıyla beraber aldıkları şarapları yolda da içmeye devam etti. Bağdat Caddesi'nde tur atmaya başlayan Ültan, plakası alınamayan Audi marka bir otomobille yarışa başladı.

SAĞINDAN GEÇMEK İSTEDİ
İki araç aşırı hızla birbirlerini geçmeye çalışırken, pazar günleri 35 milyon lira yevmiyeyle taksi şoförlüğü yapan Şükrü Özçelik, Selamiçeşme'de yol kenarına çektiği aracının camlarını silmeye başladı. İşte yarış tutkunu gençlerle üç çocuk babasını ölüme götüren acı tesadüf bu noktada yaşandı. Fırtına Ültan, Selamiçeşme'ye geldiği sırada yarıştığı diğer otomobili sağından geçmek istedi. Ancak tam bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek Özçelik'le otomobiline hızla çarptı. Şükrü Özçelik olay yerinde can verirken, hurdaya dönen otomobilin içinden hafif sıyrıklarla inen Ültan ve arkadaşı, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABASI ALBAY
Burada yapılan alkol muayenesinde Fırtına Ültan 105 promil, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu arkadaşı ise 135 promil alkollü çıktı. Kızılırmak, acil servise alınırken Ültan, hastaneden kaçtı. Ültan'ın kaçtığının ortaya çıkması üzerine polis alarma geçerken, üniversiteli genç sık sık polis merkezini arayarak, özel bir hastanede tedavi gördüğünü ve teslim olacağını söyledi. Yaklaşık 7 saat sonra ise babası emekli albay İsmail Korhan Ültan ve avukatıyla Göztepe Polis Merkezi'ne gelerek teslim oldu. Feci kazanın ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ise, çarpmanın etkisiyle yola fırlayan şarap şişeleri buldular. Polis memurları boş şişeleri, toplayarak karakola götürürken görgü tanıkları, Ültan'ın başka bir araçla yarıştığını, ancak o aracın plakasını alamadıklarını söylediler.

ACI HABER YAKTI
Tüm bunlar yaşanırken, ailesinin geçimini sağlayabilmek için hafta izninde 35 milyon yevmiyeyle taksi şoförlüğü yapan Özçelik'in evine acı haber ateş gibi düştü. Kadıköy'de bir bilgisayar şirketinde şoför olarak çalışan ve pazar günleri arkadaşına ait ticari takside şoförlük yapan Özçelik'in ölüm haberi ailesini yasa boğdu. Ayşe (4), Meral (7) ve Vural (2) isimli üç çocuk babası Özçelik'in 9 yıllık eşi Dilek Özçelik ise, sinir krizleri geçirdi. Çocuklarına daha iyi bakabilmek için taksi şoförlüğü yapan Özçelik'in yeğeni Ayşe Nur ise, "Bu bir cinayet. Sonuna kadar hakkımızı arayacağız" diye feryat etti.

Yalçın BEL-MERKEZ

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Çok acil olmadıkça doktora gitmiyorlar
 Çete liderleri metroseksüel!
 'Kara tren'in bahtı açıldı
 Son günlerinde çocuk oyunları oynuyordu
 Evlere servis yalan makinesi testi!
EMRE AKÖZ
Şu Alex meselesi...
Birkaç gündür özellikle ...
MEHMET ALTAN
Kadınlar Cehennemi
Dünkü Radikal gazetesinde, kırsal...
UMUR TALU
Sahici trenlerle oynayan çocuk
Ve zaman dediğimiz nedir...
İşte Dan Brown'ı yıkan ikili
ABD'li iki gencin kaleme aldığı ve 500 yıl önce Venedik'te yazılan...
Ebu Garib'ten çuvalla çıktı
Tahmin edeceğiniz gibi burası Irak. Fotoğraftaki kişi de...
Karar Hagi'nin
Karar Hagi'nin
Oyun kurucu olarak düşünülen Djalminha ve Gallardo arasında tercih...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.