kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Sinema
    Çizerler
    Teknoloji
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Avrupa'da Eşref saati
MALTA'DA
yapılan Büyükler Avrupa Atmalar Kış Şampiyonası'nda sporcumuz Eşref Apak Avrupa ikincisi oldu. Yarışmada Macar Pars Kristian 79.69'la birinci olurken Eşref, 77.76'lık derecesiyle, kendisine ait olan 77.59'luk Türkiye rekorunu da geliştirdi ve Atina Olimpiyatları favorilerinden Yunanlı Papadimitriou ve olimpiyat ikincisi İtalyan Nicola Vizzoni'yi geride bıraktı. Dünya Gençler Eski Şampiyonu ve Geçen yılın Avrupa Ümitler İkincisi olan Eşref bu sonuçla Atina'da yapılacak olimpiyatlar öncesi umut vaad etti.

Kralın dönüşü
Bursaspor'un
gol kralı unvanlı yıldızı Okan Yılmaz ligde tam 13 hafta sonra golle tanıştı. En son Bursaspor'un Adanaspor'u 6-0 yendiği maçta iki gol atan Okan, 13 haftalık suskunluğunu Malatyaspor karşısında bozdu ve takımının 3-2 kazandığı karşılaşmada sergilediği futbol ve attığı golle 'geliyorum' mesajını verdi.

Rize ağır yaralı
ÇAYKUR Rizespor Kulübü Genel Kaptanı Yılmaz Zehiroğlu, Gaziantepspor karşısında iyi futbol sergilediklerini belirterek, "Buna rağmen yenilgiden kurtulamadık" dedi. Zehiroğlu, Gaziantepspor maçında çok büyük bir darbe aldıklarını söyleyerek, "Hem 3 puanımız gitti hem de kart cezaları nedeniyle 3 oyuncumuzu kaybettik. Hem puan hem de futbolcularımız açısından canımız çok yandı" diye konuştu.

Sezgin'den uyarı
İSTANBULSPOR Başkanı Adnan Sezgin, ligde kalan son 9 haftanın her sonuca açık olduğunu belirterek, "Bu haftaları iyi değerlendirip, gerekli puanları alarak ligde kalmak istiyoruz. Umuyorum ki ligde son haftalarda hakem hatalarının en az olduğu maçlar oynanır. Kupada da Trabzonspor'u eleyip, finale çıkmak istiyoruz. Ancak finale kalırsak, Türkiye Kupası'nı kazanmaktan çok ligde bize büyük moral verecek" dedi.

Beşiktaş'a yakışmadı!
ELAZIĞSPOR
Başkanı Baki Aydın, iki farklı öne geçtikleri maçta Beşiktaş'a 5-3 yenilmelerini, "Tecrübe kazandı" diye yorumlarken, Beşiktaşlı taraftarların davranışlarını eleştirdi: "Maç boyunca hocamız balgam yağmuru altında kalıyor. Beşiktaş taraftarına bu davranışlar yakışmıyor. Bir takım düşebilir de şampiyon da olabilir. Önemli olan hak etmesidir."

Fener'in gururu
BAYANLAR Basketbol Ligi'nde, zorlu rakibi BOTAŞ'ı da mağlup eden ve 21'de 21 yapan F.Bahçe'de yüzler gülüyor. Menajer Murat Yosmaoğlu, "Her maçı kazanmak istiyoruz ve rakiplerimiziçok ciddiye alıyoruz. Şampiyonluk için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.


Sporda ŞİDDET yasasına kısmi veto
CUMHURBAŞKANI
Ahmet Necdet Sezer, spor karşılaşmalarında şiddetin önlemesine ilişkin yasayı, bazı maddelerinin bir kez daha görüşülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geri gönderdi. Cumhurbaşkanı Sezer, yasada yer alan "taraftarın eyleminden dolayı, mensubu bulunduğu kulüp ya da dernekler için idari para cezası öngörülmesi"nin "cezaların kişiselliği" ilkesine aykırı düştüğünü bildirdi.

Hakem hayat kurtardı
İSTANBUL 2. Amatör Küme maçında, aldığı darbe sonucu dilini yutan ve nabzı tamamen duran futbolcuyu, karşılaşmanın yardımcı hakemi ilk müdahaleyi yaparak hayata döndürdü. İstanbul C Klasman yardımcı hakemlerinden Aykut Çakmak'ın, dün Yıldıztabya Stadı'nda oynanan Esenay- Büyükdere maçı sırasında, ikili mücadelede rakibiyle çarpıştıktan sonra dilini yutan ve nabzı tamamen duran Esenay takımı futbolcusu Oktay Yavuz'a ilk müdahaleyi yaptığı ve dilini çıkararak yaşama dönmesini sağladığı bildirildi.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Hakan yanlış yaptı
 Kaptanlar uçurdu
 Penaltı fakiri
 Papatya falı
 Güneş'in sultanları
 Onlara şaşıyorum
 Ali Sami Yen şoku
 Daum yine kaset izliyor
 Beşiktaş'a kötü haber
 Cimbom dağıldı taraftar çıldırdı! 83 - 112
 Kral'ın fendi Spurs'ü yendi
 Rehabilitasyon Merkezi bitiyor
 Defansa uyarı
 Başarı için zemin hazır
 Yalman-Cansun el ele seçime
ÖMER ÜRÜNDÜL
5 gol aldatmasın
Beşiktaş zorlu bir dönemde evinde...
MURAT DEMİRYAS
Gerilim artıyor!
Sabahleyin gazeteyi elime aldığımda...
KAZIM KANAT
Yalan söylemek
Mircea Lucescu'ya soru çok basitti;...
Tedavi edin bu havalara gireni
Tedavi edin bu havalara gireni
Partisine oy isteyen CHP lideri Baykal, Başbakan'a "bir haller...
"29 Mart'ta bekliyoruz"
Demokratik Güç Birliği, Diyarbakır mitinginde seçmenden...
Müstehcenlik görüntü değil, kafanın içinde...
Müstehcenlik görüntü değil, kafanın içinde...
Sanayi Bakanı Ali Coşkun, basındaki kozmetik reklamını eleştirdi. "Bu...
'Bayram benim neyime'
'Bayram benim neyime'
Tıp Bayramı'na katılmadığı için eleştirilen Bakan Akdağ kendini...
Sorun tazminatmış!
Sorun tazminatmış!
Şenay Akay ile Buğra Özçetin hâlâ boşanamadı. Şenay, sebep...
Bir milyon dolara Playboy'a soyundu
Bir milyon dolara Playboy'a soyundu
İngiliz şarkıcı Rod Stewart'ın eski eşi manken Rachel Hunter, ayrılık...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Sinema | Çizerler | Teknoloji | On
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.